1 iunie 2010

Maicii Domnului "Bucurie neaşteptată"

"
Vezi acest icon aminteste creştinii ortodocşi de pocăinţă, mila Domnului Isus Hristos. "Şi mâhnită rupt inima lui Dumnezeu nu o va urgisi" (Psalmul 50, 19), - cântă prorocul David."Nu este nici un păcat, indiferent cum a fost mare, umanitatea victorios al lui Dumnezeu, dacă suntem în timp util aduce pocăinţă şi de a cere iertare" (Sf. Ioan Gură de Aur).  Deci, care a venit să "recunoască pe cei neprihăniţi, ci pe cei păcătoşi la pocăinţă" (Matei 9, 13) salvează-ne rugăciunile Maicii Sale Majoritatea de furie şi a tuturor sfinţilor ", ca un bun si omenirii".
  În prezent, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului "Bucuria neaşteptată" este în templu al profet în stradă obişnuită în Moscova
Imaginea înainte de revoluţie a fost în Biserica "Buna Vestire" Kremlinului, care este Zhitniy curte, şi a fost faimos cu numeroase miracole.  În icoana templu Il'inskii a fost transferat în 1944.
  De asemenea, icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului "Unexpected» Joy (XIX suta). Cu moaştele Mucenic Trifon este un templu al Maicii Domnului "neaşteptat Bucuriei" în Roscha Marina Moscova (staţia de metrou "Belarus", "Riga", "Culoare Boulevard", denumit în continuare cu autobuzul).
  icoana facatoare de minuni a Maicii Domnului "neaşteptate Joy este în bisericile de la Moscova: în templul martirilor Adrian şi Natasha în bunica lui la statia Losinoostrovskaya, în templu a Învierii în trimestrul Danilovskaya (pm" Tula "), în templu al Mântuitorului a Schimbării la Sands (M." Smolenskaya "),
. Celebrarea Maicii Domnului "Bucuria neaşteptată" efectuează de două ori: 9 / 22 decembrie şi 1 / 14 mai.
. Înainte de icoana Maicii Domnului "Bucuria neaşteptată" Rugaţi-vă pentru înşelaţi de tratament, pentru sănătatea şi bunăstarea copiilor, vindecare de surditate şi boala ureche, întoarcerea căzut departe de credinţă în Biserica Ortodoxă.

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ