1 iunie 2010

Icoana a Maicii Domnului de semnul "- Korchemnaya

Pe icoana a Maicii Domnului de semnul "- Korchemnaya conservate următoarele legendă:
. "În anul 1850, taverna, deţinător a fost închis, denumit" roşu ", care are mult timp, aproape o sută de ani si mai mult, a fost în oraşul Riazan din parohia Sf. tserkvi Simeon, nu departe de biserica, care a fost pe munte.  bătrânii Loving spus că acestea sunt la o vârstă fragedă despre acest icon de "semne" ale Sfintei Fecioare Maria auzit de la părinţii lor.
  În oraşul Riazan era o femeie văduvă anumite care a fost obsedat de mare nenorocire a alcoolismuluiс  Atunci când ea a pierdut deja toate că ea a avut, el a luat icoana a semnului Sfintei Fecioare Maria de la casa ei, a adus în roşu menţionate la circiumă-deţinător, şi a dat-o korchemniku, cerându-i pentru aceasta vinurile icoana, gemand şi agitare cu o sete mare de a bea vin. Korchemnik ca fiind cu frica lui Dumnezeu, ei upbdedrai si ia zis: "Dacă pictograma pentru tine este o binecuvantare, deoarece este cunoscută sub denumirea de icoane, pe care părinţii, moarte, binecuvânteze copiii lui sau doresc fericire în căsătorit cu viaţa lor, devotat copiilor aşa cu deferenţă au o astfel de icoana ca un monument vizibil la "părinţii binecuvântarea sa, iar aceste icoane cu respect mare, acestea sunt stocate şi transmise din generaţie în generaţie. Văduvă, auzind o astfel de reproş, deşi ea a simţit în inima sa lovit, dar nu a putut depăşi distructive pasiunile lor, şi a promis korchemniku da un preţ de răscumpărare pentru icoana, care a luat, şi onest puse în altarul lui. Спустя немного дней, когда эта вдова протрезвела, пришедши в себя, тотчас умилилась, осознав свой окаянный поступок, что передала за вино свою икону Пречистой. După câteva zile, când văduva treaz, când au venit la el însuşi, a fost atins la o dată, realizând blestemat fapta sa, care a dat vinul pictograma pentru pură. Dîndu-şi seama cât de mult ea a avut, ea a grăbit să korchemniku şi aducerea de bani, rugat sa-si dea el transferat la o pictogramă. aceleaşi lucruri Korchemnik; efectuate la cererea ei, cu toate acestea, pentru că a fost temut de Dumnezeu, cum ar putea îndemna util sfatul ei Пречистой, где  Văduva este apoi a revenit la casa lui şi să pună Pure icoana, unde a fost înainte, pe scaunul din faţă de cazul în icoana sa. Când noapte a fost de peste, acesta sa trezit, ea a vrut să creeze o rugăciunea de dimineaţă a lui Dumnezeu, dar dintr-o privire, nu se vedea Pure icoane şi a început cu sârguinţă pentru a căuta peste tot în casa lui şi nu să îl căutaţi, confuz, şi frică mare confiscate ei.  fel ca trezesc dimineata, sa dus la altar de a efectua, de asemenea, rugăciunea de dimineaţă, şi crezând cu greu ochii, a vazut icoana Înregistraţi-vă, care stătea în acelaşi loc unde a pus-o, luând văduvă.  Gândire acelaşi ca în absenţa această văduvă a adus-o înapoi şi a început să înveţe despre o icoana de la soţia sa şi când am auzit că pictograma şi nu de la văduva, şi nimeni nu altfel a fost adus din nou, uimit, şi a fost uita la icoana Binecuvantata cu teamă, şi a întrebat despre el pe toate.
. Când el a fost încă în vigoare, o dată în curând a venit la el şi văduvă de necazul cel mare a spus cum noapte nu a putut găsi imaginea Fericiţi şi că ea nu ştia cum şi prin cine a fost răpit de o pictogramă.  Матерь Царица Небесная! Foarte surprins la astfel de cuvinte, korchemnik, ce indică spre o icoana, cu lacrimi a spus văduva: "Uite, acolo ea este, Lady Regina Cerurilor! . Însăşi întrebat-o cum a fost ea aici. Cu toate acestea ", a spus cum şi când l-au vazut.. Apoi, copleşit de ruşine şi regret despre acest caz perfectă, văduva lăsă pe teren înainte de icoana Fericiţi şi durere de inima a exclamat: "Vad, amantă, că nu ia plăcerea de a fi cu mine din cauza păcatului meu împotriva ta, dar mai delightest aici Stai acolo unde sunt eu, blestemat, ea te-a trădat. Totuşi, în restul zilelor din viata mea nu ma lipsi definitiv de favoarea lor şi graţie acasă! "Acestea fiind spuse, plângând şi jale despre retragerea lui, văduva sa întors la ei.  Imaginea miraculoasă a Maicii Domnului de semnul "- Korchemnaya acum locuieşte în Mănăstirea Sf. Ioan Teologul- O listă cu icoana miraculoasa întotdeauna în Riazan, în templu Yamskoy Nicolae, care este manastirea metochion.
 Maestrul: Anna, Dmitri

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ