1 iunie 2010

ICOANA ...MAICA DOMNULUI.. "Trei mână"


 Asociat cu numele aderente venerarea icoanelor din St.. Ioan din Damasc, care a fost calomniat înainte de calif la Damasc, şi pedepsită de amputare a mâinilor. Dar John rugat Maicii Domnului rupt mâna şi în semn de recunoştinţă pentru această minune atribuită imaginea ei icoana mână de argint.  Aceasta icoana a fost în secolul al XIII-lea. привезена в Сербию св. adus la St Serbia, şi apoi a fost pe În lista sa de Rusia, a apărut în 1661 şi a fost plasat în Mănăstirea Învierii (Noul Ierusalim).  Lista exactă a ei a apărut în deşert lui Beloberezhskoy bărbaţi în provincia Orel. Comemorarea miraculos apare de două ori: la 28 iunie şi 12 iulie.
. Înainte de icoana Maicii Domnului "de mână" Trei - se ruga în bolile de maini, picioare, tulburări emoţionale, într-un incendiu.
Дни памяти: Zilele de aducere-aminte: 28 (11) июня (12 (25) июля 28 (11) iunie (12 (25) iulie



Мастера: Мария Николаевна Masters: Maria Nikolaevna

icoana a Maicii Domnului "Tikhvin"

Această sfântă relicvă cunoscută în Rusia din 1383, deşi în scris mult mai devreme şi o dată icoana a fost capitala Imperiului Bizantin Dar, după ce au dispărut din Tsaryrada, icoana a apărut în mod miraculos pescari vânate pe Lacul Ladoga.  Asociat cu ea şi alte fenomene inexplicabile Astfel, de la capelă, construită pentru ea în pădure de acolo, ea sa mutat în mod miraculos  În această zi Tikhvin surprins de faptul că mâna este prezentată în Virgine radiază căldură, palpabil la atingere.. Icon are, de asemenea, un efect de vindecare.  Din literatura religioasă este, de asemenea cunoscut faptul că în 1614 a salvat mănăstirea de la suedeză trupele raid în 1670 lasă-mă să ştiu cine se roagă în faţa desenelor ei pe tâlhari, care au fost pregătirea pentru a jefui biserica, iar în 1763 a rămas dinamice în flăcări de foc.

  Înainte de icoana Maicii Domnului "TIKHVINSKAYA" - ne rugăm pentru iluminarea, frenetic vindecare orb, în boli de copii, relaxare a articulaţiilor, în paralizii, epilepsie, de la invazia
иноплеменных. ciudat.
Memorialul de zile: 26 (9) iunie

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ