DACA DORESTI SA ASCULTI PARACLISUL MAICII DOMNULUI, POTI SA PORNESTI DE LA BUTON...DOAMNE AJUTA!

PARACLISUL MAICII DOMNULUI!

1 iunie 2010

Icoana "Kiselevsk"

Istoria pictograma asociată cu unul din Muntele Athos mănăstirilor Mănăstirea Dochiaru, care a fost descoperit prima puterea de milostiv miraculoase. Se crede că icoana a fost pictată în secolul X, când fondatorul mănăstirii Minunat prototip al Maicii Domnului "Kiselevsk" şi este în prezent pe Muntele Athos, Mănăstirea Mănăstirea Dochiaru.  Liste de miraculos se regăsesc în multe biserici ortodoxe, si multe dintre aceste icoane, până acum graţie transpira prin recurgerea la ele cu credinta si cu o inima de remuşcări.
  În 1938 mănăstirea mănăstirea Dochiaru Afonskaya a adus un cadou cuptor misiunii ruse la Ierusalim o listă de icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului "Kiselevsk.
  Zilele de aducere-aminte: 9 / 22 noiembrie
. Înainte de icoana Maicii Domnului "Kiselevsk" Rugaţi-vă pentru multe dureri usoare - orbire, boli de ochi, şchiopătat, paralizie şi paralizie, sunt prinsi si inchisi, captiv într-un naufragiu, o epifanie spirituală pentru copii, o cerere pentru a da naştere la copii sănătoşi, pentru vindecarea de la epilepsie şi nebun, boala, braţelor şi picioarelor, precum şi cei care au nevoie urgentă de asistenţă rapidă şi în boala canceroasă.
Maestrul: Anna, Dmitri

icoană a Maicii Domnului de Iver "


. Atunci când, în ţările creştine şi iconoclasmul în stare de ebrietate au atins aceste hulitori cautat peste tot si a distrus imaginile dragi, un creştin, pentru a salva propria lor altar, icoana ascunse în canoe, şi aruncat în mare. Timp de două secole, icoana este mort, dar brusc, în mod miraculos înotat până la Athos.  Unul dintre călugări a manastirii locale, care s-au angajat să-l scape de valurile mării, a fost capabil să meargă pe apă ca pe uscat. В XVII в. În secolul al XVII-lea.  Manastirea de pe Muntele Athos în Rusia au fost trimise în trei exemplare din această pictogramă, şi fiecare minuni celebre.. De atunci, şi a stabilit sărbătoare în onoarea de icoana Despre modul în care ea a fost respectat şi drumul sa spus că, în 1812, înainte de aderarea Moscovei trupele lui Napoleon, ea a fost luată pentru a include principalele temple alte Bisericii Ruse - împreună cu Vladimir şi icoane Smolensk.  Copii suplimentare de icoane iberic de multe temple răspândite în întreaga eparhii.
  Înainte de icoana Maicii Domnului din Iver Dolyatsya despre a scăpa de nenorocirile diferite şi pentru confort în necaz, foc, pe de o multiplicare a fertilităţii solului, pentru eliberarea de durere şi suferinţă pentru vindecare maladii ale corpului sau mintea, în împrejurări grave, de asistenţă pentru agricultori.
Memorialul de zile: 12 (25) februarie
Icoana Maicii Domnului Racoreste durerile mele
 

Icoana Maicii Domnului Racoreste durerile mele
  Narează că o femeie care au avut pierdere de putere, a fost într-o şi la sfătuit să găsească o virgină în biserica Sf. Nicolae din Moscova icoana "Racoreste mele tristeţi." Când pacientul ajuns acolo, pictograma în templu să fie găsit Dar ea a crezut că el va găsi imagini sfinte, şi într-adevăr, a găsit o icoana dărăpănată ştie ce a fost clopotnita. Rugăciune înaintea icoanei returnat imediat de putere nulă, şi liste cu această imagine a devenit popular în întreaga Rusia.
. Icoana Maicii Domnului "Racoreste meu Îndurerată" - se roage pentru eliberarea de boală şi de afectiuni corporală gravă, din patimi păcătoase, posedat de inima omului.
  Memorialul de la Ziua: 25 (7) ianuarie
 Icoana a Maicii Domnului de semnul "- Korchemnaya
  . Povestea spune că, în Riazan a fost o văduvă posedat de boala alcoolismului. Când casa ei a fost vândută, ea a adus în imaginea hanul a Maicii Domnului de semn şi l-am întrebat de vin., cedând persuasiune, a luat imaginea sfântă şi pune-l în altarul lui.  În cazul în care văduva lui sobru şi realizat păcatul lui, şi sa grăbit să ridice bani pentru a cerşit pentru a da o pictogramă.  . Korchemnik îndeplinite doresc ei, dar în această dimineaţă o femeie a adus acasă nu a găsit icoana. . Icoana a fost în acelaşi loc în korchemnika altar. . În lacrimi, văduva sa întors acasă, dar rugăciunile Sfintei Fecioare Maria de la acest moment nu mai este gustat vin. De atunci, icoana a fost numit de către popor "Realizarea Korchemnoyu" şi a fost într-o tavernă-deţinător până la închiderea sa în 1850.multe miracole şi vindecări au avut loc prin rugăciunile înainte de icoana a Maicii Domnului de Korchemnaya
Sărbătoare în cinstea Maicii Domnului din Korchemnaya 27 noiembrie / 10 decembrie.
. Înainte de icoana a Maicii Domnului din se roage pentru orientare, în credinţa ortodoxă, pentru eliberarea de erezie si schisme, vindecare de boli ale mâinilor şi picioarelor, consum excesiv de alcool, corecţia căzut de la credinţa ortodoxă şi la întoarcerea sa de la întuneric în Biserică.
  Imaginea miraculoasă a Maicii Domnului de semnul "- Korchemnaya acum locuieşte în Mănăstirea Sf. Ioan Teologul.
 Maestrul: Anna, Dmitri
Trimiteți un comentariu

c3

MD. POCEAEV

Cum se cunosc icoanele MD


Icoanele ortodoxe ale Maicii Domnului se recunosc cel mai degrabă după cele trei stele - una pe frunte, a doua pe umărul drept, a treia pe umărul stâng. Aceste trei stele simbolizează fecioria Fecioarei Maria înainte de naştere, în naştere şi după naştere.

CATEGORII

—Care sunt cele 12 vineri din an care se tin; ce semnifica (1) .Icoana Maicii Domnului „Slovenskaia” (1) 100 POVETE ORTODOXE (1) 15 octombrie (1) 486 Întrebări din Biblie cu răspuns (1) 8 martie (1) ABECEDARUL VIETII DUHOVNICESTI (1) Acatist al Sfintei Icoane a Maicii Domnului Ognevidnaia din Areovind (1) ACATIST LA ICOANA MAICII DOMNULUI DE LA PUTNA (2) ACATIST LA ICOANA MAICII DOMNULUI DIN TINOS (30 ianuarie) (2) ACATIST LA ICOANA MAICII DOMNULUI DINTR-UN LEMN (1) ACATIST PENTRU COPII AVORTATI (1) Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului (1) Acatistul Bunei Vestiri (25 martie ) (1) Acatistul Icoanei Maicii Domnului Prodromiţa (1) ACATISTUL INTRĂRII ÎN BISERICĂ A MAICII DOMNULUI (1) Acatistul Izvorul Tămăduirii (1) ACATISTUL MAICII DOMNULUI – Bucuria tuturor celor necajiti (1) Acatistul Nasterii Domnului (1) Acatistul Nasterii Maicii Domnului (1) Acatistul Nașterii Maicii Domnului (8 septembrie) (1) Acoperamantul Maicii Domnului (5) ADORMIREA MAICII DOMNULUI (6) Adormirea Maicii Domnului in iconografie (1) Adormirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (3) AICI 24 ORE ORTODOXE -PROGRAMUL UNEI ZILE (1) AICI GASESTI CANTARI BISERICESTI (2) AICI GASESTI ICOANE CU MAICA DOMNULUI (7) AICI GASESTI INTREBARI SI RASPUNSURI (16) AICI GASESTI POVESTIRI ORTODOXE (5) AICI GASESTI RUGACIUNI SI ACATISTE (13) AICI GASESTI SFATURI PENTRU SPOVEDANIE (7) AICI-NOUL TESTAMENTIN FORMAT AUDIO (1) al Născătoarei de Dumnezeu (1) ALTARUL ORTODOX (1) Altă minune a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (1) APOCALIPSA (2) ARGHIROFILIA (1) ARGUMENTE PENTRU CINSTIREA MAICII DOMNULUI (1) ASCULTAREA DE PREOTUL DUHOVNIC (1) Aș colinda…POEZII DE ANUL NOU (2) Axion la Adormirea Maicii Domnului (1) BIBLIA CEA ADEVĂRATĂ (2) BISERICA ORTODOXA WIENA (3) BISERICI (48) BLESTEMUL (1) BOBOTEAZA (10) Braul Maicii Domnului (1) BUNA VESTIRE (4) Bunavestire (1) CANDELĂ ŞI MÂNTUIRE (3) Canon de mulțumire către Prea Sfânta Născătoarea de Dumnezeu (1) Canon la Pavecernița mică (1) Canonul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. (1) CANTARI BISERICESTI- LITURGICE (1) CANTEC DE SLAVA CATRE MAICA DOMNULUI CANTĂ CORUL APOSTOLIA (2) CARTI (1) CE SANT ICOANELE? (10) CELE 10 PORUNCI (1) Cele 500 de nume ale Maicii Domnului şi semnificaţiile lor (1) Cele 7 cauze care duc la aparitia bolilor (1) Cine a fost Fecioara Maria? (1) Cinstirea Icoanei Maicii Domnului „Igorevskaia" -5 iunie (1) Cinstirea Maicii Domnului (1) CITATE DIN SF. EVANGHELIE (7) Completare la cateheza „Despre Pururea Fecioria Maicii Domnului“ (1) Completare la cateheza „O mamă creştin ortodoxă“ (1) Completare la cateheza despre Lumânare (1) Convorbiri Duhovnicesti (1) Credinta fara fapte de credinta nu e credinta. (1) CREŞTINISM şi YOGA ÎN TOTALĂ CONTRADICŢIE UNA CU ALTA!!! (1) croi (1) CUGETARI SI CITATE ORTODOXE (1) Cum arata ingerii? (1)