1 iunie 2021

CAND HARUL ESTE CU TINE, NU MAI VEZI DEFECTELE ALTORA

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


                                        https://pildepentrutoti.blogspot.com/

"Tot ceea ce dobanditi in luptele voastre interioare, se reflecta in viata voastra in Dumnezeu. Luptati impotriva oricarei patimi care provoaca in voi gandurile de judecata, cu privire la aproapele! Nu primiti ceea ce vrajmasul diavol, va sugereaza impotriva celui care va nedreptateste. Fie ca sunteti singur in camera sau cu cineva, orice gand de judecata, orice miscare interioara negativa creeaza o lipsa in sufletul vostru si in cea a comunitatii voastre. 

NICI UN GAND, NU SE NASTE SI NU TRECE PRIN MINTE FARA URMARI! 

Avand ganduri bune, veti putea vedea in orice persoana pe care o veti intalni o fiinta scumpa (partea buna a omului). In schimb, avand gandurile urate, fata voastra, energiile voastre sufletesti, va vor irosi relatiile si va vor afecta prietenia cu toti ceilalti prin CLEVETEALA si JUDECATA. Cand Harul Duhului Sfant este cu tine, nu mai vezi defectele altora: atunci, VEZI DOAR SUFERINTELE si DRAGOSTEA PENTRU FRATI”. (Sofronie Saharov).

Asadar, bucuria mea, azi si in fiecare zi a vietii noastre, sa ne ostenim SA NU CLEVETIM si SA NU JUDECAM pe nimeni, fiindca JUDECATA ESTE DOAR A LUI DUMNEZEU, IISUS HRISTOS si apoi, FIECARE OITA VA FI SPANZURATA DE PROPRIA-I CODITA! 

                                                                                            Iisuse, Iisuse, iarta-ma Iisuse!
                                                                                                          Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ