30 mai 2010

Rugaciune Facatoare de Minuni


Se spune zilnic timp de 10 zile si in fiecare zi se spune de 5 ori, cu 3 lumanari aprinse in casa. ....Este importanta sinceritatea








Preasfantăanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:

Pina cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant? Pina cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.

Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati.

Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta.

Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele fiinte ranite atat de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele X… (rostiti acum necazurile care le aveti si dorintele pe care sa vi le implineasca Maica Domnului cu toata sinceritatea)

Slava Tatului si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor.
Amin!




   „Niciodată nu vor afla mângâiere în necazuri cei ce n-o caută unde trebuie. Unde să căutăm mângâiere în necazuri? Despre aceasta Sfântul Proroc David spune: «De la Domnul e mântuirea mea» (Ps. 61:1). Fericiţi cei ce află mângâiere adâncă în rugăciunea fierbinte, care ţâşneşte din inimă, în împărtăşirea duhovnicească cu Dumnezeu!”

 Rugaciune de pocainta

Doamne,nu ma mustra cu mania Ta,si cu urgia Ta nu ma certa! Stapane Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu celui viu,miluieste-ma pe mine pacatoasa,saraca,goala,lenesea,nepasatoarea,lipsita,ticaloasa,desfranata si preadesfranata,care ma tavalesc in pacate impotriva firii;intinata,nerecunoscatoarea,nemilostiva,impetrita,aprinsa,obraznica,indrazneata,cea fara de raspuns si nevrednica de iubirea Ta de oameni,dar vrednica de tot chinul si de gheena si de pedeapsa.Deci,pentru atata multime de greseli ale mele,Izbavitorule,nu ma pune sub multimea chinurilor,ci ma miluieste,ca sunt neputincioasa si cu sufletul si cu trupul,cu judecata si cu gandul,si ma mantuieste pe mine nevrednica roaba Ta,cu judecatile  care  stii,pentru rugaciunilePreacuratei Stapanei noastre,Nascatoare de Dumnezeu,si ale tuturor sfintilor,care din veac au bineplacut Tie.Ca  binecuvantat esti in vecii vecilor.Amin !


O, PREA MILOSTIVA MAICA SPRE RUGA MEA TE PLEACA SI CAND MA VOI ,RUGA TIE, RUGA MEA PRIMITA FIE. O PREA SFANTA MAICA,CE DAR SA ITI ADUC SA-TI PLACA!  N-AM FAPTE NICI CURATIRE CARE SUNT PLACUTE TIE. PRIMESTE DE LA MINE NADEJDEA CE O AM SPRE TINE... SI IN TOATA A MEA VIATA TU SA IMI FII MIE POVATA SI SA MA GHIVERNICESTI DE TOATE CE IMI TREBUIESC ,FERESTE-MA DE NEVOI DE VRAJMASI, DE OAMENI RAI, DE BOLILE CELE CUMPLITE DE PRIMEJDII NEGANDITE.DE CELE MARI PACATE SI DE ALTE RELE FAPTE.SI MAI INTAI DE TOATE,LA CEASUL CEL DE MOARTE SA STAI ATUNCEA LANGA MINE, SA MA BUCUR VAZANDU-TE, INVREDNICESTE-MA A AJUNGE LA PORUNCA CEA PREA DULCE....UNDE NU ESTE DURERE NICI SCARBA NICI SUPARARE, DE-A PURUREA VESELIE, O, STAPANA SLAVA TIE, AMIN!


Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu si Maica noastra, care ai fost iubita cu gingasie de Fericitul Ieremia, te rugam aprinde in inimile noastre o vie si sfanta iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele, ca sa urmam exemplul acestui slujitor al tau, care si-a dovedit prin fapte iubirea fata de Tatal ceresc si fata de fratii in suferinta.
Ajuta-ne ca, urmnd inspiratiile Duhului Sfant, sa ne angajam cu sinceritate si seriozitate in opera de promovare a bunei intelegeri in mediul in care traim si a unirii tuturor crestinilor in credinta si iubire.

O, buna Mama, care te-ai aratat Fericitului Ieremia ca Regina a cerului spunndu-i ca Fiul tau este coroana ta stralucita, te rugam dobandeste-ne de la Tatal ceresc ajutorul de care acum avem atat de mare nevoie si, mai presus de toate, harul suprem sa-l cunoastem, sa-l iubim si sa-l imitam pe Iisus Hristos, Domnul si Mntuitorul nostru. Amin.


O, iarta-mi te rog Doamne, atatea rugaciuni
Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni
Caci am facut adesea din Tine robul meu
Nu eu sa ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu
In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta
Iti cer, Iti cer intr-una sa faci Tu voia mea,
Iti cer sa alungi necazul, sa-mi lasi un loc in rai
Si sa-mi slujesti in toate sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai
Gindindu-ma ca daca Iti cint si Te slavesc
Am drept sa-Ti cer intr-una sa faci tot ce-mi doresc
O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga
Si invata-ma ca altfel sa stau in fata Ta
Nu tot cerindu-Ti Tie sa fii tu robul meu
Ci Tu cerindu-mi mie, iar robul sa fiu eu
Sa inteleg ca felul cel bun de a ma ruga
E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta!
AMIN!

256 de comentarii:

«Cel mai vechi   ‹Mai vechi   201 – 256 din 256
Anonim spunea...

Asculta'mi rugaciunea sfinta Maiculita numai la tine ma inghin cu toata credinta sa ma ajuti in momentele grele ale vietii DOAMNE AJUTA AMIN

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA ASCULTAMI RUGACIUNEA SI FII IN PREAJMA MEA PAZESTE'MA DE RAU SI DE PRIMEJDII FII LINGA MINE SI FAMILIA MEA MAICULITA DOMNULUI AMIN

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa va ajute !

Bălulescu iliana spunea...

Aliona , roaga-te pentru ei...Spune de 40 de ori pe zi ...DOAMNE INTOARCE-I LA BUNATATE SI RUGACIUNE PE TOTI VRASMASII MEI ! AMIN . sI mai spune si TATAL NOSTRU , ROAGATE PENTRU EI SA-I IMBLANZEASCA DUMNEZEU SI SA VA INTELEGETI ...POARTA-TE FRUMOS CU EI SI INCEARCA SA NU LE RASPUNZI CU RAU...SI AI SA VEZI CA O SA FIE BINE...DOAMNE AJUTA !

libergia spunea...

E usor de dat sfaturi, dar in realitate nimeni nu stie ce e in sufletul fiecaruia din noi. Povestim in doua cuvinte cate o intamplare ( de cele mai multe ori nefericita) si asteptam ca cineva , adica Bunul Dumnezeu sa ne-o rezolve. Nimeni nu spune insa care e vina poprie, de cele mai multe ori invinuim pe altii, si tot de cele mai multe ori suntem incapabili sa iertam, desi dorim sa fim iertati. Sunt foarte putine cazurile in care ni se intampla lucruri pentru care nu suntem vinovati, dar si atunci poate undeva exista un strop de vina. De ce ne vrea cineva raul? Din invidie, din ura, din dorinta de a fi in locul nostru, din cauza sentimentului ca undeva au fost nedreptatiti, etc. Dar cati dintre noi isi pun intrebarea: De ce X ma invidiaza, de ce ma uraste, de ce ar vrea sa fie in locul meu, etc.... Poate pentru ca noi am afisat un comportament care a trezit aceste sentimente, pentru ca am uitat ce inseamna modestia si smerenia, poate pentru ca ne laudam prea des si credem ca succesul ni se datoreaza in exclusivitate. Un bun prieten, preot mi-a zis o data, cand am cerut ceva, dar n-am stiut ce cer, de la Dumnezeu (vorba aia ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se intample): I-ai multumit lui Dumnezeu pentru ce ai cerut (ulterior mi-am dat seama ca a fost o greseala) nu uita sa-i multumesti si cand ai sa scapi de ce ai primit. De cate ori ne aducem aminte sa-i multumim pentru tot ce ne ofera El zi de zi? Cati dintre noi spun seara inainte de culcare: Multumesc Doamne ca mi-ai mai dat inca o zi pe pamant, multumesc ca am avut ce pune pe masa, multumesc ca am o familie, ca sunt sanatosi, multumesc ca exista cineva care ma iubeste sau care ma ajuta, mutumesc ca mi-ai mai dat o incercare din care am iesit, multumesc ca infloresc copacii si creezi atata frumusete ochilor nostri....

Anonim spunea...

Hristos a inviat eu am facut rugaciunea dar nu am primit nimic de ce ?

Anonim spunea...

Hristos a inviat eu am facut rugaciunea dar nu am primit nimic de ce ?

Anonim spunea...

Multumesc pentru sfat dar eu spun de 30 de ori pe zi tot e bine Doamne intoarcei la bunatate si la............... DOAMNE AJUTA ! MULTA SANATATE SI NOROC

Anonim spunea...

Hristos a inviat spune'mi te rog sa implinit dorinta mersi

Anonim spunea...

AM O RUGAMINTE MARE EU CU PRIETENA MEA NE-AM INTELES FOARTE BINE PANA ACUM 3 ZILE EA IMI ZICE CA SA RACIT RELATIA DE O DATA SI SIMTE CA ARE CEVA CE NU POATE SA STIE IMI SPUNE CA MA IUBESTE NU VREA SA SE DESARTA DAR NUSTIE CE ARE CE PUTEM FACE INCOTR?NU ARE PE NIMENI SUNTEM NON-STOP INPREUNA DAR O VAD SCHIMBATA VA ROG AJUTATIMA

Bălulescu iliana spunea...

Mergeti si discutati cu un preot, spoveditiva si impartasitiva, Dumnezeu sa va ajute ...!

Anonim spunea...

Sincer nu te cunosc dar cand am citit povestea nepotelului tau ma pornit plansul :( eu tot ce pot sa iti spun este sa ai incredere in Dumnezeu El,si sa te rogi mult pt sanatatea nepotului tau,,crede-ma Dumnezeu chiar exista si face minuni cand nu te astepti...ai incredere in el !!!

Anonim spunea...

Sotul meu ne.a parasit,avem un baitel mic de aproape 2 ani.Sunt disperata,locuiesc intr.o alta tara si imi e tare greu singura.M-am purat urat cu el,dar si el a gresit mult fata de mine.In curand vom divorta si nu stiu daca mai pot schimba ceva.Va rog, rugati,va pentru noi!Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Sotul meu ne.a parasit,avem un baietel impreuna.M-am purtat urat cu el ,dar si el a gresit mult fata de mine.Va rog, ajutati-ma sa nu divortam.Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Ajutor,nu vreau divortul!

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA MAICA PREA SFINTA ASCULTAMI SI MIE RUGACIUNEA SI AJUTAMA DACA CITESTE CINEVA ACESTE RINDURI SI ARE PUTERE MAI MARE SA MA AJUTE IN RUGACIUNI MA NUMESC DANIELA ACUM 6 ANI AM INTILNIT UN OM MINUNAT CORNEL AM FACUT O CASA IN PREUNA DAR DIN MOTIVE MAI MULT SAU MAI PUTIN CUNOSCUTE NEAM DESPARTIT DE VRO 3 LUNI SI EU ASI VREA SA NE INPACAM SI NU STIU CE RUGACIUNE ASI MAI PUTE SA MAI SPUN VA ROG SA MA AJUTATI DOAMNE AJUTA

Anonim spunea...

Buna seara,am acatistul maici domnului grabnic ascultătoare ,se citeste de12ori si se pune o dorinta după ce îl citesti?

Anonim spunea...

Am si eu nevoie de ajutor sotul meu este arestat de 9 ani am facut tot ce mia stat in putere si fac in continuare si tot nu am reusit sal eliberez am umblat cu fel de fel de avocati dar degeaba am fost de nenumarate ori la biserici si mam rugat si ma rog in continuare pentru el nu mai stiu ce sa fac pentru ca nimic nu da roade

Anonim spunea...

Nu te nelinisti, Dumnezeu ne da la fiecare cate o cruce pe care sa o putem ducem .
Cel mai bine e sa te rogi pentru el. Iar atunci cand Dumnezeu va vedea iubirea ta pentru el , nepotul tau se va face bine

Anonim spunea...

Ajuta.ma Maiculita Domnului sa es din greu sunt in mari probleme ajuta,mă asculta,mi rugăciunea pazeste.ma de tot răul .

Anonim spunea...

Imi pare rau de situatie si va cred, sa stiti ca numai dumneavoastra va puteti detasa de aceasta situatie vazind ca sunteti o persoana normala si puternica ,nu asa cum va descriu cei in cauza .Oamenii fac asa ceva nu depinde de gradul de rudenie .Singura solutie este sa va detatasati complet sufleteste de acei in cauza sa va puteti reface eul sufletesc ignorind orice insulta si considerind ca ce fac este ceva nelalocul lui .

Anonim spunea...

buna, daca ti se intimpla necazuri in cuplu sau de mai esti inca singura sau daca traiesti in concubinaj si inca nu te-ai casatorit iti recomand sa te rogi sfintilor Petru si Fevronia
http://poeziicrestin-ortodoxe.blogspot.fr/2012/06/blog-post.html

Anonim spunea...

Daca iubitul tau te-a parasit inseamna ca Dumnezeu A STIUT ca nu va potriviti ,altfel n-ar fi ingaduit acest lucru ! Dar ptr linistea ta sufleteasca discuta cu duhovnicul tau ,iar acesta te va lumina in privinta asta .

Anonim spunea...

post ,rugaciune si mers Duminica la sf LITURGHI .

Anonim spunea...

Cu adevarat, exista Dumnezeu. Prin rugaciune si prin mila Domnului, putem trece peste toate. Domnul ne poate impaca cu persoana iubita, domnul ne poate ajuta in toate necazurile. Noi trebuie sa ii cerem ajutorul. Nimeni nu te ajuta, daca nu ii spui problema ta. Trebuie sa comunici cu Dumnezeu si sa ii ceri, caci El iti va da. "cere si ti se va da"

Bălulescu iliana spunea...

Multumesc...

Unknown spunea...

RUGACIUNE MIRACULOASA PENTRU FECIOARA DIN JUQUILA
(o aparitie miraculoasa a unei statui a Fecioarei facatoare de minuni dintr-o biserica din Mexic)

Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!

Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
Fii langa noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvantata esti tu intre femei
si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pacatosii
acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

Anonim spunea...

Buna seara! Stiu ca este tarziu...dar nu pot dormi si de cateva zile ma framant... pentru ca prietenul meu a hotarat sa ne despartim pentru ca nu poate uita o.greseala din trecutul.meu... din care el nici nu facea parte noi pe atunci nici nu ne cunoasteam. Il doare stiu si sunt constienta dar si el a facut aceiasi greseala dar pe mine nu ma deranjat deoarece e trecutul lui si nu fac parte din acel.trecut. A inceput sa imi reproseze anumite chesti si sa imi spuna ca nu ma mai iubeste... iar eu nu il credeam pt ca nu era asa si stia si el asta foarte bine, a inceput sa arunce cu vorbe grele in mine desi nu isi dorea asta pt ca nu asta simtea dar o facea doar ca sa il urasc si sa trec mai departe mai repede. Am inceput sa ma rog de cand au inceput toate... si astazi chiar daca am avut o discutie mai aprinsa in care am aruncat amandoi cu vorbe grele dupa vreo 5 minute in care i-am spus ca incetam ca suntem deja maturi si putem judeca limpede i-am spus sa facem pace si liniste pt ca e clar ca ne iubim foarte mult desi el nega chestia asta, el mi-a spus da ca ma iubeste foarte mult si ca ii este foarte greu doar ca asa e mai bine... si stiu ca nu spune asta din suflet pt ca nu simte asta...si am inceput sa discutam si am spus ca sa lasam lucrurile sa mearga de la sine si sa vedem cum e mai bine iar daca dumnezeu ne va vrea impreuna ne va tine iar daca nu nu o va face. Dar totusi am o speranta si cred ca e o speranta mare pt ca sa calmat si parca a gandit altfel desi imi spunea sa nu astept prea mult ca nu stie daca va putea... dar nu o spune din suflet... eu ma rog de cateva zile o rugaciune pt impacarea si iubire si sa stiti ca Dumnezeu ma ajuta si simt ca ii cu mine si in ziua cand am alfat de decizia lui am mers la biserica la slujba de seara si am stat in genunchi o ora plangad si ruganduma la Dumnezeu ca totul sa fie bine si daca nu ii sa fie al meu sa mi-l scoata din inima si plangeam intr-una nu ma puteam opri si atunci ma vazut un preot ma binecuvantat ma intrebat ce am si nu puteam sa vb din cauza lacrimilor si mia spus roagata in faza altarului la icoana maici domnului si va fi bine dupa ce m-am rugat am inceput sa ma linistesc nu stiu de ce am simtit ca totul va fi bine...desi au urmat cateva zile de chin... Pana astazi... iar astazi asa am cazut de comun acord si iam dat si lui sa citeasca aceiasi rugaciune...dar va rog daca aveti si alte rugaciune legata de impacare si iertare va rog sa imi spune... si sa mai imi spuneti daca aceasta este mana lui Dumnezeu sau nu. Va multimesc. Doamne Ajuta

Anonim spunea...

Doamne ajutama lumineazal pe fratele meu Ion
sa nu ma ideparteze de taticu meu .mamica mea a murit acum 40 de zile si el acum o asculta pe cumnata mea
Geta care este o femeie tare rea nea facut numai necazuri ne dorit numai rau mie si mamica mea ..
Doamne fa dreptate in familia mea indeparteaza raul di casa mea si adumil pe taticu la mine acasa are nevoie de mine acum ca mamica nea parasit .
Ajutama Doamne

Anonim spunea...

Poate poezie, poate chiar o rugaciune,dar deosebit de frumoasa!

Mult adevar..!



Anonim spunea...

Buna ziua ! E Prima zi de Paste si am nevoie sa ma descarc, am nevoie de un sfat. Am avut o relatie de 4 ani cu persoana pe care o credeam iubirea vietii mele si inca o cred. Am fost despartiti acum 3 ani cam 2-3 luni, dupa ne-am impacat, am avut momente foarte frumoase, dar ne certam foarte des din nimicuri, prostii copilaresti, majoritatea din cauza mea. El a vrut de multe ori sa punem punct, dar eu tot insistam ca lucrurile o sa se chimbe, ca n-o sa mai repet greselile, dar din pacate se intampla la fel. Acum aproape 3 luni a crezut ca l-am mintit, insa nu a fost asa. Am reusit sa vorbesc cu el, a zis ca nu mai are la fel incredere in mine, ca nu stie daca o sa ma poata crede 100% inlegatura cu ce s-a intamplat, si ca lucrurile astea nu trec asa, ca nu poate obliga sau pune sa astept, dar spera sa am rabdare. Si pe parcursul lunilor astoral-am cautat, incercam sa stiu de el, de problemele lui, sa fiu cat puteam langa el. Ne-am mai vazut o data, cand pur si simplul am vorbit despre chestii gen activitati zilnice si alte chestii de genul, nu despre noi. In ultima vreme tot am incercat sa il vad, dar a avut o perioada aglomerata si de curand am vrut sa ne vedem, a zis ca nu poate si am ajus sa vorbim despre noi, a zis sa nu am asteptari din partea lui, ca pentru el lucrurile nu s-au schimbat, adica ca el crede ca cel mai bine e sa ne despartim, ca nu mai vrea sa fie nervos, stresat. Am vorbit multe lucruri, foarte dureroase, mi-a zis ca a realizat ca nu stie cum a suportata atata timp totul, ca nu mai vrea sa mai traiasca niciodata asa ceva, ca orice as face nu mai pot sa il schimb. Am insistat si a intrerupt orice legatura cu mine. Nu stiu daca ma mai iubeste, e posibil ca tot ce a fost sa umbreasca lucrurile bune, nu mai vede si lucrurile si momentele frumoase care au fost, vede doar raul. Stiu ca si el isi dorea sa fim fericiti si linistiti, sa fim aproape, tot timpul vorbeam despre planuri de viitor . Acum insa, am inteles in sfarsit ce am gresit, unde si de ce, si am foarte multe regrete, ma simt vinovata. Insa nu ma lasa sa ii arat ca acum as face lucrurile diferit, nu mai crede ca ar putea fi altfel, e convins ca ne-am certa in continuare, e convins ca nu poate fi bine intre noi. Nu stiu ce sa fac, cum sa ajung la sufletul lui, sa ii aduc aminte de lucrurile frumoase, de ceea ce ne leaga si sa poata sa creada macar putin in ceea ce zic. Am nevoie de un sfat, nu stiu daca sa insist, sa il las sa se linisteasca si sa il caut mai incolo, daca sa nu-l mai caut deloc ..

Anonim spunea...

Vam mai scris unde trebuie sa intru sa vad raspunsul multumesc

dorin spunea...

Unde pot vedea raspunsul la publicatia mea va multumesc

Anonim spunea...

buna! am un prieten care nu prea ma inteleg cu el ! nu stiu cee in mintea lui ! cind vine pe la mine ne certam! ce rugaciune as putea sa zic sau acatist! multumesc

Anonim spunea...

RUGACIUNE DE MARE FOLOS. Se face 9 zile la rand. Se aprinde o lumanare alba, in a 9 a zi publici rugaciunea. Se pun 3 dorinte, una de bani/afaceri si doua imposibile. Ele se indeplinesc!
Maica iubita, sfanta Fecioara djin Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sant multe, viata noastra este a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceadta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna, nu ne abandona!
Maica iubita, protejeaza pelerinii! Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata ,da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat!
Amen!
Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!
Amen!
Se spune apoi de 9 ori Bucura-te Marie!
"Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine, binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau Isus!
Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre!
Amen!"

Sa va fie cu folos!

Anonim spunea...

DOAMNE,te rog asculta-mi rugaciunea si pazeste-mi familia de rau. prietenul meu necuvintator''Ciapi'' se simte foarte rau ,catelusa noastra nu mai reactioneaza prompt cum o facea alteori.Te rog DOAMNE DAI sanatate ,ea fiind membrul familiei noastre,o iubim foarte mult ,DOANE AJUTA AMIN

Anonim spunea...

Buna ziua. Am dat si eu intamplator de acest blog,in disperarea de a cauta o rugaciune care sa ma scape de ceva. Si acel ceva este prietenul cu care ma vad acum. Am 32 de ani,am un mare defect la picior,dar simt nevoia sa am un iubit,chiar sa-mi gasesc un sot pe care sa-l iubesc si sa ma iubeasca si el pe mine.Am mai avut cativa prieteni,dar m-am despartit foarte repede de ei. Nu am simtit ca-i iubesc. De cativa ani am fost tot singura, si nu e placut deloc.La un moment dat am primit de la cineva o rugaciune a SF.Marta. Am tinut acele zile de marti(9 marti) in speranta ca voi gasi sufletul pereche.N-am gasit pe nimeni. Am tinut inca 9marti si dupe ce am terminat,miercurea am intalnit un baiat. Iesim de aproximativ o luna,dar simt ca nu-l iubesc si nu ma pot atasa de el nicium. Mai mult de atat am auzit despre el niste lucruri care ma deranjeaza foarte tare. El imi spune ca ma iubeste enorm.M-a obligat cumva sa-i spun si eu acelasi lucru. I-am spus si eu ca il iubesc. Dar nu este asa. Nu stiu cum sa ma despart de el,fara sa-l fac sa sufere. Va rog sa ma ajutati. Nu vreau sa-si faca sperante inutile.As vrea sa-mi greseasca cu ceva ca el sa fie cel vinovat. Nu eu. Va rog din suflet sa ma ajutati sa descopar o rugaciune care sa ma ajute in acest sens. Sunt credincioasa de felul meu si ma rog zilnic chiar daca-mi merge bine. Nu uit de Dumnezeu,dar sunt constienta ca nu e suficient si ar fi bine sa ne rugam mai mult!
Va rog din suflet sa ma ajutati!

Anonim spunea...

Buna ziua. Am dat si eu intamplator de acest blog,in disperarea de a cauta o rugaciune care sa ma scape de ceva. Si acel ceva este prietenul cu care ma vad acum. Am 32 de ani,am un mare defect la picior,dar simt nevoia sa am un iubit,chiar sa-mi gasesc un sot pe care sa-l iubesc si sa ma iubeasca si el pe mine.Am mai avut cativa prieteni,dar m-am despartit foarte repede de ei. Nu am simtit ca-i iubesc. De cativa ani am fost tot singura, si nu e placut deloc.La un moment dat am primit de la cineva o rugaciune a SF.Marta. Am tinut acele zile de marti(9 marti) in speranta ca voi gasi sufletul pereche.N-am gasit pe nimeni. Am tinut inca 9marti si dupe ce am terminat,miercurea am intalnit un baiat. Iesim de aproximativ o luna,dar simt ca nu-l iubesc si nu ma pot atasa de el nicium. Mai mult de atat am auzit despre el niste lucruri care ma deranjeaza foarte tare. El imi spune ca ma iubeste enorm.M-a obligat cumva sa-i spun si eu acelasi lucru. I-am spus si eu ca il iubesc. Dar nu este asa. Nu stiu cum sa ma despart de el,fara sa-l fac sa sufere. Va rog sa ma ajutati. Nu vreau sa-si faca sperante inutile.As vrea sa-mi greseasca cu ceva ca el sa fie cel vinovat. Nu eu. Va rog din suflet sa ma ajutati sa descopar o rugaciune care sa ma ajute in acest sens. Sunt credincioasa de felul meu si ma rog zilnic chiar daca-mi merge bine. Nu uit de Dumnezeu,dar sunt constienta ca nu e suficient si ar fi bine sa ne rugam mai mult!
Va rog din suflet sa ma ajutati!

Anonim spunea...

pentru mamicile car vor sa nasca prunci cititi cu atentie acest blog...va imbratisez pe toi! https://sfantairinahrisovalanta.wordpress.com/minuni/

Unknown spunea...

Dute la o biserica si roagate cum sti tu.ia-ti o carte cu rugaciuni paraclisul maici domnului.si citeste cartea sfantului serafim de sarov

Unknown spunea...

Cu siguranta vei primo ajutor de la Maicuta Domnului maicuta noastra

Unknown spunea...

Așa sunt și eu, am 33 de ani și pana acum am trăit în dezamagiri, minciuni, suferință și singurătate. Nu am fost iubit cu adevărat niciodată, însă eu am fost să îmi dau și viața pentru iubire. ..eu sunt din București

Anonim spunea...

Eu nu de mult timp am fost la un calugar si ne.o spus ca is fc prin cununie si daca stai cu careva tot mai mult se indeparteaza de mine ce pot sa fc

Anonim spunea...

Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba. In a 9 zi publica rugaciunea Se pun 3 dorinte,1 - de bani, si 2 dorinte imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila ,fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat, vezi ca viata noastra a luat-o razna,nune abandona Maica iubita, protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia soupe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata, dale-o inapoi .Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat. AMIN .Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite. AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie, bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu TINE. Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau lsus .Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeuroaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. AMIN.

Anonim spunea...

Eu mereu ma rog la dumnezeu,simt ca ceva ma impedica in veata de zi numi reuseste nimic si ma simt mereu singur multi oameni mau dezamagit simt
ca sunt la capatu puteri!

Anonim spunea...

In ce vreau nu reusesc multe persoane mau dezamagit ma simt singur nu mai stiu ce sa fac!

Unknown spunea...

Bunul Dumnezeu are grijă de fiecare dintre noi, numai să cerem . Deci sfatul meu ,a unei nevrednice, este să te rogi la Măicuța Domnului să te ajute să treci peste tot și toate.

Anonim spunea...

bună seara numele meu este monica si va scriu cu inima ruptă de 1 luna ami este sotul la anchisoare ce sa fac sa al scot cat mai repede de acolo va rog ajutatima

Bălulescu iliana spunea...

Amin! Dumnezeu să fie cu noi !

Bălulescu iliana spunea...

Pentru că nu te-Ai rugat indesjuns , si probabil cà Nu te-ai rugat pentru ceva folositor sufletul ii tàu ...

Bălulescu iliana spunea...

Amin!

Anonim spunea...

Bună ziua. Mă numesc Cristina. Am locuit împreună cu prietenul meu timp de 4 ani, iar în urmă cu o lună de zile el m-a dat afară din casă. Totul din cauza mamei lui, tatăl fiind necunoscut. Prietenul meu s-a purtat foarte urât cu mine din pricina acesteia, fiindcă ea îl influențează în tot ceea ce face. Mă înțelegeam bine cu el până intervenea ea între noi. De câte ori mergea la ea în vizită sau venea ea la noi în vizită, el mă jignea, mă umilea, mă lovea și spunea că nu mă suportă, că îi este silă de mine și mă urăște. Această femeie de o răutate ieșită din comun a reușit să ne facă nefericiți și să ne despartă. Știu că el nu m-a iubit niciodată, altfel nu s-ar fi purtat execrabil cu mine, și nu-mi doresc să mă împac cu el, în schimb îmi doresc din tot sufletul să se căiască pentru toată suferința pe care mi-a pricinuit-o, să conștientizeze că și-a bătut joc de un om care nu i-a făcut rău niciodată, că a chinuit un suflet fără niciun motiv și să înțeleagă că, dacă nu l-aș fi iubit, n-aș fi stat împreună cu el. Întrebarea mea este următoarea: există vreo rugăciune pentru a-i face pe amândoi (mamă și fiu) să se căiască pentru purtarea meschină și egoistă față de mine și pentru toate jignirile la adresa mea și a părinților mei, și să-și ceară iertare? Sau ce aș putea să fac în cazul de față, ce rugăciune să citesc pentru ca el să nu mă mai urască?

Unknown spunea...

Doamne ajuta!
Doamne,
dă-mi seninătatea de a accepta lucrurile pe care nu le pot schimba,
curajul de a schimba lucrurile pe care pot să le schimb,
şi înţelepciunea de a şti să le deosebesc.
valerian.liviu@yahoo.com
valerian.liviu23@gmail.com
Caut un suflet credincios ,un om simplu !
Doamne ajuta!

Unknown spunea...

Off, sant pustou ... Si debusolat caut un suflet bun ... Off, ce grea este viata

Unknown spunea...

Sotia mea ne parasit pe mine si pe fetele mele o fetită de 2lunisi o fetită de 3 ani si suntem distrusii si doresc sa stiu si eu ce rugăciune sa ma rog pt sănătatea copiilor l
Mei si si pt mama lor sai lu
Mineze calea
si fondurile sa sa întoarcă acasa la noii

Unknown spunea...

Niciodata nu esti singura atat cat il ai pe Bunul Dumnezeu si pe Maica Domnului,toate vine de la sine cand ai credinta.

«Cel mai vechi ‹Mai vechi   201 – 256 din 256   Mai noi› Cele mai noi»

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ