30 mai 2010

Rugaciune Facatoare de Minuni


Se spune zilnic timp de 10 zile si in fiecare zi se spune de 5 ori, cu 3 lumanari aprinse in casa. ....Este importanta sinceritatea








Preasfantăanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tie imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi:

Pina cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant? Pina cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant?

Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului tau iubit Isus Hristos ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie indreptandu-ne pe cararile mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu.

Roaga-te Fecioara pentru Sfinta Biserica pentru propavaduirea evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, pentru orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti, pentru credinta, pentru salvarea celor care au ratacit la secte, pentru cei raposati.

Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta.

Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele fiinte ranite atat de mult de vrajmas.

Roaga-te Maicuta Sfinta si pentru aceste nevoi ale mele X… (rostiti acum necazurile care le aveti si dorintele pe care sa vi le implineasca Maica Domnului cu toata sinceritatea)

Slava Tatului si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor.
Amin!




   „Niciodată nu vor afla mângâiere în necazuri cei ce n-o caută unde trebuie. Unde să căutăm mângâiere în necazuri? Despre aceasta Sfântul Proroc David spune: «De la Domnul e mântuirea mea» (Ps. 61:1). Fericiţi cei ce află mângâiere adâncă în rugăciunea fierbinte, care ţâşneşte din inimă, în împărtăşirea duhovnicească cu Dumnezeu!”

 Rugaciune de pocainta

Doamne,nu ma mustra cu mania Ta,si cu urgia Ta nu ma certa! Stapane Doamne,Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu celui viu,miluieste-ma pe mine pacatoasa,saraca,goala,lenesea,nepasatoarea,lipsita,ticaloasa,desfranata si preadesfranata,care ma tavalesc in pacate impotriva firii;intinata,nerecunoscatoarea,nemilostiva,impetrita,aprinsa,obraznica,indrazneata,cea fara de raspuns si nevrednica de iubirea Ta de oameni,dar vrednica de tot chinul si de gheena si de pedeapsa.Deci,pentru atata multime de greseli ale mele,Izbavitorule,nu ma pune sub multimea chinurilor,ci ma miluieste,ca sunt neputincioasa si cu sufletul si cu trupul,cu judecata si cu gandul,si ma mantuieste pe mine nevrednica roaba Ta,cu judecatile  care  stii,pentru rugaciunilePreacuratei Stapanei noastre,Nascatoare de Dumnezeu,si ale tuturor sfintilor,care din veac au bineplacut Tie.Ca  binecuvantat esti in vecii vecilor.Amin !


O, PREA MILOSTIVA MAICA SPRE RUGA MEA TE PLEACA SI CAND MA VOI ,RUGA TIE, RUGA MEA PRIMITA FIE. O PREA SFANTA MAICA,CE DAR SA ITI ADUC SA-TI PLACA!  N-AM FAPTE NICI CURATIRE CARE SUNT PLACUTE TIE. PRIMESTE DE LA MINE NADEJDEA CE O AM SPRE TINE... SI IN TOATA A MEA VIATA TU SA IMI FII MIE POVATA SI SA MA GHIVERNICESTI DE TOATE CE IMI TREBUIESC ,FERESTE-MA DE NEVOI DE VRAJMASI, DE OAMENI RAI, DE BOLILE CELE CUMPLITE DE PRIMEJDII NEGANDITE.DE CELE MARI PACATE SI DE ALTE RELE FAPTE.SI MAI INTAI DE TOATE,LA CEASUL CEL DE MOARTE SA STAI ATUNCEA LANGA MINE, SA MA BUCUR VAZANDU-TE, INVREDNICESTE-MA A AJUNGE LA PORUNCA CEA PREA DULCE....UNDE NU ESTE DURERE NICI SCARBA NICI SUPARARE, DE-A PURUREA VESELIE, O, STAPANA SLAVA TIE, AMIN!


Sfanta Marie, Maica lui Dumnezeu si Maica noastra, care ai fost iubita cu gingasie de Fericitul Ieremia, te rugam aprinde in inimile noastre o vie si sfanta iubire fata de Dumnezeu si fata de aproapele, ca sa urmam exemplul acestui slujitor al tau, care si-a dovedit prin fapte iubirea fata de Tatal ceresc si fata de fratii in suferinta.
Ajuta-ne ca, urmnd inspiratiile Duhului Sfant, sa ne angajam cu sinceritate si seriozitate in opera de promovare a bunei intelegeri in mediul in care traim si a unirii tuturor crestinilor in credinta si iubire.

O, buna Mama, care te-ai aratat Fericitului Ieremia ca Regina a cerului spunndu-i ca Fiul tau este coroana ta stralucita, te rugam dobandeste-ne de la Tatal ceresc ajutorul de care acum avem atat de mare nevoie si, mai presus de toate, harul suprem sa-l cunoastem, sa-l iubim si sa-l imitam pe Iisus Hristos, Domnul si Mntuitorul nostru. Amin.


O, iarta-mi te rog Doamne, atatea rugaciuni
Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni
Caci am facut adesea din Tine robul meu
Nu eu sa ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu
In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta
Iti cer, Iti cer intr-una sa faci Tu voia mea,
Iti cer sa alungi necazul, sa-mi lasi un loc in rai
Si sa-mi slujesti in toate sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai
Gindindu-ma ca daca Iti cint si Te slavesc
Am drept sa-Ti cer intr-una sa faci tot ce-mi doresc
O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga
Si invata-ma ca altfel sa stau in fata Ta
Nu tot cerindu-Ti Tie sa fii tu robul meu
Ci Tu cerindu-mi mie, iar robul sa fiu eu
Sa inteleg ca felul cel bun de a ma ruga
E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta!
AMIN!

256 de comentarii:

1 – 200 din 256   Mai noi›   Cele mai noi»
Anonim spunea...

am 21 de ani sunt mereu singura ,,,,chiar de am avut prieten ...nu sa intimplat sa fie asha kum imi diresk eu .....mi-a fost greu sa accept....sinpt ka ceva e neregula ku viatza personala ma refer la A 2 JUMATATE nu e bine mereu sint in singuratate am inpresia ka vOI FI MEREU SINGURA de sh eu nu vreau asta dar ce pot sa fak eu

Anonim spunea...

doamne e cel mai greu moment din viata mea cei care intrati pe acest sait va rog eu nu cititi asa ca sa fie citi, am un nepotel care are 9 luni si are punga de puroi in gat o sa aiba branula si o sa se chinue mult imi vine greu sa il vad asa si dupa mine mai bn asa avea eu punga de puroi in gat si sa il vad pe el fericit si sanatos

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA VA AJUTE...AM SA MA ROG SI EU PENTRU VOI...

Anonim spunea...

iubitul meu ma parasit fara prea multe explicatii si as vrea sa stiu ce rugaciuni sa folosesc?sa ne impacam si sa fim ca la inceput multumesc

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea , daca te-a parasit , inseamna ca nu te iubeste, si..dragoste cu sila nu se poate...roaga-te la Maica Domnului sa te ajute, la sfinti...dar specifica in rugaciune, ,,doar daca e spre binele tau" pentru ca poate nu e soarta ta si atunci Dumnezeu nu iti v-a asculta rugaciunile, daca nu sant spre binele tau..

Anonim spunea...

mirela rusu suntsi am fost impulsiva cu sotul meu,ma comportam urat,ai vorbeam urat,etc si a plecat ce sa fac sa nu mai fiu asa rea si impulsiva?vreau sa vina acasa

Bălulescu iliana spunea...

Roaga-te la Dumnezeu sa se intoarca si schima-ti comportamentul,mergi Duminica la Sfanta Liturghie, citeste acatiste, roaga-te tot timpul, fii cu gandul la Dumnezeu si cand te scoli si cand te culci...Dumnezeu sa te ajute sa va impacati...AMIN

Anonim spunea...

sunt sotie si mama de 3 copii si sunt foarte indurerata.sunt casatorita de 9 ani i dupa nunta am ales sa stam impreuna cu mama mea crezand ca o sa fie bine o sa ne ajutam reciproc dar s-a dovedit ca nu am o viata foarte grea acum nici sotul meu nu mai este cum era din cauza asta mama mea ne face scandaluri dese nimic nu ii convine nu il suporta pe sotul meu deloc mereu il blestema si multe altele.am inceput sa facem o casa acum 5 ani impreuna cu ea am bagat toti banii acolo am pus suflet si ne-am facut sperante si acum ne scoate afara ca e si casa ei ea avand mai multi bani ca noi nu stiu ce sa mai fac daca ar putea ca MAICA SFANTA SI DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS sa faca o minune si pentru familia mea Doamne ajuta

Bălulescu iliana spunea...

Roaga-te intens la Maica Domnului si cu siguranta te v-a ajuta, si roaga-te mai ales pentru mama ta ,spune zilnic de mai multe ori aceasta rugaciune ..DOAMNE INTOARCE-I LA BUNATATE SI RUGACIUNE PE TOTI VRAJMASII MEI! si nu uita roaga-te mai ales pentru mama ta...Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Mi-i foarte greu pe suflet acum...de curand prietenul meu, pe care il iubesc mult, nu mai vrea sa fie cu mine! e din pricina mea, stiu bine,pentru ca l-am insultat, m-am certat cu el si l-am invinuit de ceea ce nu a facut! eu stiu ca ma iubeste, dar la moment nu crede in noi! eu ma rog in fiecare zi cu lacrimi in ochi si promit ca voi fi mai buna! ce sa fac? stiu ca putem sa reusim si doar cu ajutorul Domnului! Ma va ajuta oare aceasta rugaciune?

Bălulescu iliana spunea...

Cu siguranta te v-a ajuta!Roaga-te cu credinta..cere-ti iertare de la sotul tau si sa vezi ca v-a fi bine...Dumnezeu sa va ajute!

Anonim spunea...

Imi doresc foarte mult sa fiu cu cineva.El a refuzat sa inceapa o relatie cu mine motivand ceva probleme.Acum s-a impacat cu fosta prietena.Imi doresc mult sa fiu cu el dar nu stiu ce sa mai fac.
Am incercat mai multe rugaciuni dar nu a mers nimic.
Chiar am nevoie de un ajutor.

Anonim spunea...

Va rog astept un raspuns.

Bălulescu iliana spunea...

,,CERETI SI NU STITI CE CERETI" a spus Iisus...draga mea, eu intotdeauna spun cand ma rog...faca-se voia ta doamne...daca baiatul acela refuza sa fie cu tine, s-a impacat cu fosta prietena...inseamna ca e indragostit de ea, si Dumnezeu nu ne asculta decat cererile care ne fac bine sufletului nostru , daca ai sa fii cu el si el cu gandul la alta , nu cred ca o sa iti fie bine. Roaga-te la Dumnezeu si Maica Domnului sa iti aduca omul potrivit tie si sa iti dea liniste sufleteasca. spune asa : Doamne daca baiatul asta., ii spui numele , v-a fii sa fie al meu intoarcel la mine, iar de nu , departeaza-l din sufletul si gandurile mele...mai bine suferi acum putin, decat mai tarziu mai mult, iti doresc toate cele bune!

Rodica spunea...

Am trimis CV-uri la mai multe firme, pentru angajare...dar sansele sunt destul de mici. O eventuala alternatica ar fi plecarea in strainatate, dar am un copil si nu pot sa stau departe de el.Asa ca ma rog, ma rog si iarasi ma rog...poate ca Maica sfanta a lui Isus isi va apleca ochii si spre mine.Doamne Ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

NU INCETA SA TE ROGI SI MAICA DOMNULUI IISUS HRISTOS , TE V-A AJUTA CU SIGURANTA...DUMNEZEU SA FIE CU TINE...EU MAI OBIJNUIESC SA IL ROG SI PE INGERUL PAZITOR SA MA AJUTE..DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...

Maria..Italia spunea...

Azi am descoperit intimplator acest blog...si totusi nu cred ca a fost intimplator...trebuia sa-l descopar ca sa ma bucur de tot ceea ce am gasit aici...multumesc de toate cele ce ni le impartasesti.Domnul sa ne binecuvinteze.

Bălulescu iliana spunea...

AMIN! DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE SI PE TINE, SI FAMILIA TA SI PE TOTI CARE SE ROAGA LA DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI , MA BUCUR CA POT FI DE FOLOS SUFLETESC..ITI DORESC SARBATORI FERICITE! SI SA STI CA NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR !

Anonim spunea...

Doamne ajuta!Sant o mama divortata(de curand) imi este foarte greu ,nu-mi gasesc de lucru si sant disperata .Traiesc cu speranta caci sotul se va intoarce inapoi si vom fi din nou Familia perfecta care eram o data.Eu totusi sper ca Bunul Dumnezeu si Maica Domnului sa ma ajute si sa-mi indrume pasii .Am fost pierduta de durere o lunga durata dar cu rugaciuni m-am pus pe picioare catusi de putin.Un sfat ,o indrumare va rog! Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti ! Amin

Anonim spunea...

Sunt foarte trista acum. Prietenul meu tocmai a decis sa ne despartim. Am facut pentru el foarte multe lucruri, de fiecare data cand avea o problema imi spunea si il ajutam. Iar eu cand eram suparata imi era alaturi si imi spunea ce sa fac. Numai inteleg nimic. Ma rog de mult la Dumnezeu dar nu ne-am impacat. Oare aceasta rugaciune ma va ajuta?

Bălulescu iliana spunea...

Da, te v-a ajuta ..orice rugaciune e ascultata daca o spui din suflet....roaga-te la Dumnezeu sa iti dea ce e bine pentru tine...pentru sufletul tau..si la sfarsitul fiecarei rugaciuni sa spui ,,Doamne faca-se voia ta! cum crezi tu ca e mai bine!POTI SA PLATESTI LA O MANASTIRE 40 SFINTE LITURGHII, PENTRU VOI 2 ...DOAMNE AJUTA!

Anonim spunea...

Doamne ajuta dau examenele cu bine,sa vindem masina si sa scapam de datorii,aparami familia de dusmani greuta si boala,spunetimi ce sa fac mam casatorit de vreo 5 luni dar suntem plini de datorii nu ne merge deloc,te rog doammne ajutane si nu ne lasa la greu,fie voia ta doamne.

Anonim spunea...

am trait niste chinuri groznice facute de parintii mei fara pic de resentimente m-au batut si m-au chinuit intr-un spital de psihiatrie dejeaba acum stau cu ei in casa si desi au trecut 3 ani de atunci ei isi bat joc de mine in continuare verbal ma simt foarte rau si cu starea mea generala si cu sufletul,nu stiu la cina sa ma rog pentru remedierea acestei situatii

Anonim spunea...

DOAMNE ,TE ROG SA MA MANTESTI SI SA MA ERTI CA SANT PACATOASA ,SI AJUTA-MA DOAMNE SA FAC VOIA TA ,SI DA-MI LINISTE SI SANATATE .AMIN !

Anonim spunea...

sunt casatorita,am o fetita si-i multumesc Lui Dumnezeu pt sot si fetita,dar stau cu parintii mei si asta ma termina pshiic.mama mea nu-l suporta pe sotul meu si mereu se ia de noi.cel mai mult ma sperie blestemele ei.la orice cearta,suparare ma blesteama.si daca iau o hotarare cu care ia nu-i deacord imi merge foarte rau.

Simona spunea...

DOAMNE AJUTA! Sa va dea Dumnezeu sanatate si sa va rasplateasca pentru efortul de a crea acest blog minunat! V-am descoperit astazi si sunteti o adevarata mangaiere pentru sufletul meu impovarat! In septembrie se implinesc doi ani de cand sotul meu a ajuns in ceata ingerilor, lasand in urma o minune de nici trei anisori si amintiri frumoase pentru multi! Peste putin timp voi intra in randul somerilor! DAR am in suflet credinta ca nici copilul nostru si nici eu nu vom fi abandonati de Dumnezeu!
Tuturor celor care intra pe aceasta oaza de frumusete le doresc sa fie sanatosi si sa nu-si piarda nici o clipa credinta in Dumnezeu!

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa te binecuvanteze draga Simona , pe tine si fetita ta.Cu siguranta Dumnezeu si Maicuta Domnului LA CARE AM MARE EVLAVIE...v-a avea grije de voi...iti multumesc din suflet pentru cuvintele alese...cauta si celelalte bloguri ale mele...vei gasi lucruri la fel de interesante...

Anonim spunea...

D-zeu sa va binecuvinteze. Multumesc frumos pentru aceste pagini pretioase.

Bălulescu iliana spunea...

DOAMNE AJUTA! DUMNEZEU SA-I BINECUVANTEZE PE TOTI CEI CE CITESC ACESTE RUGACIUNI...AMIN!

Anonim spunea...

Site-ul Altarul Ortodox http://altarulortodox.blogspot.com/ Doamne Ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

DOAMNE AJUTA! ALTARUL ORTODOX , E FOARTE INTERESANT SI UTIL SUFLETELOR NOASTRE...

Anonim spunea...

BUNA ZIUA,VREAU SA MA AJUTE DOMNUL DUMNEZEU SA REUSESC SA DUC SARCINA PANA LA CAPAT?DEOARECE EU SUNT BOLNAVA CU BOALA L.E.S SI FAC SI DIALIZA PANA IN PREZENT SARCINA MERGE BINE DAR NU VREAU SA PATESC CEVA SA PIERD SARCINA!!!AM MAI FOST ODATA INSARCINATA SI AM PIERDUTO LA 7 LUNI A MURIT BEBELE IN BURTA!!!SUNT TOT MEREU CU FRICA IN SUFLET !NU SUNT IN TARA !AM FACUT COMANDA DE O ICOANA MAICA DOMNULUI FACATOARE DE MINUNII DE LA MANASTIREA HANDMBU JUD.IASI!SI CAND O SA O PRIMESC O SA INCEP RUGACIUNILE!POATE O SA MA AJUTE DUPA CE O SA NASC SA FIE BEBELE BINE SI SANATOS SI APOI SA FAC SI EU TRANSPLANT DE RINICHI SA DUC O VIATA NORMALA!SA NUMAI DEPIND DE APARATE!

Bălulescu iliana spunea...

Scumpa mea, Dumnezeu si Maica Domnului sa iti ajute sa aduci bebele sanatos pe lume...un copil e o binecuvantare de la Dumnezeu...rugaciunile le poti face oriunde si oricand , nu trebuie sa astepti sfanta icoana , ca sa te rogi..Dumnezeu e peste tot ...eu ma rog prin casa tot timpul, pe strada , cand ma culc si cand ma scol...fara sa vreau ...mi-a intrat in reflex si tot timpul spun Doamne nu ma parasi...sau Doamne ai mila de mine...iti doresc numai bine ..daca imi dai o adresa de mail iti trimit si cateva priscene foarte frumoase...Dumnezeu sa te binecuvanteze...

Anonim spunea...

nu stiu ce sa fac de cate ori vreau sa postesc sau sa ma merg la biserica niciodata nu ajung din 2007 de cand fata mea a fost omorata mam schimbat total in toate punctele de vedere am nevoie de ajutor.

Dumnezeu sa va ajute...
Vreau raspuns!!

Bălulescu iliana spunea...

Doamne ajuta! Cauta un duhovnic , mergi la biserica si stai de vorba cu el..impartaseste-te si spovedeste-te ,diavolul te impiedica sa postesti, sa te rogi...doar asa te linistesti..Dumnezeu sa o ierte pe copila ta! Toti ajungem acolo, mai devreme sau mai tarziu...trebuie sa ne resemnam..Dumnezeu sa te binecuvanteze!

Anonim spunea...

buna seara adresa e aionese_simona@yahoo.com
doamne ajuta!!!

Bălulescu iliana spunea...

O RUGACUNE CARE MIE IMI PLACE FOARTE MULT..
O, iarta-mi te rog Doamne, atatea rugaciuni
Prin care-Ti cer doar paine si paza si minuni
Caci am facut adesea din Tine robul meu
Nu eu sa ascult de Tine, ci Tu de ce spun eu
In loc sa vreau eu, Doamne, sa fie voia Ta
Iti cer, Iti cer intr-una sa faci Tu voia mea,
Iti cer sa alungi necazul, sa-mi lasi un loc in rai
Si sa-mi slujesti in toate sa-mi dai, sa-mi dai, sa-mi dai
Gindindu-ma ca daca Iti cint si Te slavesc
Am drept sa-Ti cer intr-una sa faci tot ce-mi doresc
O, iarta-mi felul acesta nebun de-a ma ruga
Si invata-ma ca altfel sa stau in fata Ta
Nu tot cerindu-Ti Tie sa fii tu robul meu
Ci Tu cerindu-mi mie, iar robul sa fiu eu
Sa inteleg ca felul cel bun de a ma ruga
E sa doresc ca-n toate sa fie voia Ta!

Anonim spunea...

M-ar ajuta aceasta Rugaciune sa iau o nota de care am nevoie la examen?trebuie sa primesc rezultatul si mi-e foarte teama ca nu o sa iau nota de care am nevoie... Oricum,sunt constienta ca nu aveti de unde sti,doar Dumnezeu stie ce va urma..

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea..Dumnezeu nu e la cheremul nostru, atunci cand avem nevoie , adica ne rugam doar atunci si apoi uitam sa ne mai rugam, sa mergem la biserica,ne aducem aminte de el doar cand avem necazuri..trebuie sa ne rugam tot timpul fie ca avem necazuri sau bucurii , trebuie sa multumim pentru tot ...sa nu uitam nicicand ca DUMNEZEU EXISTA!roaga -te din suflet si poate te ajuta! Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Multumesc frumos pentru sfat!
Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE!

Anonim spunea...


Va rog sa ma ajuta-ti si pe mine cu un sfat ,sut casatorita de 26 ani si sotul meu si acum tot cauta alte companii cu mine se comporta f.urit ,cu mine nu vrea sa mearga nicaieri dar cu altii si altele intodeauna numai cu mine, se cearta tot timpul din diferite motive ,oricit lucru nu lucru, oricit gatesc nu este bine ,nu este multumit niciodata tot le lauda pe altele se cearta cu copii cu mine pe mama-sa o ridica in slavi pe mine numai in ocara spuneti-mi ce sa fac sa fie bine ...multumesc anticipat

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea, imi pare rau ca ai o viata de caine, ala numai sot nu se numeste...roaga-te la Maica Domnului sa te ajute, sa il linisteasca, daca se mai poate, cred ca are prea multi diavoli in el, care nu ies asa usor..nu am trecut prin asemenea cazuri , eu una nu asi sta cu asa ceva..dar fiecare stie pe ale lui..Dumnezeu sa fie cu tine...

Anonim spunea...

Am ramas si eu farà servici si sunt necajita.am inceput Sa citesc paraclisul maicii domnului in fiecare zi,dar eu sunt plina de pacate.oare ma va aiuta?

Bălulescu iliana spunea...

CAND CERETI UN LUCRU , SA AVETI CREDINTA CA L-ATI SI PRIMIT ...DRAGA MEA ,TOTI SANTEM PLINI DE PACATE,ROAGA-TE CU LACRIMI, DIN SUFLET ,SI CU SIGURANTA ,TE V-A AJUTA!DUMNEZEU NE DA NECAZURI ,CA SA NE INTOARCEM LA EL, PENTRU CA NU VREA SA NE PIARDA, CA DACA NE E BINE, UITAM SA NE MAI RUGAM..SI SA-I MULTUMIM...DUMNEZEU SA TE BINEVUVANTEZE...

Anonim spunea...

va rog frumos sa ma ajutati!

Anonim spunea...

VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI!!!AM O RELATIE CU UN BAIAT FOARTE BUN,CREDINCIOS,IUBITOR,FAMILIST...AM STAT IMPREUNA IN ITALIA DAR DE CAND AM AJUNS IN ROMANIA AU APARUT PROBLEME,FAMILIA LUI SE CAM IMPOTRIVESTE RELATIEI NOASTRE,SI PROBLEMELE FINANCIARE L-AU STRESAT FOARTE MULT INCAT NE-A AFECTAT RELATIA,EL S-A DEPARTAT DE MINE,S-A INTORS SINGUR IN ITALIA.MAI SUNTEM IMPREUNA DAR SIMT CA NE DEPARTAM.EU MA ROG LA MAICA DOMNULUI SA NE AJUTE SA TRECEM PESTE ACEASTA INCERCARE,SA SCAP DE ACEST NECAZ.V-AM SCRIS SA IMI SPUNETI CE SA FAC?CE RUGACIUNI M-AR AJUTA?VA MULTUMESC DIN SUFLET

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea, incearca sa fiti din nou impreuna, eventual sa mergi la el...departarea nu e buna...roaga-te la Maica Domnului , cum vrei tu ,orice rugaciune e primita, eventual citeste Acatistele ,si Paraclisele Maicii Domnului..si ale sfintilor...

Anonim spunea...

va rog sa ma ajutati si pe mine daca se poate, am 29 ani si as dori sa ma casatoresc sincer nu mi-ar place sa am o familie Va rog sa imi spune-ti ce rugaciuni sa fac ca sa ma pot casatori

Bălulescu iliana spunea...

MERGI LA UN PREOT , PREGATIT PENTRU O SPOVEDANIE AMANUNTITA, VEZI LA MINE PE BLOG GASESTI ...SFATURI PENTRU SPOVEDANIE...SI EL TE V-A INVATA CE TREBUIE SA FACI, DAR INTAI SA ITI CURATESTI SUFLETUL DE PACATE,,,DUMNEZEU SA TE AJUTE!

Anonim spunea...

spune-ti va rog ce rugaciuni sa citesc,am ramas insarcinata,un copil ce il dorim foarte mult,dar din pacate la cele 7 saptamani de sarcina sunt suspectata de anembrionie,adica e posibil ca sa se fi oprit embrionul sa se dezvolte,dar mai am la dispozitie o saptamana ca apoi sa ma duc iar la medic,as vrea foarte mult ca acest copil,prin mila si voia Lui Dumnezeu sa se nasca,ce sa citesc,va rog ajutati-ma!

Bălulescu iliana spunea...

Nu este o regula , rugaciunile toate sant ascultate...roaga-te in special la Maica Domnului...citeste acatistele Maicii Domnului si ale Sfintilor Ioachim si Ana...Dumnezeu sa va binecuvanteze...mergeti si la un preot pentru o spovedanie curata...

Anonim spunea...

Dumnezeu va este alaturi la toti si face totul cum este mai bine pentru voi...chiar daca uneori nu va raspunde cand vreti si vi se pare ca va parasit, va da raspunsul la momentul potrivit cand crede ca sunteti pregatiti.
Il iubesc enorm si nu imi vad viata fara El, fara El nu am putere si nici viata...Il iubesc mai presus de tot si de toate caci doar El ma ajuta, ma intelege si stie durerea din sufletul meu.
Am vazut multe comentarii despre despartire...atunci cand Dumnezeu nu iti raspunde la rugaciune nu o face pentru ca nu te ajuta...o face pentru ca e spre binele tau, asta nu inseamna ca nu te aude sau ca nu iti va da ceea ce ii ceri...le face pe toate atunci cand crede El...
Sunt intr-o stare de depresie caci nu stiu in ce moment am ajuns sa ma indragostesc dupa cateva relatii esuate, cand credeam ca e totul pierdut am gasit din nou iubirea...iubirea ce Dumnezeu mi-a daruit-o si a plantat-o in sufletul meu,dar ce fel de iubire? la inceput frumoasa,apoi urata si dureroasa dar pentru mine in continuare frumoasa...drumul mi-a fost pavat cu spini si incercari grele, nu mai suntem impreuna dar il iubesc cu toate ca mi-a sfasiat sufletul in mii de bucati,ma multumesc acum doar sa il vad ca sa imi alin dorul, sa il stiu fericit ca sa fiu fericita, m-am rugat Lui Dumnezeu cu lacrimi fierbinti din tot sufletul sa ne salveze dar nu a intarziat sa imi dea raspunsul ca relatia are sa fie un chin daca continuam...a facut minuni in viata mea cand nu ma asteptam si nu mai aveam speranta...dar ma facut sa inteleg ca aceasta relatie nu poate continua, ca nu suntem facuti unul pentru celalant.
Il iubesc dar el nu ma iubeste, nu simte nimic pentru mine, se poarta urat cu mine si nu ma respecta, ma minte ca ma iubeste si nu stiu de ce, asta cred eu dar nu mai caut raspunsul.Am cazut si ma simt pierduta, imi este greu sa ma ridic dar nu imi pierd speranta ca El ma va ridica din nou.
Chiar daca sufletul imi este rana adanca nu il pot uri si nu il pot alunga din inima mea, acum sper doar ca Dumnezeu sa ma ajute sa imi vindec sufletul si sa ma indeparteze de el...Am incredere in Dumnezeu si stiu ca va face sa fie bine...voia Lui e minunata daca o acceptam si invatam sa primim tot ceea ce ne este scris.
Dumnezeu sa va ajute sa treceti peste toate greutatile si peste toti spini asezati in calea voastra...'Fericiti sunt cei ce plang, caci aceia se vor mantui'
Cere-ti Lui cu credinta si iubire si nu va intarzia sa va ajute, sa va ridice si sa va dea putere sa treceti peste toate...dar cere-ti tot ce este pentru binele vostru si al celor din jur.
Cu drag un sulfet trist si ratacit.

Robert spunea...

Buna... Ma numesc Robert, am 20 de ani si am facut foarte multe prostii. Intr-un final Dumnezeu a vrut sa-mi demonsteze ca nu merg pe o cale buna si astfel cu aprox. 3 luni in urma am fost prins intr-un act de talharie cu inca un prieten. Pe parcursul detentiei am realizat ca Dumnezeu exista cu adevarat, ca am fost prins doar pentru a mi se demonstra ca nu e bine ceea ce cred eu despre viata. M-am rugat intens cand eram acolo si, desi nu mai speram si nimeni nu mai spera sa ies atat de curand din inchisoare, Dumnezeu a facut o minune si m-a scos. Am folosit si o rugaciune de care acum nu ma mai despart niciodata si anume: TALISMANUL, fapt pentru care o recomand, pentru ca sigur va va ajuta. Acum e drept ca trec printr-o perioada de criza din punct de vedere al identitatii mele cu societatea, insa sper ca bunul dumnezeu sa ma ajute si in acest sens... Sper sa imi gasesc ceva de lucru si sa traiesc simplu, dar curat si fericit. Dumnezeu sa ajute pe toeta lumea si daca va voi sa nu ma uite nici pe mine! Amin.

Anonim spunea...

ai facut bine Roberto ca te ai rugat sigur iti vei gasi linistea sufleteascasi fericirea daca te rogi in continuare.AMIN!

Robert spunea...

Buna... Robert(20 ani) este numele meu... M-am hotarat sa las acest comentariu in speranta ca se va gasi cineva sa imi dea un sfat util... Sunt indragostit de o fata si am realizat dupa o buna periada ca desi ea sustine ca ma iubeste, defapt nu este asa... As vrea sa o uit dar nu pot... Ma gandesc mereu la ea si nu mi-o pot scoate din minte. Oare sa fie voia Domnului? Nu stiu ce sa mai fac... Simt ca disperarea imi patrunde in suflet si ma copleseste din ce in ce mai mult, mai ales ca vad doar indiferenta in comportamentul ei. Nu stiu ce sa mai fac sau cum sa mai procedez... M-am rugat lui Dumnezeu si ma rog in continuare insa am facut multe greseli la viata mea si stiu ca nu merit prea multa atentie... Ma simt jenat ca am ajuns in aceasta situatie insa asta este realitatea si nu mai pot de aceea am simtit nevoia sa ma confesez aici. Dumnezeu sa ne ajute pe toti si daca va voi sa nu ma uite nici pe mine!!! Amin (Daca cineva doreste sa discute cu mine mai pe larg, sa ma sfatuiasca sau sa imi dea idei (rog decenta si nu bataie de joc) pot lasa si id-ul meu de mess :robert_florea92)

Robert spunea...

Buna din nou... Sunt tot eu, Robert si vreau sa corectez ceva din ultimul meu mesaj postat aici. Id-ul meu de contact nu este robert_florea92, ci robert_lucy92. Va multumesc si va rog sa ma scuzati pentru greseala... Gandurile, ideile, emotiile si multe alte lucruri ne fac uneori sa nu mai realizam cand gresim sau cand facem ceva... Doamne ajuta-ne!!! Amin.

v... spunea...

Robert lasa lucrurile sa parcurga de la sine , nu forta cu iubirea ta. Esti foarte tanar poate mai tarziu iti vei da seama poate e ceva trecator. Dute la o manastire si spovedestete acolo si iti va fii mai bine. Incearca sa fii puternic si stai de vorba cu ea poate ca iubeste pe alcineva , daca o relatie se porneste cu stangul sar putea sa nu mearga. Ai o varsta frumoasa profita de ea ca timpul nu poti sa l mai dai inapoi. Si eu am un baiat de 18 ani si l as sfatui la fel. Sa te ajute Dumnezeu si numai dispera.

Anonim spunea...

Robert te ai gandit ca poate asa e firea ei si asa va fii mereu chiar daca tu te vei casatori cu ea. Nu toata fetele isi arata iubirea unele asa sunt indiferente iar tu poti doar s o schimbi dupa ani buni de casnicine si numai daca poti. stai o perioada fara ia si vezi daca ea poate sa stea fara tine. Si daca poate sa stea numai forta nota . Va veni si ziua in care cineva va aparea in viata ta. Ai rabdare ca nu ai inbatranit. Si eu cand am fost tanar am iubit mult dar numai una a fost aleasa.
Lasate in voia lui Dumnezeu si roagate ca numai asa depasesti momentul.

Anonim spunea...

robert dute la biserica si da cate un acatist sau la o manastire . roagate in fiecare zi ca Domnul te va auzi. AMIN

Anonim spunea...

Maica Domnului te rog iarta mi pacatele , ajutama la disperare te rog din tot sufletul meu. amin!

verginia spunea...

ma rog la BUNUL DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUIpentru iertarea pacatelor, pentru sanatate, trup, minte, spirit, pentru spor si belsug, pentru toate bunurile materiale si spirituale, pentru protejare. DOAMNE AJUTA!

Anonim spunea...

Buna ziua.Sunt singura de mai multa vreme.Am avut cateva relatii dar nimic nu a mers,cand mai intalnesc cate un baiat nu tine prea mult sau deloc.
Imi doresc un suflet cald aproape dar nu-l gasesc.

Anonim spunea...

Sunt singura de ceva vreme si vreau pe cineva aproape da nu reusesc sa gasesc acea persoana.

Anonim spunea...

iubesc o persoana cu un copil,ii iubesc foarte mult,copilul e ca si baiatul meu dintotdeauna,nu a fost niciodata casatorita in biserica,doar acte,de curand ne-am despartzit,oare ii mai pot avea vreodata innapoi?

Anonim spunea...

am atît de multe datorii..imi este tare greu,nu vreau ca sotul meu sa stie toate acestea pentru ca este bolnav,de aceea lupt singura,poate cu Dumnezeu,nu stiu daca nu m-a părăsit si El la fel cum au facut ”prietenii„ ,oare Dumnezeu m-a uitat?ce sa mai fac,IERTAȚI-MĂ.

Anonim spunea...

buna ziua vrea sa spun ca sunt disperata si nu mai stiu ce sa fac.Am o sora mai maare care este cam un copil problema...vreaw sa ma ajutati deoarece parintii mei sunt plecati in strainatate iar de cativa ani stau numa eu si sora mea.Acum 3 ani sora mea a cunoscut un baiat cu care a fost impreuna da nu am mers nimic bine el a furat foarte mult din casa de la noi si ia mancat foarte multi bani.El a fost si inchis din cauza relelor facute iar de cateva luni a iesit iar sora mea a luat decizia sa se mute cu el sau mutat impreuna iar mama mea a venit acasa pentru a o aduce inaoi acasa deoarece acel baiat nu este bun pentru ea deoarece isi bate joc de ea.dupa ce a vorbit mama cu ea si a rugato sa vina acasa sa intors si a promis ca nu va mai gresii.Nu a mai vorbit cu el o perioada iar acum de cateva zile iar a inceput sa vorbeasca cu el si eu nu pot sa accept ca sora mea sa fie bataia de joc a unui om care nu o iubeste si isi bate joc de ea si mai ales sa o fure.ce as putea sa fac sa isi dea sora mea seama ca acest baiat nu este bun pentru ia si sa nu mai vorbeasca cu el?va rog frumos sa ma ajutati cu niste sfaturi deaoarece nu mai stiu ce sa fac sora mea parca a inebunit...va multumesc

V.. spunea...

draga mea cred ca sora ta a suferit din lipsa parintilor si ia inlocuit cu acea persoana care pentru ea e foarte importanta . De parinti avem nevoie la orce varsta, ramanem copii cat ei sunt in viata nu conteaza ce varsta avem cand ei numai sunt noi apoi devenim parinti . Poate ar trebui ca parinti tai sa o ia si pe ia o perioada langa ei . Roagate pentru ia din suflet si ai sa vezi ca lucrurile vor sta mai bine. Ar fii bine ca si ea sa se roage, sa se spovedeasca la o manastire o va ajuta sufleteste . Maica Domnului te va ajuta si va fii alaturi de voi. AMIN!

Anonim spunea...

imi doresc din suflet sa fac si eu cununia religioasa sa nu mai traiesc in pacat...cui sa ma rog sa ma ajute grabnic?ca traiesc in concubinaj de 7 ani.......

Anonim spunea...

am 26 de ani si un baietel de 10 luni.prietenul meu ma parasit cand a i am spus ca sunt insarcinata si ca nu o sa il avortez.au urmat multe certuri intre noi si cele mai multe le am inceput eu pentru ca nu imi venea sa cred ca el nu accepta copilul.inainte nu era asa.cat timp am fost insarcinata si dupa ce am nascut nu mai eram asa disperata dupa el.de cateva saptamani am inceput sa ma gandesc din ce in ce mai mult la el,am multe nopti cand nu pot sa dor din cauza ca ma gandesc la el,si cand dorm il visez ca ma suna sa intrebe de copil.nu reusesc sa mi l scot din cap si nu reusesc sa inteleg de ce dupa atata timp am inceput sa ma gandesc la el.am inceput sa fac in fiecare zi ACATISTUL MAICI DOMNULUI si sa ma rog sa il aduca inapoi la mine si la copil.credeti ca este posibil ca el sa se mai intoarca la noi daca el in momentul acesta are pe altcineva cu care este de ceva timp impreuna?

gelu spunea...

Buna ziua, ne cunoastem dupa FB, Eugen Ibinceanu, cand am cerut sa ma acceptati ca prieten pe FB am spus ca o sa va spun mai multe dupa . A venit timpul. Dar as dori sa v-i le spun intr-un mod mai particular. Va dau adresa mea de mail : eugenibinceanu@yahoo.com, va rog din suflet, sunt un om cu frica lui Dumnezeu, si peste familia mea sa abatut un mare necaz, eu am incredere ca Bunul Dumnezeu le va rezolva, dar as vrea si de la dvs o povata, o rugaciune. Dar v-am spus, pe moment sa v-i le spun in mod particular. Daca vreti, am 45 ani, sunt inginer, dar... va rog da-ti un semn unde va pot explica tot, e mult de scris, si dureros, dar am putere, acum am. Va rog din suflet. Va multumesc si o seara placuta, Dumnezeu sa va binecuvanteze. Dumnezeu sa ne binecuvanteze.

Anonim spunea...

draga mea roagate zilnic si raspunsul iti va veni intr o buna zi. Te gandesti la el si de aceea il visezi si vrei nu vrei aveti un inger de copil inpreuna.Sa ti de a BUNUL DUMNEZEU putere sa mergi mai departe.Doamne ajuta! AMIN!

Anonim spunea...

Buna numele meu este Nicoleta!, am ramas impresionata de tot ce EU am putut gasi, in acest blog, numai credeam ca poate sa mai fie cineva asa de bun,cu atata credinta, crede ti ma atatea persone care inca se mai ajuta intre noi, care ne spunem sufletul cu toate suferinte, dumnezeu sa va ajute sa va dea sanatate si sa aveti ,sunt o persoana care crede molto in dumnezeu si merg decateori pot la SF biserica, dumnezeu ma ajutat sa pot depasi greutatile si impiedicile diavolului...iti multumesc foamnr ca mai indreptat cum a fost mai bine, iti multumesc pt incercarile care am trecut cu bine..

Anonim spunea...

Buna! Sunt Nicoleta , doamna sa va dea dumnezeu sanatate sa traiti 100 de ani, nu am crezut ca mai exsista persoane cu suflet ca dnv si cu inima mare, am ramas uimita ce sfaturi bune si cata credinta aveti,cate persone cu probleme disperate sau care ISI spun sufletul cu necazurile care le au..EU cred in dumnezeu si dumnezeu ne Pune la incercare pt ca stie ca noi putem depasi orice greutate a vieti, ..candva imi pierdusem speranta ca nu mai exsista persone bune fara sa te dusmaneasca fara invidie si cu credinta...va muntumesc mult pt ceea ce sunteti si sa nu va schimbati, doamne ajutane.asi vrea sa ma inscriu in situl dnv cum se face?

Bălulescu iliana spunea...

Doamne ajuta! multumesc draga Nicoleta , te-am inscris pe blog, trebuie doar sa dai accept , intra in mailul tau si da accept..Dumnezeu sa te apere de rele...te-am inscris si pe Sfintii Prietenii mei, si o sa te inscriu si in celelalte...

Anonim spunea...

Buna ziua.Am intrat intamplator si am ramas uimita ca totusi nu ne-a cuprins pe toti rautatea ,invidia si celalate "calitati"ale diavolului.Cate odata si o vorba buna primita cu caldura si sinceritate face multa cand cineva este impotmolit in durere si tristete.Astept cu nerabdare sa treaca anul acesta ca nu as mai putea indura atata suferinta si lacrimi varsate. Dar cu credinta in Dumnezeu si Maica Domnului eu sper ca o sa fie bine.De la inceputul acestui an, a trebuit sa trec prin mai multe investigatii. O operatie la coloana ,angiografie,gamma knife.Nu imi era de ajuns acumsa aflu ca un cumnat a intrat in coma de o saptamana si nu se stie si nici garanta nimic .Acum insa imi dau seama ca suferinta pe care am avuto eu este mica pe langa cea a surori mele .Nu imi ramane decat sa ma rog pentru amundoi si copii lor ca altceva nu pot nimci macar sa fiu langa ea, e la mii de km distanta.Cand am intrat pe acest blogger am simtit ca trebuie sa-mi spun si eu suferinta .Dar multumesc lui Dumnezeu ca-i am alaturi si ma sustin pe sotul si baiatul meu, sa-i fereasca Dumnezeu de tot ce este rau si sa le de-a putere .Dar acum nu imi ramane decat sa ma rog pentru sora mea sa-i dea Dumnezeu putere si pentru cumnatul meu sa revine la viata pentru copii lui.Dumnezeu sa-i ajute pe toti si noua sa ne dea rabdare. Va multumesc.Doamne ajuta.

Bălulescu iliana spunea...

Doamne ajuta! Dumnezeu sa va binecuvanteze, si cumnatului sa-i dea sanatate...multumesc si eu pentru comentarii la adresa blogului meu...

cristina spunea...

Buna seara! simt nevoia sa aud o parere de la dvs.am avut o relatie care a durat 3 ani si un pic, dupa care am decis sa ma despart de acest baiat. de un an de zile suntem despartiti dar in tot acest timp nu am avut o zi de pace, a devenit ca un obsedat, incepuse sa ma urmareasca, sa imi vb foarte urat,avea intentii numai de a imi face rau pt ca el nu puteam accepta despartirea. au fost putine momente cand era om normal iar eu decate ori il vedeam normal incepea sa imi fie mila, sa sufar pt k nu ne putem intelege, incercam sa ii vorbesc poate il mai imblanzeam , dar degeaba..desi eu il iubesc foarte mult, nu am putut sa il uit pana acum,as face orice daca as stii ca el ar devenii om bun si m'ar iubii curat,deoarece la inceput era barbatul pe care il vroiam langa mine, dar a intervenit distanta intre noi si s-a dus tot din partea lui.de jumatate de an am inceput sa citesc acatiste, rugaciuni, Paraclusul Maicii Domnului il citeam cu lacrimi, nu era zi sa nu plang can ma rugam,la fel si acum.ma rog sa imi scoata Dumnezeu in cale baiatul ales pentru mine de nu va fii el, iar de va fii el sa ne dea intelegere si dragoste reciproca! am simtit de nenumarate ori ajutorul Maicii Domnului si Sfantului Nectarie carora m-am rugat, dar nu am avut parte de nici o schimbare in ceea ce priveste suferinta mea. M-am rugat si ma rog la fel si pentru el sa intalneasca faptura potrivita de nu sunt eu aceea, dar el tot singur e, tot vorbe care ma dor imi spune ...parca nimic nu se imbunatateste, el nu se inbuneaza, eu tot singura ma simt si nu ma pot apropia de un alt baiat. doar Dumnezeu il poate apropia de mine ,stiu ca trebuie sa am rabdare poate inca nu e momentul sa se intample o schimbare...Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Doamne ai grija de mine pacatoasa ta nu ma lasa cand imi este cel mai greu nu stiu ce sa fac incotro sa ma indrept.Ajuta ma sa trec de necazul de fata ca numai am somn si m am inbolnavit. Numai tu poti sa mai faci o minune pentru mine. Amin!

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SA TE AJUTE!

Bălulescu iliana spunea...

Pentru Cristina...RABDARE, RABDARE, RABDARE...Asa zicea parintele Cleopa...totusi nu inteleg un lucru...el te iubeste, tu il iubesti...si totusi nu va intelegeti, incearca sa lasi tu de la tine si daca tot va iubiti , incercati sa va impacati...de multe ori daca ceea ce ne rugam nu ni se indeplineste ,este pentru ca Dumnezeu stie ca acea rugaciune nu e spre binele sufletului nostru...

Unknown spunea...

Buna ziua tuturor ! Am citit multe comentari multe sunt din cauza despartirilor de persoana iubita ... stiu e dureros `` cineva zice ca iubirea e frumoasa -- dar a uitat sa spuna cat e de dureroasa `` Peste iubire se poate trece , Dar peste ce probleme sunt in aceasta lume Oare va trece ? De ce nu incercam sa ne rugam pentru apropiati nostri ? Eu am cam uitat de biserica nu am prea avut timp si acum sunt in strainatate ,,, imi merge rau ,,, poate chiar mai rau decat acasa , am simtit nevoia sa ma rog si sper sa o pot face in continuare pentru ca si Dumnezeu ma va asculta Candva ! Va doresc numai bine ,,, sper ca Romania sa isi revina mai repede .

Bălulescu iliana spunea...

Doamne ajuta! Dumnezeu sa va asculte rugaciunile...speram ca v-a fi bine si in Romania noastra draga, sa nu mai fim servitori prin alte tari...

Anonim spunea...

Buna seara!Va felicit pentru acest blog in cinstea MAICII DOMNULUI.Vreau sa va adresez o intrebare:am multe datorii financiare si eu si mama mea,nu stiu cum sa scap,parca ma afund si mai rau.Parintii se cearta...Va rog sa-mi spuneti ce rugaciuni trebuie sa zic...sfatuiti-ma ce trebuie sa fac.Multumesc!

Anonim spunea...

Maica Domnului ai grija si de copilasul meu ca azi da un examen, te rog din tot sufletelul meu.Ial in paza ta si fa ca sa i fie usor, sa scrie totul si sa ia o nota mare. Iti multumesc din tot dufletul ca ai grija de noi . AMIN!

BabyDoll spunea...

Felicitari pentru blog! Aduce alinare multor suflete ratacite.
Toti avem probleme si, din pacate, fiind direct vizati, consideram ca ale noastre sunt cele mai grele.
As minti daca as spune ca eu am ajuns pe acest blog absolut din intamplare.
Caut si eu ostoirea durerii sufletesti si nu am alt sprijin decat rugaciunea!
Dupa o relatia superba, de mai multi ani, neoficializata insa, m-am trezit intr-o zi ca iubitul nu imi mai raspunde la telefon. Nu am avut nicio discutie in contradictoriu, niciun schimb de replici neprincipial, nimic. A devenit doar din ce in ce mai rece, invocand diverse probleme neesentiale. Si gata! Asta a fost totul. Eu am ramas cu durerea, cu lacrimile, cu sperantele si cu renegarea.
Nu stiu incotro sa o apuc, unde sa imi gasesc linistea sufleteasca. Dincolo de absurdul situatiei, am pornit de la premisa ca va fi relatia vietii mele, indiferent daca se va oficializa vreodata sau nu. Chiar am considerat ca va dura pana cand moartea ne va desparti. Si simt ca in fapt, in urma acestui soc, a survenit moartea sufletului meu. As da orice sa ma trezesc si sa realizez ca a fost un banal cosmar! Ca e langa mine si ca avem o iubire perfecta, sau aproape perfecta. Da, chiar as da orice sa redevenim cuplul complet, care sa traiasca in iubire, credinta si devotament. Va rog sa ma ajutati cu un gand bun, o rugaciune si cateva explicatii: ce fel de lumanari sunt necesare pentru rugaciune? pentru fiecare zi cate trei lumanari? le lasam sa arda in fiecare zi pana la sfarsit? ce facem cu lumanarile arse? Va multumesc si va doresc toate cele bune!

Anonim spunea...

oare ma va ajuta aceasta rugaciune? suntem 4frati, 3fete si un baiat si suntem crescuti de mama,, iar fratele meu a batuto acum 8ani,, iar acum o ameninta mereu si i vorbeste foarte urat si tot timpul spune ca ne omoara pe toti eu ma rog pentru binele lui si sanatatea lui si pentru ca dumnezeu sa il indeparteze din casa lu mama si sa plece in lume,,, el e insurat si nevasta lui este la fel ca el,, e o poveste lunga ca sa iti povestesc ce altceva pot face? multumesc

Bălulescu iliana spunea...

VA MARTURISESC CEVA:DACA CITITI ACATISTUL BUNEI VESTIRI A MAICII DOMNULUI,DE 12 ORI,VI SE VA INDEPLINI ORICE DORINTA VA ESTE DE FOLOS...
Rugati-va si bunul Dumnezeu va v-a ajuta...

"Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea. Iar cand stati de va rugati, iertati tot ce aveti impotriva cuiva, ca si Tatal vostru din ceruri sa va ierte greselile voastre." Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

PENTRU BABYDOLL

Daca o persoana se indeparteaza de tine, nu te intrista, este doar raspunsul lui Dumnezeu la rugaciunile tale:
"...si ne izbaveste de cel rau...
Rugaciunile oricum sant ascultate...nu e un ritual..cu lumanari sau fara , roaga-te tot timpul sa iti dea Dumnezeu ce e bine pentru tine...Lumanarea se aprinde atata timp cat spui rugaciunea , apoi se stinge si se aprinde altadata..se arde de tot sau se duc resturile la biserica...
Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

"Ca să ajute Dumnezeu, trebuie să existe dispoziţie pentru nevoinţa. Şi când spunem dispoziţie pentru nevoinţa înţelegem să depună cineva puţină străduinţă să-şi depăşească neputinţa sa. Puţină dispoziţie curată de va vedea Dumnezeu, îl va ajuta pe om trimiţându-i cu dărnicie harul Său. Şi atunci omul intră pe făgaşul lui Dumnezeu." - pr.Paisie Aghioritul

Bălulescu iliana spunea...


VINDECAREA SUFLETULUI SI A TRUPULUI O DOBANDIM PRIN RUGACIUNE SI POST ,SA CEREM BUNULUI DUMNEZEU MILA SI IERTARE DE PACATE ,CACI EL ESTE DOCTORUL SUFLETELOR SI TRUPURILOR NOASTRE

Bălulescu iliana spunea...


"Întristările ce vin oamenilor sunt urmările păcatelor şi relelor lor. Dacă le răbdăm cu rugăciune, atunci vedem că vin iarăşi cele bune."

Anonim spunea...

NU AM ACATISTUL MAICII DOMNULUI,,, AM O CARTICICA CE PUNE ACATISTUL DOMNULUI IISUS HRISTOS,, EU STAU IN SPANIA DE 8ANI
AICI NU MERG NICI MACAR LA BISERICA DAR UNEORI MA ROG LA DUMNEZEU,, ASA CUM STIU SI EU SI EL MA AJUTA,,, MULTE RUGACIUNI LE CITESC PE NET,,, UNEORI NU MEREU,,,

Bălulescu iliana spunea...

E FOARTE BUN SI ACATISTUL DOMNULUI IISUS HRISTOS , SI ORICE RUGACIUNE CAT DE MICA , SPUSA DIN SUFLET ,TE AJUTA! DOAMNE AJUTA!DACA VRETI IMI LASATI ADRESA DE MAIL SI IL TRIMIT ..

Anonim spunea...

Va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa mai fac sunt disperata. In urma cu 4 ani si ceva fratele meu sa despartit de sotia lui si eu nu pot sa accept asta, vreau sa fie din nou impreuna stiu ca inca se mai iubesc deoarece sunt inca singuri amandoi ce sa fac de atunci ma rog nu mai stiu ce sa fac am impresia ca innebunesc nu mai pot dormi noaptea plang tot timpul. Motivul despartirii a fost ca ea a pierdut doua sarcini si a crezut ca daca pleaca lui ii va fi mai bine deoarece isi doreste mult un copil dar nu e asa nu Ii e bine deloc stiu ca vrea sa fie din nou cu ea stiu ca o iubeste, dupa 4 ani e inca singur tot la ea se gandeste si ea la fel dar nu stiu ce Ii opreste sa fie impreuna. Va rog ajutati-ma sunt disperata chiar si acum plang nu ma pot opri. Ce sa fac?

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea mergeti si va spovediti si impartasiti si discutati cu preotul...el va poate ajuta mai mult...Dumnezeu sa fie cu voi, toti!

Anonim spunea...

Buna seara!Va felicit pentru acest blog in cinstea MAICII DOMNULUI.Vreau sa va adresez o intrebare:am multe datorii financiare si eu si mama mea,nu stiu cum sa scap,parca ma afund si mai rau.Parintii se cearta...Va rog sa-mi spuneti ce rugaciuni trebuie sa zic...sfatuiti-ma ce trebuie sa fac.Multumesc!Elena-Jud.Arges

Bălulescu iliana spunea...

Mai intai o spovedanie curata , apoi daca poti citeste acatistul Maicii Domnului sau al Sf Mina ..toate rugaciunile sant ascultate daca sant spuse cu credinta , si cu durere in suflet...daca le spui asa ca pe o poezie, ca sa zici ca te-ai rugat...le spui degeaba...Doamne ajuta!

Anonim spunea...

: "Maica Iubita, Sf. Fecioara DIN Juquila Fecioara o Sperantei noastre, iarta-mi pacatele for CA sunt multe Viata Noastra EA TA, fereste-ne de tot raul Si daca in aceasta Lume de nedreptate, mizerie si pacat ca VEZI Viata Noastra o luat-o razna Nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii Alături de noi în TOATE drumurile noastre Acopera-i cu mantie TA PE sarmanii fara ajutor Si painea de îngrijire le-a Fost luata da-le-o inapoi! Fii Langa Noi toata viata Noastra si Elibereaza-ne de orice sfat de pacat Amin! Iti multumim Fecioara DIN TOATE Juquila for favorurile primite. Amin! " Apoi de 9 Ori SE spune "Bucura-te Marie" "Bucura-te Marie plina de har, Domnul ESTE cu tine Binecuvantata esti tu Intre femei Si binecuvantat ESTE Rodul pantecelui tau Iisus Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu Roaga-te pentru noi pacatosii ,ACUM SI, în Ceasul mortii noastre. Amin! " Aceasta rugaciune sine spune 9 Zile la rand, aprinzand o Lumanare alba . Într-un 9-o zi publicării rugaciunea sa fie de folos si Altora. Pune 3 dorinte - UNA de bani si 2 imposibile - SE VOR implini chiar daca nu-ti vine sa crezi. VA FIE sa de ajutor!

Anonim spunea...

Buna seara si Doamne Ajuta! Am dat astazi de acest blog si de atunci sunt cu ochii ori pe fetita mea (care are numai 11 luni) ori pe blog!!! Credinta e cel mai frumos si minunat lucru care poate exista. Cand iti doresti un lucru, trebuie sa il doresti din Suflet, si sa CREZI ca ceea ce iti doresti se poate realiza!

Anonim spunea...

vreau si eu ACATISTUL DOMNULUI IISUS HRISTOS. poti sa mi-l trimiti te rog pe email? anisoara.angheluta@yahoo.com

Anonim spunea...

SPUNEAI MAI SUS CA DACA CITIM ACATISTUL BUNEI VESTIRI A MAICII DOMNULUI,DE 12 ORI,NI SE VA INDEPLINI ORICE DORINTA NE ESTE DE FOLOS...SPUNE-MI TE ROG CUM ANUME TREBUIE DE CITIT. DE 12 ORI IN ACEEASI ZI? SAU TIMP DE 12 ZILE ? AJUTA-MA TE ROG MULT.

Bălulescu iliana spunea...

Eu stiam ca e bine in 12 zile...acum depinde si ce dorinta ai, pentru ca daca dorintele tale fac rau cuiva , sa nu astepti sa se indeplineasca...Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

Am tot incercat sa iti trimit acatistul si nu merge, imi spune ca adresa ta nu e valida...

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa te binecuvanteze si pe tine si pe fetita ta ..Doamne ajuta~!

Anonim spunea...

sunt constienta de acest lucru.sigur ca imi doresc ceva ce nu ar face rau nimanui. o sa citesc ACATISTUL BUNEI VESTIRI A MAICII DOMNULUI timp de 12 zile. si sper ca Dumnezeu sa imi asculte gindurile.

Bălulescu iliana spunea...

Daca Dumnezeu v-a considera ca dorinta ta , nu iti v-a face rau sufletului...cu siguranta ti se v-a indeplini...Doamne ajuta!Dumnezeu ne indeplineste toate rugaciunile care considera ca ne fac bine sufletului nostru...Amin!

Bălulescu iliana spunea...

Gandurile rele hartuiesc sufletul mandru si, cat timp nu se smereste, el nu va cunoaste odihna de la ele. Cand gandurile navalesc, asupra ta, striga catre Dumnezeu ca Adam: ”Doamne, Facatorul si Ziditorul meu, tu vezi ca sufletul meu este chinuit de ganduri rele… Miluieste-ma!” Si cand stai inaintea fetei Stapanului, adu-ti aminte cu tarie ca El asculta toate cererile tale si, daca iti sunt de folos, le implineste.
( Sfantul Siluan Athonitul )

Anonim spunea...

De curand am gasit acest link http://www.scribd.com/doc/34391772/Puterea-rugaciunii, sa va fie de folos. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

Anonim spunea...

am cunoscut un baiat in 2010, a fost dragoste la prima vedere din partea amandorura. am devenit iubiti in cateva zile.a avut o relatie normala, au fost si momente minunate dar ne-am si certat. in vara lui 2011 ne-am desparit. el a fost plecat in italia, a revenit in tara a avut o alta prietna. in tot acest timp am tinut legatura, ne-am intanit. am incercat odata sa pun rup legatura cu el crezand ca asa e mai bine si ca ne putem uita.insa a tinut doar 2 saptamani,el m-a cauatat apoi, iar mie imi era dat sa-l vad.ne-am apropiat iarasi si am fost priteni buni, ne intalneam des, ne strangeam in brate, ne sarutam. de craciun in 2011 ne-am impacat si am avut o relatie foarte frumoasa, insa din caza unei neintelegeri ne-am certat in noimbrie.nu am vb 4 zile deloc apoi iar am inceput sa ne vedem, sa comunicam, ne-am continuat relatia. am petrecut sarbatorle impreuna, a fost minunat , pana duminica, de cand avem din nou probleme. stiu sigur ca ma iubeste, mi-a demostrat-o de foarte multe ori, si zilele astea de cand avem probleme mi-a zis ca ma iubeste si ca tine la mine mai mult ca a orice. si eu il iubesc pe el, enorm si tot ce -mi doresc e sa fim impreuna.am avut o relatie serioasa, venea la mine acasa mergeam la el, parintii de asemenea. nu stiu ce sa mai cred, ne iubim, am trecut impreuna prin foarte multe, am intampinat multe obstacole pe care le-am invins, nu stiu ce va fi de data asta.nu stiu ce sa mai cred...

Bălulescu iliana spunea...

Multa rugaciune si o spovedanie curata...si incearca sa nu v-a mai certati...sau cel putin tu ,nu tine suparare...daca nu vorbiti cu zilele...se duce si dragostea...nu tine o vesnicie, dar ramai cu respectul, iubirea si obijnuinta... si mai spun ceva, boala lunga...moarte sigura.Daca tot va iubiti , de ce tot amanati? casatoriti=va si gata...tinerii de acum stau ani de zile impreuna apoi se despart , altul la rand...si asta e pacat, traiesti in curvie si lucrurile astea nu-i plac lui Dumnezeu...Doamne ajuta!

"Cand ne rugam si Dumnezeu intarzie in a ne asculta (rugaciunea), o face spre binele nostru, pentru a ne invata indelunga-rabdare; deci sa nu fim abatuti, graind: „Ne-am rugat, si n-am fost ascultati”. Dumnezeu stie ce este spre folos unui om. Bucura-te intru Domnul, lasa-ti toate grijile si roaga-te pentru mine, iubite frate, unul in duh (cu mine). – Sfintii Varsanufie si Ioan

Bălulescu iliana spunea...

“Doamne si Stapanul vietii mele,
Duhul trandaviei, al grijii de multe,
al iubirii de stapanire si al grairii in desert
nu mi-l da mie!
Iar duhul curatiei, al gandului smerit,
al rabdarii si al dragostei,
daruieste-mi mie, slugii Tale!
Asa, Doamne, Imparate,
daruieste-mi ca sa-mi vad greselile mele
si sa nu osandesc pe fratele meu,
ca binecuvantat esti in vecii vecilor. Amin.”
( Rugaciunea Sfantului Efrem Sirul)
Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

Rugăciunea este respiraţia şi hrana sufletului fără de care omul, creat de Dumnezeu şi spre comuniunea cu El, nu poate trăi. Necesitatea rugăciunii este simţită mai ales în momentele grele ale vieţii, şi Dumnezeu răspunde nevoilor noastre, dacă cerem cu credinţă şi nădejde. Ar fi însă mai corect ca fiecare creştin să se roage permanent – şi la bine şi la rău – mulţumindu-I lui Dumnezeu pentru toate.

Rugăciunea creştinului nu trebuie să fie niciodată formală sau grăbită, ci fiecare cuvânt trebuie rostit rar şi pătrunzător, ca mintea şi inima să reuşească să intre în acest dialog tainic cu Dumnezeu. O condiţie importantă pentru rugăciune este ca omul să fie împăcat cu toţi şi să-şi recunoască starea de păcătoşenie în faţa lui Dumnezeu, pentru care să ceară iertare şi milă de la El.

Rugăciunea poate decurge mai bine şi mai cu folos dacă şi condiţiile exterioare sunt favorabile. Este important ca fiecare creştin să aibă un ungheraş cu icoane (preferabil orientat spre răsărit) şi acolo să-şi facă rugăciunile de dimineaţă şi de seară; în caz de nevoie însă, ne putem ruga oriunde şi oricum, chiar şi fără icoane. De asemenea este bine ca în faţa icoanelor să aprindem o lumânare sau o candelă, iar sunetele şi gălăgia exterioară, atât cât ne stă în putinţă, să le înlăturăm sau să nu le băgăm în seamă, pentru a ne putea aduna mintea şi a o concentra doar la rugăciune.

Un alt aspect la care trebuie să ne oprim se referă la înseşi cuvintele rugăciunii. În principiu, lui Dumnezeu ne putem ruga cu orice cuvinte şi în orice limbă, numai că în rugăciunile improvizate ale creştinilor (mai ales ale celor mai „îndepărtaţi de Biserică”) se pot strecura multe greşeli care pot face rugăciunea greşită şi „ineficientă”. De aceea Biserica recomandă anumite rugăciuni concrete: fie de inspiraţie biblică – cum sunt Psalmii sau „Tatăl nostru…”, fie rugăciuni scrise de anumiţi Sfinţi, care prin viaţa lor au bine-plăcut lui Dumnezeu, devenind pentru noi modele duhovniceşti demne de urmat. Iată de ce Biserica reeditează la nesfârşit diferite cărţi de rugăciuni, pentru ca creştinii să se roage „corect” şi „suficient”, urmând exemplu Sfinţilor. Astfel de cărţi cu rugăciuni trebuie să existe în fiecare casă, dar ele trebuie şi folosite în fiecare zi de membrii familiei şi nu pur şi simplu „ţinute la icoane”. Nu ne este de nici un folos dacă avem una sau mai multe cărţi de rugăciuni în casă, dar nu ne rugăm din ele; ba chiar ne osândim, căci avem toate posibilităţile şi mijloacele de a ne ruga, dar nu vrem să o facem. Iar Dumnezeu ne va judeca nu doar după fapte, ci şi după gânduri, intenţii şi mai ales după posibilităţile noastre de a face o faptă sau alta.

(Ierom. Petru Pruteanu)

Anonim spunea...

buna ziua un necaz foarte mare sotul meu este an arestat preventiv pentru furt anca nu a fost judecat ce rugacuini acatiste sa citesc pentru ca sa fie eliberat din inchisoare?am intrat an depresie si nustiu ce sa mai fac ca sa ma linistesc.VA ROG DIN SUFLET SA MA AJUTATI.VA MULTUMESC

Anonim spunea...

buna seara.,cata dreptate ai babylenuta,suntem cinstiti si civilizati doar la neputinta,d-zeu ne daruieste dupa o perioada tot ce-i cerem daca este omenesc acel ceva ce ne dorim,apoi uitam sa-i multumim,el este ptr noi toti ne ajuta ne rezolva problemele iar noi uitam sa-i multumim.rugati-va cu incredere d-zeu este cu noi.

Anonim spunea...

nu-ti pierde speranta,si eu am avut dupa o perioada de rugaciune in care am spus si am crezut ca nimic nu mai este posibil un dar frumos de la dumnezeu,mi-a oferit un loc de munca in strainatate desii eram fara acte si nimeni nu te lua in seama,bunul dumnezeu ma ajutat ,acum eu nu ma mai rog cum o faceam atunci inainte sa-mi ofere aceasata sansa,stiu ca nu sunt corect,dar trebuie sa incep sa o fac,asa suntem noi oamenii,nu avem recunostinta.nu va pierdeti speranta,dumnezeu ne asculta pe toti,in functie de necesitati ne daruieste tuturor.

Bălulescu iliana spunea...

Chiar daca nu va mai rugati asa mult...macar nu uitati sa-i multumiti zilnic...

Zis-a avva Zinon: cel ce voieşte ca să-i asculte degrabă Dumnezeu rugăciunea, când se scoală, să-şi întindă mâinile sale către Dumnezeu, mai înainte de toate şi mai înainte de sufletul său, să se roage pentru vrăjmaşii săi din suflet; şi prin această ispravă, ori pentru ce se va ruga lui Dumnezeu, îl ascultă pe el. ( Patericul sfintilor batrani )

Anonim spunea...

Te rog, Doamne, ajuta-mi in casnicie, ca lucrurile sa imi mearga bine! Va rog mult, daca cineva citeste aceste randuri, rugati-va, va rog, pentru casnicia mea cu sotul meu, ca ea sa fie buna, sa nu mai existe neintelegeri si sa avem mai repede un copil. Si sa fim fericiti! Va rog mult, rugati-va si pentru noi, ca sa ne fie bine! Va multumesc!

Bălulescu iliana spunea...

Spovedeste-te si discuta cu un preot, el te v-a invata mai bine ce ai de facut...trebuia sa dai si numele vostru ca sa ne rugam pentru voi...Dumnezeu sa va indeplineasca rugaciunile!

Anonim spunea...

vă mulțumesc pentru faptul că existați

Anonim spunea...

buna ziua,numele este eugen am 30 de ani si de ceva vreme 3 ani jumate ma chinuie o hernie de disc care nu ma lasa deloc,doctorii(5 la numar)imi tot zic sa fac tratamente ca nu e de operat insa de 3 luni jumate am dureri zilnice si peste cateva zile incep si munca si imi simt sufletul atata de trist ca am dureri si imi doresc din toata inima sa muncesc ca mare nevoie am de locul asta de munca,patronul la care ma duc el nu stie de problemele mele si de durerile mele,ieri in 19 rugandu-ma la biserica in fata Maicii lui Iisus ,singur fiind in biserica ma apucat plansul ca simt ca nimic nu ma poate sa ma faca iar bine cum eram inainte si numai stiu ce sa fac si am rugat-o pe Maicuta Nascatoare sa imi asculte rugiile mele si sa le duca la Preamaritul Iisus sa ma ajute sa trec peste hopul asta greu sa imi dea putere de munca si sanatate sa imi ia durerile de la spate si de la picior ce ma chinuie sa ma ajute sa imi gasesc o fata buna sincera sa ma inteleaga si ma iubeasca asa cum sunt,ca de cand am boala asta nu am mai fost cu nimeni ca nu am vrut sa impovorez pe cineva cu durerile mele,sa imi aline sufletul trist si plin de neputinte Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si sa imi ascute Iisus rugile mele aduse prin sfinti sai Lui!!sper din tot sufletul ca Maica Marie sa ma aline ca tare nevoie am de locul asta de munca!Dumnezeu sa va ajute si sa va dea sanatate si sa va asculte rugamintile voastre aduse Domnului Iisus prin sfintii sai si ingerii LUI!sa imi scuza-ti expresiile gresite si sa sa ma ajutati cu un sfat id meu este micki_michaiel@yahoo.com,Va multumesc si imi vine sa plang cand citesc despre minunile aduse crestinilor de Maica Maria,Iisus si SFINTII CELUI MAI MARE TATA!

Anonim spunea...

Buna ziua, am si eu o suferita, am 30 de ani de multi ani imi caut jumatatea sin u mi-o gasesc, am cunoscut pe un sait de matrimoniale o fata si ea isi dorea o relatie serioasa si eu imi doresc o relatie serioasa, am vorbit 8 luni cu ea la telefon sip e mess, darn u ne-am vazut niciodata, in acest timp ii ziceam cind san e vedem si ea pe mine ma intreba cind san e vedem casa ne cunoastem, pina la urma am invitat-o sa ne intilnim de ziua mea onomastica de ziua Sfintului Ioan Botezatorul, a fost foarte bucuroasa cind i-am zis san e vedem ne simteam bucurosi ca san e intilnim iar din cauza vremei capricioase ningea si viscolea afara nu ne-am putut vedea, am stabilit san e intilnim in alta zi cind se va face bine cu vremea, am mai vorbit citeva zile fie pe mess fie la telefon, am sunat-o intr-o zi de 4-5 ori sin u mi-a mai raspuns la telefon, seara mi-a trimis un mesaj ca nu ne mai vedem, si mai vorbim pe mess, ca ii distanta mare, eu i-am trimis un mesaj ca nu conteaza distanta conteaza sinceritatea bunul simt, dragostea adevarata, distanta de la mine pina la ea ii de 70 de km, ii dintr-un sat de munte, lucram amindoi in acelasi domeniu. Dupa trei saptamani mi-a lasat un mesaj pe mess si mi-a scris “ ca nu este suparata pe mine, dar ca a intilnit un baiat de la ea din sat si mai vorbeste cu el” eu cred ca incearca sa il cunoasca pe acest baiat . I-am trimis si eu un mesaj ca imi doresc foarte mult sa o cunosc, imi place mult de ea, si ca vreau sa o cunosc mai bine si in realitate, am fost trist uneori plingeam, mi-a intrat in inima aceasta fata, desi ea acum vorbeste cu un baiat de la ea din sat, ea a procedat gresit aici, nu trebuia sa imi faca asa ceva trebuia sa mergem inainte ca san e vedem ca sa ne cunoastem. Imi doresc foarte mult sa se intoarca iar la mine, nu pot sa o uit, imi place foarte mult zona ei si de ea, imi doresc foarte mult sa fie a mea , ce pot sa fac, ce rugaciuni trebuie sa citesc? Simnt ca ma va cauta in viitorul apropiat, ce acatiste trebuie sa citesc, vreau o indrumare, un sfat. Doamne ajuta .

Bălulescu iliana spunea...

Mergi si te spovedeste, te impartaseste si discuta cu un preot ...citeste acatistul si paraclisul Maicii Domnului, acatistul sf Nicolae...dar preotul te v-a invata mai bine,ce sa faci...si sa mergi duminica la Sf. Liturghie... Doamne ajuta! in legatura cu fata ...boala lunga , moarte sigura...ce a trebuit sa stai 8 luni fara sa va intalniti? ori ea vorbea cu tine din plictiseala, ori s-a saturat de vorbe..Dumnezeu sa te lumineze sa sti ce sa faci...

Bălulescu iliana spunea...

Nu trebuie sa atribuim rugaciunii noastre o putere miraculoasa, nu trebuie sa credem ca Domnul implineste intotdeauna cele cerute de noi. Aceasta parere vine din mandrie si duce la inselare. (Sfantul Ilarion)

Bălulescu iliana spunea...

Multumesc,si eu... Dumnezeu sa va binecuvanteze !

Bălulescu iliana spunea...


O rugăciune, ca să fie bine primită, trebuie făcută cu înţelegere şi cu simţire. Altfel, o rugăciune spusă numai cu buzele nu este rugăciune, ci păcat. Sfântul Simeon Noul Teolog vorbeşte despre acest lucru când spune: „Este un mare păcat să te rogi lui Dumnezeu cu nesimţire“. Aceasta este o batjocură. Mai bine să nu te rogi deloc. Dacă nu te rogi, eşti vinovat că nu ţi-ai împlinit rugăciunea faţă de Dumnezeu, dar dacă faci rugăciunea ta cu nesimţire, cu nepăsare, eşti vinovat de nesocotirea lui Dumnezeu. Pentru obrăznicia de a spune vorbe neînţelese, zise cu nepăsare, Dumnezeu te va pedepsi.
Parintele Petroniu Tanase!

Anonim spunea...

Buna ziua ! am si eu o durere in suflet pe care nu o pot stapinii . Sunt credincioasa, ma spovedesc , ma impartasesc si cred ca exista minuni lasate de Bunul Dumnezeu pe lume .Insa durerea mea ma intuneca ...Am cunoscut pe cineva de departe si singura noastra legatura era chat-ul si telefonul...pina in ziua cand ne am vazut fata in fata . Ne am placut si timpul petrecut impreuna a disparut si el odata cu intoarcerea lui acasa...dar a ales ca nu vrea sa sufere si nici sa ma faca sa sufar .El va revenii in tara pentru proiecte si vrea sa ne mai vedem , doar ca prieteni .Un sfat sa imi dati si mie daca puteti . Doamne Ajuta !

Anonim spunea...

multumesc Lui Dumnezeu pt tot ce mia oferit, am o familie fericita, un prieten cu care vreau sa ma casatoresc, toti cei apropiati sunt sanatosi. multumesc Domnului pt tot ce mia oferit. Dumnezeu va ajuta daca va rugati cu adevarat.

Elena spunea...

Buna ziua, am o durere care de 4 luni si jumatate ma face sa sufar zi de zi.In luna octombrie a anului trecut am intilnit un baiat cu 8 ani mai mare ca mine,eu atunci avind 26 de ani. Totul a inceput super, imi parea ca e barbatul la care visasem mereu. La numai 5 zile am hotarit sa facem cunostinta reciproca cu parintii nostrii, care nu au fost impotriva la nici unul din noi. Ne impacam de minune, la fiecare sfirsit de saptamina plecam impreuna sa ne vedem parintii, totul mergea spre casatorie. El permanent imi spunea ca isi doreste foarte tare cit mai curind un copil. Eu tot nu eram impotriva, caci eram destul de maturi ca sa ne dorim acest lucru din tot sufletul. Dupa aproximativ 2 luni de cind ne intineam, dumnezeu ne-a daruit un prunc, eu am ramas insarcinata. Am crezut ca aceasta veste il v-a bucura nespus, dar am gresit, cind a auzit, mi-a cerut sa fac un control medical, dupa care a disparut, si-a schimbat locul de trai, numerele de telefoane, ii putem scri numai pe skypee, dar el nu-mi raspundea niciodata. La sfirsitul lui ianuarie m-a sunat si mi-a zis ca vrea sa ne vedem, am convenit la o intilnire, dar el nu a venit. Dupa aceea mi-a mai cerut de vreo citeva ori sa ne intilnim, facind promisiuni ca va veni, dar niciodata nu a venit.Ma gindesc ca poate are unele probleme, caci avea un business, care mergea bine, dar cu care isi crease multi dusmani. Intr-o zi l-am intrebat ce fac parintii lui, cum se mai simt, iar el mi-a raspuns ca nu vorbeste cu ei, caci el nu este in tara si cind se va intoarce tot nu stie. Alt ceva nu mai stiu nimic si ce sa fac tot nu mai stiu, parintilor mei nu le-am spus ca sunt insarcinata, caci stiu ca aceasta veste ii v-a distruge complect, dar eu nu vreau sa vad acest lucru caci ii iubesc nespus de mult. De 4 luni pling in fiecare zi si ma log la Domnul sa ma ajute sa fiu iar impreuna cu el, sau macar sa stiu de ce nu putem fi imptreuna. Ma gindesc poate trebuie sa citesc vreo rugaciune sau acatis special, care eu nu stiu, ajutati-ma va rog mult, ce trebuie sa fac ca sa-l reintorc la mine! Caci deja deznadejdia imi copleseste sufletul din ce in ce mai tare. In fiacare zi ce trece simt tot mai tare ca speranta mea, ca Domnul ma va ajuta, moare, cu toate ca imi dau bine seama ca nu trebuie sa ma las batuta.

Anonim spunea...

Draga mea babylenuta,
Eu apreciez foarte mult munca pe care o depui aici, crede-ma . Dar nu sunt de acord cu tine cand sfatuiesti doua persoane care au trait in curvie / sau preacurvie sa se intoarca inapoi si sa se impace! Din punctul meu de vedere de asta i-a despartit Cel de Sus ca sa nu mai greseasca! Acum ceea ce ar trebui ei sa fac sa mearga sa se spovedeasca si sa ia Sfanta Impartasanie (daca si preotul este de acord) si sa inceapa o casnicie! Nimic necurat nu dureaza. Nu esti de acord cu mine?

Bălulescu iliana spunea...

Aveti mare dreptate...multumesc...Doamne ajuta!

constantin-2-scutsru @gotmail.com spunea...

Si eu sunt singur si mi ar face placere sa ne cunoastem acesta este nr meu de tfon0034642683979 da mi un bip si te sun eu te pup

Anonim spunea...

BUNA SEARA! Am si eu o mare nedumerire,la care va rog din suflet sa ma ajutati.Cum e posibil ca fata de care m-am despartit sa se roage luni intregi sa putem fi impreuna din nou(am aflat intamplator chestia asta),eu facand acelasi lucru,rugandu-ma zi de zi,dar orgoliu meu nu a facut posibil acest lucru.Eu am iubit-o enorm,dar in acelasi timp am facut-o sa si sufere foarte mult,dar vroiam sa lupt sa ma schimb pentru ea,dar prea tarziu...Acum ea are pe cineva,nu stiu daca e fericita sau nu,sau a facut-o doar ca sa ma uite.De ce Dumnezeu mi-a aratat doar acum acest lucru(dorinta ei de a fi din nou impreuna),cand eu imi doream acelasi lucru,dar ma gandesc ca acum nu se mai poate face nimic..De ce Dumnezeu care stia de iubirea noastra ,nu a a facut posibil acest lucru? Cred ca acum e tarziu...Dati-mi un raspuns va rog frumos. Doamne Ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

Mergeti la un preot, va spovediti si el va v-a invata ce sa faceti...oricum ati trait in pacat, necununati...in fata lui Dumnezeu ati trait in curvie...sa nu cumva sa faci avort...Dumnezeu o sa aiba grije de bebe ...

Bălulescu iliana spunea...

Mandria si orgoliu, nu au ce cauta in viata noastra...eu nu cred ca ai iubito ...cum poti iubi pe cineva, daca il faci sa sufere? Dumnezeu ti-a aratat acum , aceasta ca raspuns la rugaciunile tale...asa e cand traiesti in pacat, necununati si mai aveti si mandrie...daca crezi ca si ea te iubeste, cauta sa vorbesti cu ea si sa mergeti la un preot sa va indrume...daca intradevar ea te mai doreste, si nu sta cu acea persoana din razbunare..alt pacat , mare pe care il face...asa este cand tineretul nu merge la biserica si la spovedanie...

Anonim spunea...

cu o lumanare alba aprinsa timp de 10 zile a 9 zi o pu publici MAICA IUBITA SFANTA FECIOARA DIN JUGULIA FECIOARA A SPERANTEI NASTRE IARTAMI PACATELE PENTRUCA SUNT MULTE VIATA NOASTRA E A TA FERESTENE DE TOT RAUL SI DACA IN ACEASTA LUME PLINA DE NEDREPTATE MIZERIE SI PACAT VEZI CA VIATA NOASTRA A LUATO RAZNA NU NE ABANDONA MAICA IUBITA PROTEJEAZA PELERINI FII ALATURI DE NOI IN TOATE DRUMURILE NOASTRE ACOPERANE CU MARETIA TA PE SARMANI FARA DE AJUTOR SI PAINEA CARE LEA FOST FURATA DALEO INAPOI ITI MULTUMESC FECIOARA DIN JUGULIA PENTRU FAVORURILE FACUTE AMIN< DE 9 ORI BUCURATE MARIA BUCURATE MARIA PLINA DE HAR DOMNUL ESTE CU TINE BINECUVANTATA ESTI
TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECELUI TAU ISUS SFANTA MARIA MAICA LUI DUMNEZEU ROAGATE PENTRU NOI PACATOSI ACUM SIN CEASUL MORTII NOASTRE AMIN
PUNETI 3 DORINTE DIN INIMA SI O SA VEZI CA SE INPLINESC

Alina spunea...

sant noua pe blog...mi as dori sa stiu ce pot face ca numai inapoi dau ,despartita, un copil. nu am parte de bani ...mai nou am ramas fara munca cu toate ca sant intro zona unde se mai gaseste de lucru....mi as dori sa stiu ceva despre sporul casei....nu mai am putere nici sa ma rog....ajutati ma

Anonim spunea...

Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!

Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
Fii linga noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvintata esti tu intre femei
si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pcatosii
acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

Anonim spunea...

Tata bea continuu si ii face panarama mamei, este orb de gelozie. Nu mai pot dormi noaptea in liniste. Vreau doar intelegere si liniste. Sunt ratacit in mine...

Anonim spunea...

multumesc pentru aceste atat de folositoare rugaciuni sunt departe de casa si cea ce am gasit pe blogul dvs ma linisteste si ajuta sa aveti parte de multa iubire din partea familiei liniste sufleteasca si va multumesc

Bălulescu iliana spunea...

Doamne ajuta! ma bucur...Sanatate multa va doresc...

Bălulescu iliana spunea...

Stai de vorba cu un preot ca sa te invete ce sa faci...betia e cel mai rau dintre vicii , ca nu mai judeci ce faci...Dumnezeu sa va dea forta sa rezistati ...

Anonim spunea...

vreau si eu o rugaciune sa ma ajute sa ies dintr-un necaz ..care mi-o recomandati? ...va rog din suflet sa ma ajutati sunt disperata ... multumesc si Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

In primul rand spovedanie la preot ,el te v-a invata in functie de problemele ce le ai... si orice rugaciune e bine primita daca e spusa din suflet...din inima , nu doar cu buzele..
Doamne desi ti-am gresit in multe randuri, sa sti Doamne ca nici o clipa nu vreau sa fiu departe de tine, si rece de tine. Sa sti ca te iubesc ca pe un Dumnezeu adevarat care esti si te ador. Si iarta-mi Doamne mie cand simt raceala si departare in suflet, cand sint prinsa de cele ale lumii si pare ca te-am uitat. Eu stiu Doamne ca traiesc numai si datorita milei tale infinite si a grijei Tale pentru mine si pentru tot ce am fost, ce sint si ce voi fi. Te rog Doamne doar primeste dragostea mea, asa putina cum e. Si nu ma pedepsi dupa gravitatea lucrurilor pe care le fac, nu pentru ca nu as merita, nu pentru ca esti milostiv, ci pentru ca eu Doamne nu pot trai fara Tine. Cea mai mare pedeapsa posibila ar fi sa ma lasi fara Tine , sfant Dumnezeul meu.
Slavit fie numele Tau in veci, Amin.

Rugăciunea inimii „Doamne Iisuse Hristoase, Fiul lui Dumnezeu, milueişte-mă pe mine păcătosul” rostită neîncetat în inimă, stinge patimile, potoleşte mânia, domoleşte supărările, îndepărtează tristeţea, alungă lenea, curăţă gândurile, luminează mintea, naşte smerenia, aduce lacrimile cele bune şi te ajută să stăpâneşti toate mişcările sufletului...
Rugăciunile care nu se împlinesc nu sunt auzite de Dumnezeu pentru că le acoperă strigătul celor năpăstuiţi de tine. (Sfântul Ioan Gură de Aur).

Paul Evdokimov spunea..
Nu este de ajuns să sacrifici din timpul tău unui program de rugăciune, ci ea trebuie să devină în noi o ofrandă adusă constant lui Dumnezeu. Noi înşine trebuie să devenim rugăciune, o rugăciune întrupată. Şi când ne rugăm, trebuie să oferim nu ceea ce avem (timp, cuvinte, gesturi mecanice exterioare), ci ceea ce suntem, cu o participare a întregii noastre fiinţe. Tot timpul trebuie sa ai gandul la Dumnezeu, la Maica Domnului...

Anonim spunea...

Buna am dat de acest site cautand o rugaciune facatoare de minuni......deoaarece am nevoie ca Maica Sfanta si Bunul Dumnezeu sa ma ajute sa trec cu bine cea mai grea etapa din viata mea care se numeste BACUL....de luni incepe si ma rog ca Dumnezeu si Maica Sfanta sa ma ajute sa il iau.si sa fie totul bine pentru ca am invatat si vreau sa-l iau, nu vreau sa-mi dezamagesc parintii..Domnul fie cu noi cu toti si sa se faca voia Lui.

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa te ajute...si nepotica mea are bacul..azi a mers s-a spovedit si impartasit , si i-a facut si preotul o rugaciune ...tu te-ai spovedit? daca nu...mai ai timp pana luni...succes

Anonim spunea...

As vrea sa intreb unde pot sa merg sa ma spovedesc, nu ma lasa inima sa merg la orice preot, as vrea un duhovnic adevarat, cu har...Va multumesc

Bălulescu iliana spunea...

DRAGA MEA INTRA PE LINCUL ASTA SI GASESTI RASPUNSUL...

http://babylenuta.blogspot.ro/2013/06/ascultarea-de-preotul-duhovnic.html

Anonim spunea...

felicitari pentru sait ,pentru mine a fost si ramane o indrumare in viata,multumim din suflet

Anonim spunea...

inteleg foarte bine situatia ta si imi pare foarte rau...tu trebuie doar sa crezi in DUMNEZEU si sa te rogi la el cu toata credinta ta...si ai sa vezi ca totul o sa se rezolve si o sa revie la normal ..doar trebuie sa crezi

Anonim spunea...

DUMNEZEU ESTE MEREU CU NOI CHIAR DACA NU IL VEDEM ,NU IL AUZIM CU TOATE ACESTEA EL ESTE MEREU LANGAM NOI ! NE AJUTA IN CELE MAI GRELE MOMENTE ALE VIETII SI NU NE LASA NICIDATA SINGURI IN VIATA ASTA CARE NU ESTE DEELOC USOARA!
NU VREAU SA-MI EXPUN PROBLEMELE AICI VREAU SA SPUN UN SINGUR LUCRU ~~DOAMNE NU MA UITA CHIAR DACA EU MA DEPARTEZ DE TINE!!!`~``
SA AVETI PARTE NUMAI DE BINE SI SA NU UITATI CA TOTI SUNTETI COPII LUI DUMNEZEU SI EL ESTE CU FIECARE DINTRE NOI!!!

Bălulescu iliana spunea...

Mare dreptate aveti...multumesc , Doamne ajuta!

Anonim spunea...

De ceva vreme ma simt rau .. am avut probleme cu un edem cerebral s a vindecat acum tot i mi imaginez eu ca ma doare ba aia, ba aia"... dar defapt nu ma doare nimic... cel mai tare ma sperie ca nu mai pot alerga am o frica ca ma sufoc am aceasta teama in mine , sunt sportiv de performanta alergam foarte mult dar de cand cu problema asta mi e frica sa mai fac efort ca simt imediat ca ma sufoc... va rog daca puteti sa ma ajutati un sfat orice ca sa pot trece pese aceste momente ...

Anonim spunea...

Rugati-va la Dumnezeu si Maica Domnului cu multa credinta in suflet, eu asa fac si va spun sincer ca mi s-a dat ce am cerut dar n-am stiut sa pretuiesc ce mi s-a dat si am pierdut, "Dumnezeu iti da dar nu iti baga si in sac". Rugati-va si aveti rabdare o sa se indeplineasca rugaciunile! Dumnezeu nu ne lasa niciodata la greu! Doamne ajuta!

marius spunea...

buna ziua,am avut o relatie frumoasa de doi ani jumate cu o fata pe care o iubesc mult,dar intr-o zi mi-a dat un sms si mi-a zis ca nu sunt ceea ce caut,ca sunt imatur,ca nu e fericita,asta dupa ce o perioada de timpt ,mai exact de la inceputul anului pana acum nu am avut de munca si eram tot timpul in depresie,dar chiar cand imi gasisem de munca si incepusem sa ma simt mai bine ,ne-am despartit,ce s fac,m-as duce si pe luna pt ea,va rog un sfat(de mentionat ca pana acum am fost cam departe de DUMNEZEU din pacate)

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA!SUNT INTR-O MARE DILEMA,NU MAI STIU CE SA FAC CE-I DI JURUL MEU NU GASESC DECAT CRITICI;CRITICI SI IAR CRITICI LA ADRESA MEA;EU MA ROG PENTRU EI IAR EI MA INJOSESC CU ORICE PRILEJ PE CARE IL AU;NU AM FACUT NIMIC ALTCEVA DECAT SA TAC LA INJOSIRILE LOR DAR EI CONTINUA SI MAI MULT SA MA INJOSESCA ,BA CHIAR SI IN AFARA FAMILIEI,SIMT O MARE SUFERINTA IN SUFLET,DAR ACUM SCRIIND GANDURILE MELE SIMT CA MA ELIBEREZ DE O MARE POVARA SUFLETESCA ,DOAMNE AJUTA,SI DOMNU SA NE IERTE PENTRU TOATE NESOCOTELILE NOASTRE.SI SA NE AJUTE SA-NE MANTUIM CU TOTII.

Anonim spunea...

Cred cu tarie ca Maica Domnului Sfant o sa ma ajute sa am un bebe sanatos si ca o sa faca o minune ca el sa se nasca cu piciorusele sanatoase,nu cum mi-a spus medicul (picior stramb congenital bilateral).Un alt medic mi-a zis sa cred intr-o minune si poate bebele meu va fi sanatos,si asta am sa fac ,am sa ma rog pana am sa-l nasc ,apoi toata viata mea indiferent daca Bunul Dumnezeu sau Maica Domnului ma vor ajuta sau nu...CREDINTA NU MI-O VOI PIERDE NICIODATA!AM SA MA ROG ZILNIC CU LACRIMI LA TOTI INGERII SI SFINTII DIN CER,SA FIE BINE ! AMIN

Unknown spunea...

Un site foarte frumos pe care il vizitez mereu, cu mare drag.

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu să iți asculte rugăciunile , si să nasti un copil sănătos ...scrie-mi cum esti...Doamne ajuta!

Codruta spunea...

Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!

Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si piinea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
Fii linga noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

II multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate fravorurile primite! Amen!

Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvintata esti tu intre femei
si binecuvintat este rodul pintecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pcatosii
acum si in ceasul mortii noastre.Amen!

Dumnezeu sa primeasca rugaciunile noastre si sa ne ajute,

Bălulescu iliana spunea...

A trăi in concubinaj este mare păcat...preotii de la mănăstire nici nu te impărtăsesc ,inseamnă ca trăiesti in curvie si nici rugăciunile nu iti sănt ascultate...Am mers cu o prietenă la o mănăstire si preotul cănd i-a spus că nu e cununată cu soțul ... i-a spus că nu o impărtășește ...Mergi și te cunună , poți și fără bairam ...doar voi si nașii... Eu am cununat o pereche mai in vărstă si nu am fost decăt vreo 6 persoane ...după care fiecare a plecat la casa lui...și am și botezat o femeie de 60 de ani, părinții erau pocăiti și nu o botezaseră , și ea a ales la batrănețe să fie ortodoxa, si copii sii botezase tot ortodocși , avea soțul ortodox. Deci vorbește cu preotul și rezolvi fără mare chef. Oricine te poate cununa fără mare cheltuiala, ...

Anonim spunea...

AM SI EU O MARE PROBLEMA,IN URMA CU 1 AN AM DESCOPERIT CA SOTUL MEU VB CU FEMEI PE VIDEOCHAT SI LE VEDEA DEOARECE AVEA IN FIECARE LUNA COSTURI SUPLIMENTARE DE CATE 9 EURO,CAND AM DESCOPERIT SI L-AM INTREBAT NU A RECUNOSCUT,IN FINE A FOST UN SCANDAL MARE IN CARE A AFLAT TOATA LUMEA CE FACEA EL DE 1 AN DE ZILE,L-AM IERTAT PT CA AVEM UN COPIL IMPREUNA,DAR DE CURAND AM VAZUT PE TELFONUL LUI CA ARE CHAT PE MOBIL CU SAITURI DE INTALNIRI LEGATE DE S...X,(VREO 3 SAITURI)NU STIU DACA A VAZUT CA I-AM VERIFICAT TELEFONUL DAR NICI EU NU AM ZIS NIMIC REFERITOR LA CE AM VAZUT.DE DORMIT DOARME CU COPILUL DE CAND AM DESCOPERIT INCIDENTUL CU VIDEOCHATUL,MAI VINE DOAR DIN CAND IN CAND(CAND VREA CEVA DAR RAR)DORM SINGURA DE MULT TIMP ,AM ZIS CA SA-L LASE PE COPIL SA DOARMA SINGUR CA DOAR E MARE ARE 5 ANI,A ZIS CA IS GELOASA PE COPIL,CA SA MAI DOARMA CU EL MACAR PANA LA 10 ANI SA-L MAI PUPE SI SA-L MAI GIUGIULEASCA, SI STRANGE IN BRATE CA DUPAIA NU MAI POATE(INAINTE NU DORMEA CU COPILUL),EU TREBUIE SA NASC AL DOILEA COPIL IN 2 SAPTAMANI NU MAI STIU CE SA FAC CU EL,E FF NERVOS SI IRASCIBIL,NU POT COMUNICA CU EL CA ZICE CA IAR AM CHEF DE SCANDAL,NU MAI STIU CUM SA VB CU EL ,DACA PLING ZICE CA MAI POT BOCI,E FFF SCHIMBAT NU MAI E OMUL CU CARE M-AM CASATORIT,CRED CA NU MA MAI IUBESTE CA NU MAI IMI SPUNE DELOC ACEST CUVANT DE FFF VREUN AN ,EU I SPUN CA IL IUBESC DAR EL...NIMIC,CE SA MA FAC CU EL,VA ROG SA MA AJUTATI!!!!!AM UITAT DE CAND FAZA CU INTERNETUL,SOTUL MEU SI COPILUL AU DESCOPERIT INTR-O ZI UN PUI DE BROASCA PE BALCON,LA GROAPA DE NISIP A COPILULUI. BALCONUL E FOARTE INALT DE JOS PANA SUS ARE PESTE 180CM,CAM DE ATUNCI NE MERGE NOUA RAU,A ARUNCAT BROASCA,SOTUL MEU,EL LUCREAZA LA SPITALUL MILITAR INCONJURAT DE FEMEI,CRED CA CAREVA A FACUT CEVA DE A VENIT ACEA BROASCA,CE ZICETI,ASTEPT RASPUNS VA ROG MULT SUNT DISPERATA,DOAMNE AJUTA.VA ROG SA SCRIETI LA RASPUNS PT ALINA.DOAMNE AJUTA!

Bălulescu iliana spunea...

ALINA..Dar tu mergi la biserica ?, te spovedesti, te impartasesti? Vorbeste cu duhovnicul tau , si vezi ce te sfatuieste? sotul tau inseamna ca nu este un bun crestin daca se ocupa cu asa ceva si...unde nu este Dumnezeu acolo este diavolul...pacat de copilasii tai sa creasca in asa atmosfera...Nastere usoara si Dumnezeu cu tine...la broaste nu ma pricep si eu nici nu cred in vraji , dar trebuie multe rugaciuni, un preot sa iti sfinteasca casa...cand ai sfintit casa ultima data?

Unknown spunea...

DOAMNE AJUTA! SUNT INTR-O MARE DILEMA...acum aproximativ un an am cunoscut un baiat...ne intelegeam foarte bine, dar intre timp el si-a facut iubita si relatia noastra de prietenie s-a cam racit...vreo 2 luni nu am mai vb aproape deloc, timp dupa care ea a plecat din tara si el a inceput din nou sa ma caute. La inceput vorbeam ca si amici apoi fara sa imi dau seama ajunsesem sa am o relatie cu el...vorbea foarte frumos cu mine si se purta de zici ca ea nu exista...cu timpul am ajuns sa il iubesc din tot sufletul si sa nu mai pot renunta la el...incerc sa il evit, dar el nu ma lasa in pace si chiar daca sufer ingrozitor ca mai are si pe altcineva nu pot renunta la el...e o relatie care imi face foarte mult rau dar la care nu pot nici renunta...nu imi pot face pe altcineva pentru ca de fiecare data cand incerc sa il uit apare el si strica tot, imi face reprosuri, ma face sa ma simt vinovata...va rog daca puteti sa ma ajutati un sfat orice ca sa pot trece peste aceste momente pentru ca sufar ingrozitot si chiar nu stiu cum voi iesi din situatia asta...

Anonim spunea...

Buna seara am depus actele de un an si nu am nici un raspuns va rog mult sa ma ajutati

Anonim spunea...

Doamne ajuta de mine incep sa ma rog la Maica Domnului

Anonim spunea...

de cind am citit am cazut si ma doare spatele tare si mi sa stins si o luminare cind citeam oare ce inseamna /?

Bălulescu iliana spunea...

Nu cred ca are nici o legatura cazatura cu rugaciunea ...,ca s-a stins lumanarea...se mai intampla , nu e nici o problema...persevereaza cu rugaciunile si multumirile lui Dumnezeu si pentru bune si pentru rele ...Te ispiteste cel rau , ca sa nu te mai rogi , nu trebuie sa-i faci pe plac...

Anonim spunea...

am sa ma rog in continuare sa'mi gasesc linistea sufleteasca, sunte'ti foarte intelegatoare va doresc multa sanatate

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa te ajute! , sant sigura ca ai sa iti gasesti linistea sufleteasca...spune tot timpul in gand ...,Doamne ajuta-ma ! Doamne iarta-ma!

Anonim spunea...

va rog din suflet sa imi spuna si mie cineva o rugaciune ca sa ma inpac cu iubitul meu va rog ajutati-ma ca nu mai pot va multumesc din suflet...

Anonim spunea...

Buna seara dar dupa 10 zile sa dam ceva de pomana sa multumim Maicii Domnului si se va implini dorinta ?

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Buna va rog din suflet am nevoe de 2 iconite 2 acatiste cu Maica Pantanassa

Unknown spunea...

bunå ziua sunt o fintå pe acest påmînt care suferå foarte mult .sunt pe cale så må despart de sotul meu care înpreunå avem un îngeras de fetitå sufår foarte mult la gîndul cå vine ziua la care trebuie så plec mi se rupe inima dupå fetita mea . vå rog ajutatimå .cu un sfat

Anonim spunea...

bunå seara sunt în pragul disperåri cå sunt pe cale de despårtire de sotul meu care am o fetitå vå rog ajutatimå cu un sfat

Anonim spunea...

Buna ziua va felicit cu sarbatorile dati'mi va rog numarul dumnevoastra ma scuzati daca va deranjez

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim spunea...

Doamne miluetse-ne pe noi!

Anonim spunea...

Doamne milueste

Anonim spunea...

ACEST MESAJ ESTE VALABIL PT.TOTI CEI AFLATI IN SUFERINTA! Si eu ma aflu printre ei.. PE DATA DE 7 MARTIE LA GRADINA ICOANEI VOR ADUCE ICOANA FACATOARE DE MINUNI A MAICII DOMNULUI DE LA HADAMBU , ICOANA CE AJUTA IN ORICE PROBLEMA! vA FI ACOLO PANA LUNI! nU EITATI SA MERGETI SA VA RUGATI SI SA VA CUMPARATI O COPIE LA CARE SA VA RUGATI ACASA faceti acatistul MAICII DOMNULUI DAR TREBUIE SA FITI SPOVEDITI!. MAI MULTE INFO IN ACEST LINK : http://www.youtube.com/watch?v=eDBi774bdhI aici vedeti marturiile unui calugar! Eu il iubesc si pe el si icoana! Abia astept sa vina in Bucuresti! Sa ne fie de ajutor tuturor!

Anonim spunea...

PE DATA DE 7 MARTIE 2014 VINE ICOANA MAICII DOMNULII DE LA HADAMBU LA GRADINA ICOANEI BUCURESTI! O GASESTI ACOLO PANA LUNI! CUMPARA O COPIE SI FA ACATISTUL MAICII DOMNULUI,DAR SA FII S SPOVEDIT CA SA SE PRINDA RUGACIUNEA! ROAGA-TE CU LACRIMI SI MAICA DOMNULUI TE VA ASCULTA! ASCULTA MARTURA ACESTUI CALUGAR! aJUTA IN ORICE PROBLEMA SI A VINDECAT SI ACEASTA PATIMA A BETIEI! . http://www.youtube.com/watch?v=eDBi774bdhI SA ITI FIE DE FOLOS DOAMNE AJUTA! Daca nu esti din Bucuresti o poti comanda de la manastirea Hadambu. Gasesti adresa si tel pe net!

Anonim spunea...

MERGETI LA MANASTIREA COTMEANA ! Faceti programare! Sunatia acolo si va indruma un calugar. Trebuie mers marti dimineata si miercuri asteptati sa orbiti cu staretul Pr. Ioasaf. Eu am cunostinte care au reusit sa scape de prostiile astea! PARINTELE VA VA SPUNE DACA AVETI CVA FACUT SI DACA DA VA SPUNE CE SA FACETI! NUMAI BINE! SI EU AM SA MERG ACOLO! DE ASTA RA MA CHINUI SA AJUNG NUMAI PIEDICI...AM ALERGAT IN TOATA ROMANIA SI NIMIC.. MULTECCUNOSTINTE MI-AU PUS CA AU GASIT REOLVARE ACOLO! DOAMNE AJUTA! SI CUMPARATI SI ICOANA MAICII DOMNULUI DE LA HADABU AJUTA IN ORICE PROBLEMA!http://www.youtube.com/watch?v=eDBi774bdhI

Anonim spunea...

ACOPERAMANTUL MAICII DOMNULUI , ACATISTUL EU SUNT CU VOI SI NIMENI IMPOTRIVA VOASTRA, ACATISTUL SF, CIPRIAN CARE ALUNGA TOATE LUCRARILE RELE,VRAJI,FARMECE,DEOCHI,ETC! SA VA FIE DE FOLOS IN BUCURESTI SE AFLA MOASTELE SF. CIPRIAN! LUNI,MIERCURI SI VINERI BISERICA ESTE NEINAPATOARE! DIN PACATE MULTA LUME SUFERA DIN CAUA ACESTOR VRAJITORI...TREBUIE SA VA SPOVEDIT,S TINETI POST,SI MULTA RUGACIUNE SI SFINTIREA CASE! LUATI ANAFORA SI AGHIASMA PE STOMACUL GOL ( ATUNCI CAND NU ATI VUT CONTACT...) TREBUIE SA FII CURAT CAND TE APRPII DE LUCRURI SFINTE. DATIVA CU MIR LA FRUNTE, MAINI,CEAFA INIMA ,PICIOARE(UN CALUGAR M-A INVATAT!) DOAMNE AJUTA!

Anonim spunea...

Rugaciunea este cea mai buna arma pe care o avem; o cheie care dschide inima lui Dumnezeu. Roaga-te, spera nu te agita.Dumnezeu ne-a invatat sa avem rabdare si sa ramanem statornici in rugaciune.Dar nu uia ca rugeciunea nu este o poezie pe care o rostesti ci este dialogul nostru cu Dumnezeu insa caile lui nu le intelegem noi de aceeea in rugaciunea ta nu uita sa rostesti,, FIE VOIA TA Si NU A NOASTRA. Si sa stii ca fiecare suferinta ne lea de viata vesnica

Anonim spunea...

Doamne ajuta sa fie intr'un ceas bun

Anonim spunea...

Ajuta'ma Maiculita Domnului sa plec unde mi'am pus gindul sunt necajita si batjocorita sunt sluga in aceasta familie sunt injosita si nu maninc latimp imi este tare greu de ce trebue sa indur atita greu de ce Doamne

Anonim spunea...

Buna seara am gasit acest sait e un semn bun eu pot sa scriu mai mute necazuri ori dorinte cind citesc rugaciunea daca scriu pentru fratele pentru mine va rog sa'mi dati un exemplu si luminarile de ce culoarea sa fie ori nu are importanta

Anonim spunea...

Este cineva pe acest sait cue isau indeplinit dorintele astept un raspuns va multumesc

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa te ajute ! si sa iti asculte rugaciunile...

Bălulescu iliana spunea...

Da , tuturor ni se indeplinesc rugaciunile, atunci cand santem buni crestini....mergem duminica la Sfanta Liturghie , ne spovedim si inpartasim, ne rugam zilnic ,cerem lucruri care nu fac rau nimanui...sa nu facem lucruri cu care sa ne fie rusine.......Dumnezeu sa te ajute sa fi un bun crestin ...

Anonim spunea...

Nu nu vreau sa fac rau la nimeni iti multumesc de intelegere Doamne ajuta'ma

Anonim spunea...

Bna ziua . Acum 2 ani am avut un ccident de masina , in urma caruia m-am ales cu o proteza de titan la coloana cervicala . la 3 luni dupa accident am intenta proces (eu traiesc in spania ) acum sunt in proces civil cu ei . Pe 5 martie s-a dat prima sentinta . La proces procurorul a luat in considerare numai decizia medicului legist din judecatorie ( care spun ei este cel mai impartial ) . acum pe 20 aprilie depunem actele pentru rcurs . De 7 saptamani tin postul de 13 marti al Sfantului Anton . Sunt disperata din ce in ce ne merge tot mai rau , cand vedem o raza de soare urmatoarea zi vine ceva si ne trage in jos . As vrea sa ma rog si la MAICA DOMNULUI , dar as vrea niste lamuriri : trebuie spuse toate rugaciunile de la inceputul pagini pana acolo unde incep comentariile ? Lumanarile ce culoare trebuie sa aiba ? Va rog astept un raspuns , sunt disperata . DOAMNE AJUTA LA TOATA LUMEA SI AJUTANE SI NOUA .

Anonim spunea...

buna seara numele meu este anca raluca sunt disperata si terminata nu stiu ce sa mai fac sotul meu a cazut la,puscarie din cauza unui permis de conducere nu stiu ce sa mai fac eu stiu ca Dumnezeu nu ma lasa si ma ajuta cand imi este maingreu mereu mia aratat asta dar asta ar fi ultima dorinta de pe lumea asta care io cer sa vina sotul meu acasa sa se dea amnistia sau sa beneficieze de noul cod penal am doi copii ma descurc greu financiar si sunt singura nu am pem nimeni alaturi decat pe copii si Bunul Dumnezeu spuneti-mi ce sa fac si cum sa ma rog sa fie bn va MULTUMESC PT TOT

Bălulescu iliana spunea...

Rugati-va pentru cine vreti , pentru prieteni si mai ales pentru dusmani, Dumnezeu stie gandul dumneavoastra,nu conteaza culoarea lumanarilor, conteaza sinceritatea si gandul bun...incearca sa faci o spovedanie la preot si putina milostenie , sa nu fii certata cu nimeni si sa nu porti ura ...rugaciunea nu e un ritual pe care sa il citesti ca pe poezie ...trebuie sa fii tot timpul in legatura cu Dumnezeu ,sa te rogi si cu cuvintele tale sau cat de des poti sa spui rugaciunea inimii..DOAMNE IISUSE HRISTOASE ,FIUL LUI DUMNEZEU MILUIESTE-MA PE MINE PACATOASA ! SAU SI MAI SIMPLU DOAMNE AI MILA DE NOI !

Unknown spunea...

buna seara ce rugaciune e buna pt prietena mea abia ne am certat de 1 luna am inceput sa ma rog dar nu stiu o rugaciune special pt asta sa fac sa fie ne impacam

adrian toma spunea...

Paste fericit !va doresc la toti multe bucurii,fericire si dragoste!! Si eu sufar ma parasit prietena de 1 luna dupa 7 ani mi -am respectat prea mult prietenii si am ignorat o in ultimul timp.... care e rugaciunea potrvita pt asta stiu sigur ca vrea sa vina inapoi, dar e si mama ei la mijloc si de fiecare data cand vb cu fosta imi zice ca o sufoc o zi e bine ,si 2 rele!! Evita sa ma vada ca stie in inima ei ca daca ma vede mai des o sa fie bine iarasi din nou.

Anonim spunea...

Nu mai vrea sa fim impreuna zicand ca se bazeaza pe instinct si ca nu poate sa riste, spune ca ii este frica sa riste sa ramana cu mine pt totdeauna. Cand il intreb pe ce se bazeaza, niciodata nu imi da un raspuns sincer si clar. Am trait impreuna, mi-a dat si inel de logodna si ne-am iubit mult. Acum, cand imi spune ca nu mai vrea nimic intre noi, imi spune ca si ce a facut inainte cu mine a fost gresit. Vreau sa stiu cum as putea sa-i demonstrez ca se inseala in privinta mea, ca langa mine ar avea tot ce si-ar dori. Eu sunt dispusa sa ii jur iubire vesnica, am insistat multe luni sa-l conving, dar se pare ca nu il pot aduce inapoi. Ce rugaciune as putea spune, sa i se lumineze mintea sa vada adevarul si sa nu mai fie contra la tot ce spun..fara motive reale. Vreau sa fie bun, intelegator, sa isi gaseasca linistea sufleteasca si sa lupte pt un viitor in doi. Vreau sa-l conving sa ne rugam amandoi sa ne ajute Dumnezeu pentru o relatie frumoasa, vreau sa luam calea dreapta, sa traim frumos si curat.....Cum o sa reusesc sa vada corect lucrurile?

Anonim spunea...

Buna seara noi vrem sa vindem casa si sa ne mutam in alt sat doamne ajuta

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
«Cel mai vechi ‹Mai vechi   1 – 200 din 256   Mai noi› Cele mai noi»

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ