18 februarie 2020

PE DUMNEZEU, IUBESTE-L, SI IUBESTE-L SI IUBESTE-L,

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


    ... CU TOATA INIMA TA!

   Bucuria mea, cat de adevarat si de minunat ne sfatuieste Sfantul Parinte, Paisie Aghioritul: "Omule, viata ta este in Cer, incepi sa o traiesti de aici de pe pamant. Mergand pe calea Sfintel Biserici Crestin Ortodoxe, mergem fericiti pe calea lui Dumnezeu, spre Ceruri."

Sfantul Parinte, Nicolae Velimirovici, completeaza sfatul Sfantului Paisie, cand zice: "Poti trai fara orice si oricine, numai fara Dumnezeu, nu poti trai! Tovarasia cu El este mai insemnata si mai vrednica de iubit, decat orice tovarasie de pe pamant. Lui slujeste-i, cu El intovaraseste-te; Lui tamaiaza-i, de El indulceste-te; Lui vorbeste-I; despre El graieste; pe El iubeste-L, si iubeste-L, si iubeste-L  cu toata inima, cu toata puterea, cu toata mintea ta!" 

Iar Sfantul Parinte, Serafim de Sarov, ca un corolar al celorlalti doi Sfinti Parinti, ne spune: “Eu m-am incredintat Celui ce este adevarat doctor, al sufletului si al trupului, Domnului nostru Iisus Hristos si Preacuratei lui Maici”. In Psalmul 50, asa se ruga proorocul si imparatul David: “Inima curata zideşte intru mine, Dumnezeule şi duh drept înnoieşte întru cele dinlăuntru ale mele” (Psalm 50:11).

Si tu, tot asa sa te rogi, mereu, sa spui mereu aceasta rugaciune, si Dumnezeu iti va darui inima curata si vazatoare, dreapta socoteala si vei vedea intelesul tuturor lucrurilor si intamplarilor!

                                                                                                                     Amin si Aliluia!
                                                                                                                        Preot Ioan .

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ