5 februarie 2020

De ce m-a părăsit Dumnezeu?"

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


Un om a fost un mare credincios și a crezut că ar trebui să aibă o iluminare care să-i arate pe ce cale să urmeze. În fiecare noapte înainte de culcare, se roagă la Dumnezeu să-i trimită un semn despre cum să-și trăiască viața. Așa că a petrecut câteva săptămâni într-o stare semi-Mystic, așteptând semnul divin să apară.

Într-o zi, în timp ce mergea prin pădure, a văzut un bebeluș mic întins pe pământ rănit, cu piciorul rupt. În timp ce el se întreba ce să facă, dintr-o dată a apărut o puma. Omul s-a speriat atât de tare. El și-a imaginat deja bestia care atacă și mănâncă animalul neajutorat. A rămas să se uite speriat pentru că nu a vrut ca puma să-l atace și pe el. El a văzut-o cum se apropie de animalul rănit. Apoi s-a întâmplat ceva uimitor. În loc ca puma să mănânce srnčeto, a început să-i lingă rănile.

Apoi s-a dus și s-a întors cu ramuri umede în gură și le-a pus aproape de cabană, ca să poată bea apă. Apoi a plecat din nou și s-a întors cu iarbă proaspătă pe care a lăsat-o lângă el să mănânce. Omului nu-i vine să creadă în ochii lui. A doua zi s-a întors în același loc. A a fost din nou acolo, iar puma l-a hrănit și i-a lins rănile. Apoi omul a spus: " Acesta este semnul pe care l-am aşteptat şi este complet clar că înseamnă, " Dumnezeu va avea grijă de tot ce are nevoie în viaţă." Nu ar trebui să ne facem griji cu privire la faptul că noi înşine."
Așa că s-a întors acasă, s-a așezat la ușă și a așteptat pe cineva să-i aducă mâncare și apă. Două, trei, șase ore, o zi, două zile, trei zile au trecut... dar nimeni nu i-a dat nimic. Oamenii au trecut pe lângă el, iar el avea o privire tristă pe față, încercând să-l imite pe iubita rănită, dar nimeni nu s-a oferit să-i dea nimic. Într-o zi, un bătrân a trecut pe lângă el în sat, iar omul disperat l-a întrebat:

" Dumnezeu m-a mințit, mi-a spus că lucrurile merg într-un fel, și de fapt lucrează la altul. De ce ai făcut asta? Sunt un mare credincios...

Omul i-a spus povestea din pădure, iar bătrânul i-a răspuns:

" Sunt, de asemenea, foarte pios și vreau să știți că Dumnezeu nu trimite semne în zadar. Dumnezeu ţi-a trimis acest semn ca să te înveţe.

Omul l-a întrebat: " De ce m-a părăsit Dumnezeu?"

Atunci bătrânul i-a răspuns: " De ce, tu, care ești puternic și capabil să te lupți cu o puma, ajungi la un animal neajutorat? Misiunea ta este să găsești pe cineva care este așa rănit și să-l ajuți, pentru că nu va avea puterea să se descurce singur cu problemele."

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ