1 februarie 2012

SA FIM OAMENI


Pantocrator.ro lansează campania “Să fim oameni...”!
            Împreună putem schimba vieți!

Pantocrator.ro – portalul creștin ortodox lansează pe parcursul februarie-noiembrie  campania “Să fim oameni...”

Pantocrator.ro – portalul creștin ortodox lansează pe perioada întregului an 2012 –campania “Să fim oameni...”, prin care va oferi copiilor până în vârsta de 14 ani campanie umanitară cuprinzând un blog umanitar, un afiș de campanie-design, pagină facebook, causes cât și consiliere care o  acordăm părinților acestora pe tot parcursul campaniei. Prin credință dorim să fim alături acestor copii, de aceea pantocrator.ro a ales ca patron spiritual al acestei campanii pe Sfântul Ierarh Nectarie Făcătorul de Minuni fiind cunoscut și vindecător de cancer.
Din pacate, lumea în care trăim și pe care noi o dorim mai bună, uneori ne oferă și probleme prea grele de purtat doar pe umerii noștri.

Ne dorim să nu fie nimeni bolnav, niciunde în lumea aceasta mare, însă copii ne impresionează cel mai mult, ne gandim  la sufletele lor pure și nevinovate, la ochișorii curioși să vadă tot ce li se arata in jur, la întrebarile lor despre viață.

În ultimul timp apar tot mai multe cazuri ale unor copii care iși doresc să trăiască, iar părinții luptă până la capăt să le ofere tot ce e mai bun, să ajungă la medicii cei mai buni, la cele mai specializate clinici si spitale, dar unii dintre ei se lovesc de o bariera pe care nu o pot trece singuri. 
Au nevoie de bani pentru a trece de această barieră, TE ROG, atunci când auzi sau vezi un apel umanitar, nu trece peste el ca și când nu ar exista sau pe tine nu te-ar afecta.
Ganditi-vă cum va fi când părinții vor putea să meargă mai departe cu banii dăruiti de voi, vor putea să lupte în continuare, altfel, vor sta pe gânduri și se vor frământa, vor plânge și se vor uita neputincioși la copilul care nu intelege problemele oamenilor mari. 
COPILUL iși dorește ca mâine să alerge, să zâmbească, să iși țină părinții de mână.

La capăt nu  rămân decât jertfele iubirii şi mulţumirea binefacerii,pe toate celelalte le pierdem. 

 Fii alături de cei care vor să facă bine,întinde-ţi mâna prin întunericul amar şi aprinde făclia speranţei.Nu ai puterea să o faci tu roagă pe alţii care ştii ca o pot face.Dă mai departe acest mesaj. 



VOI, cei care nu ramaneti indiferenti, aveti din partea noastra tot respectul si mii de multumiri.


Mesajul campaniei

Să fim buni!
Nu e greu să iubim!
Ne trebuie doar să fim oameni...!
Donează și tu!

Cum poți să te implici alături de noi?

·         Donează în conturile prezentate de noi pe blog-conturile aparțin părinților a căror copii sunt bolnavi;
·         Scrie un caz la alegere pe retelele de socializare sau distribuie mai departe pe:-Google+, Facebook, Twiter.
·         Scrie cazul în bloul personal sau în site-ul pe care îl deții;
·         Fă-l cunoscut prietenilor;
·         Dă un like pagini noastre de facebook,,Să fim oameni,,
·         Pune logo campaniei pe blogul sau site-ul tău.
·         Încurajează-i pe pagina noastră sau pe blogul lor umanitar pentru că au nevoie în momente grele și de un cuvânt bun.

Condițile pentru înscrierea cazului copilului d-voastră:

·         -Actele medicale;
·         -Povestea copilului;
·         -Fotografii;
·         -Conturile Bancare ale Părinților;
·         -Date de contact ale părinților.


Despre Pantocrator.ro

Portalul Ortodox Pantocrator.ro îşi propune să trateze subiecte din sfera domeniilor sociale, culturale, şi religioase, ce oglindesc viaţa autohtonă, cotidiană şi care vor fi reflecate prin prisma învăţăturilor de credinţă creştin-ortodoxe. Un domeniu aparte îl va constitui percepţia din punct de vedere al ortodoxie româneşti, a modului de viaţă şi a provocărilor cotidiene ale altor comunităţi ortodoxe ori creştine din celelalte naţiuni ale lumii. Dorim în prealabil ca felul nostru de a gândi româneşte să fie un ambasador strălucit pentru credinţa dreptmăritoare ortodoxă naţională şi de pretutindeni.

Pentru că factorul politic are implicaţii profunde în viaţa zilnică a fiecărui cetăţean pe pantocrator.ro se vor regăsi uneori subiecte cu carater politic şi guvernamental. Menţionăm că orice referinţă politică va fi folosită în mod chibzuit şi va avea un caracter moderat fără să implice un limbaj trivial, denigrarea constituţională (a patrimoniului naţional şi  a simbolurilor naţionale), sau afinităţi electorale. Orice abatere de la această regulă va fi descurajată ori sancţionată.


Vă mulţumim pentru înţelegere şi dorim să vă delectaţi cu fiecare postare !


Florin Popescu  ~  Coordonator- Proiect
Telefon: 0723781363 – Vodafone
Telefon: 0755622006 – Orange
y.m. safimoameni

Împreună putem schimba vieți!
Suflet pentru suflet în Ortodoxia Română!


Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ