7 aprilie 2020

O, Prea Curata Fecioara

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...



Cine huleste pe Maica Domnului, Sfanta Fecioara Maria, cu injuraturi, cuvinte de batjocura, cum fac sectantii care o coboara pe Maica Domnului in randul femeilor pacatoase, vai lor. Aceia vor mosteni focul gheenei si viermilor celor neadormiti si niciodata nu se vor ridica sa vada lumina lui Hristos. Cine nu se inchina ei asa cum s-au inchinat arhanghelii si ingerii si cum o slavesc si acum in cer multimile sfintilor, aceia vor ramane fara de glas cand se va arata pe norii cerului Imparateasa cu Fiul ei cel dorit si iubit, care va judeca lumea.

O, Prea Curata Fecioara, ceea ce esti plina de daruri, Imparateasa ingerilor si Maica crestinilor, ajuta-ne si noua cu sfintele tale rugaciuni si roaga-L pe Fiul tau si Dumnezeul nostru sa ne apere de toate ispitele celui rau. Roaga-te si pentru preotii tarii noastre, pentru tot clerul Bisericii Ortodoxe, roaga-te, Preafericita Fecioara, pentru parintii nostri, mosii si stramosii, roaga-te pentru tara aceasta Romania sa fie pazita de vrajmasii vazuti si nevazuti.

Intareste-ne credinta si ajuta-ne sa ajungem cu totii la limanul mantuirii, sa slavim si noi in ceruri pe Tatal, pe Fiul si pe Sfantul Duh împreună cu tine in vecii vecilor amin...

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ