4 iulie 2018

Rugăciune închinată Maicii Domnului

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


            Preabinecuvîntată Stăpînă , Pururea Fecioară , Născătoare de Dumnezeu ,ceea ce ai născut pe Dumnezeu Cuvîntul mai presus de fire , pentru mîntuirea noastră și te-ai arătat ca o mare a darurilor Dumnezeiești și rîu pururea curgător al minunilor și reverși bunătăți celor ce cu credință aleargă la tine!
Căzînd înaintea Chipului tău cel minunat ,ne rugăm ție preabună Maică a Iubitorului de oameni Stăpînă ! Revarsă asupra noastră milele tale cele bogate și grăbește a împlini rugămințile noastre pe care le aducem ție Grabnică ajutătoare care ne sunt spre folos ,mîngîiere și mîntuire pentru fiecare rînduindu-le .
Cercetează cu harul tău preamilostivă Stăpînă pe noi robii tăi și dăruiește celor înviforați liniște , celor legați slobozire și pe toți mîngîie, care sunt întristați de felurite necazuri!
Izbăvește, Preamilostivă Stăpînă ,toate orașele și satele de foamete ,de boli , de cutremur ,de foc, de sabie și de orice altă nenorocire sau pedeapsă vremelnică sau veșnică ,îndepărtînd ,prin îndrăzneala ta de Maică ,toată mînia lui Dumnezeu!
Slobozește pe robii tăi de slăbănogire sufletească ,de tulburarea patimilor și a căderilor în păcat ,ca fără împiedicare ,viețuind în veacul acesta ,întru toată buna cinstirea a ta ,să ne învrednicim de veșnicele bunătăți prin harul și iubirea de oameni ale Fiului tău și Dumnezeul nostru ,căruia se cuvine toată slava ,cinstea și închinăciunea ,împreună cu Cel fără de Început al său Părinte și cu Preasfîntul Duh , acum și pururea și în vecii vecilor .Amin!

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ