27 iulie 2018

DRAGOSTEA DE MAMĂ

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


   << Una din cele mai mari minuni pe care Dumnezeu le-a facut si le savarseste pana astazi este legata de faptul ca a creat pe lume mama. Dragostea din inima mamei seamana cel mai mult cu iubirea pe care ne-o arata Dumnezeu. Ea atinge niste cote de daruire neinchipuite pentru ratiunea noastra. Nascatoarea de Dumnezeu este Maica Domnului Iisus Hristos, dar si Maica Bisericii, a tuturor celor  ce i se arata fii vrednici prin credinta in Fiul sau. Maica Domnului ,  este cea mai slavita si binecuvantata intre toate mamele care s-au nascut si se vor naste vreodata pe pamant. Caldura inimii ei face de nepatruns intunericul si tristetea pacatului care ne impresoara.
   Se povesteste intr-o fabula ca frigul a ramas surprins auzind cum o pasare canta in plina iarna.
„Unde ai petrecut noaptea?” o intreba frigul. „Intr-un staul, unde boii au suflat de am putut sa ma incalzesc si eu”, raspunse pasarea. In noaptea urmatoare, frigul s-a inasprit atat de tare, incat boilor si asinilor le ingheta respiratia. Iar frigul, care credea pasarea deja moarta, auzi, spre surprinderea sa, ca aceasta continua sa cante.
„Bine, dar unde ai fost noaptea trecuta?” intreba din nou frigul. „Intr-o pestera, unde s-au adapostit niste oameni si au aprins un foc.”
Dar in urmatoarea noapte pestera se transforma intr-un adevarat congelator. Frigul ramase si mai mirat, cand, a doua zi de dimineata, trilurile pasarii sunau si mai zglobii.
„Inca nu ai murit de ger? Unde ti-ai mai gasit adapost”, o intreba cu rautate hainul frig. „Langa inima unei mame care-si strangea in brate copilul.” „Acolo eu nu pot sa patrund”, se gandi frigul, declarandu-se invins>>.
                                                                                                               Preot Ioan 

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ