17 iunie 2018

RUGĂCIUNE CĂTRE MAICA DOMNULUI ,

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...

Valuri de patimi ne împresoară; mare necaz și strâmtorare ne umple sufletul; O, Întru-tot Sfântă Maică, liniștește sufletelor noastre cu pacea Fiului tău , alungă deznădejdea și întristarea sufletelor noastre cu harul Său. Potolește furtuna păcatelor noastre care ne frig precum un vierme în foc și stinge-i flăcările. Umple-ne inmile de bucurie, Preacurată Maică, și împrăștie ceata nelegiuirilor noastre de la fața noastră, căci acestea ne împresoară și ne tulbură. Luminează-ne cu lumina Fiului tău. Sufletele noastre se simt sfârșite ; totul ne este greu, chiar și rugăciunea.
Iată-ne, reci ca piatra. Buzele noastre șoptesc o rugăciune, dar inimile noastre nu tresaltă. Necazurile ne-au împresurat de pretutindenea. Topește gheața din jurul sufletelor noastre și încălzește-ne inimile cu dragostea ta. Nu ne punem nicio încredere în apărarea venită de la oameni, ci îngenunchem dinaintea TA, O, Prea Sfântă Maică și Fecioară. Nu ne alunga de la fața ta, ci primește rugăciunea robilor tăi. Tristețea noastră ne-a cuprins,nu mai putem răbda năvălirile diavolilor. Nu avem nicio apărare; nici nu aflăm loc de refugiu, oameni nenorociţi ce suntem. Suntem pururea biruiţ în lupta cu mândria şi răutate și nu avem altă mângâiere decât în tine, Preasfântă Maică. O, nădejdea și apărarea tuturor credincioșilor, nu trece cu vederea rugăciunea noastră.
Prea Sfântă Maică a lui Hristos, Prea Curată, Prea Binecuvântata Maică a lui Dumnezeu, vezi cum satana ne izbește precum valurile mării lovesc corăbiile! El ne urmărește ziua și ne tulbură noaptea. Nu avem pace – sufletele noastre se pleacă – duhul nostru se cutremură. Grăbește, Prea Slăvită Maică și ne ajută! Roagă-L pe dulcele Domn Iisus Hristos să aibă milă de noi și să ne ierte păcatele pe care le săvârșim. O, Preasfântă Maică a Domnului nostru Iisus Hristos, bunătatea ta cea plină de iubire este nesfârșită și este cel mai mare vrăjmaș al puterilor iadului. Chiar atunci când cel mai mare păcătos cade în străfundurile iadului, împins de forțe diabolice, daca acesta strigă către tine, tu ești gata să-l eliberezi din legăturile iadului. Slobozește-ne și pe noi. Privește cum satana vrea să ne facă să ne împiedică și să nei zdrobească credința, dar noi ne punem toata nădejdea în Domnul. Slavă ție, ceea ce ești mai cinstită decât Heruvimii și mai mărita fără de asemănare decât Serafimii. Amin.

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ