8 iunie 2020

CEL CE PUNE CAPAT RUGACIUNII,INCEPE A PACATUI

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


Un om oarecare,trecand pe langa un schit,si vazand multi bolnavi care zaceau acolo,l-a intrebat pe doctor,daca sunt ierburi vindecatoare de pacate,iar acela i-a raspuns:"Sunt,si o sa ti le arat.Ia radacina ascultarii, tulpina rabdarii, florile  curatiei si roada faptelor bune. Zdrobeste toate acestea in vasul smereniei,cerne-le prin sita cugetarii sanatoase,toarna-le in oala nadejdii,varsa peste ele suspinuri si adauga cateva lacrimi.

Dupa aceea,aprinde focul iubirii dumnezeiesti,acopera oala cu milostenia si hraneste focul cu lemnele iubirii de osteneala.Cand fiertura va fi gata,raceste-o cu iubirea de frati si ia-o cu lingura pocaintei.

Dupa ce vei fi primit doctoria aceasta cu credinta curata,ajutandu-te cu infranarea si postul,te vei vindeca de orice boala a pacatului,si vei fi sanatos,atat cu trupul,cat si cu sufletul"..

Cat de adanc prinde radacini pacatul in inima pacatosului si in toata fiinta lui.Ii da pacatosului propriul mod de a veda lucrurile,total diferit,decat sunt ele in realitate.Acesta este motivul pentru care,cel mai adesea PACATOSII NICI MACAR NU SE GANDESC LA INTOARCEREA LOR,nici nu se considera mari pacatosi,din cauza ca ochii lor,sunt orbiti de mandrie si iubire de sine..

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ