DACA DORESTI SA ASCULTI PARACLISUL MAICII DOMNULUI, POTI SA PORNESTI DE LA BUTON...DOAMNE AJUTA!

PARACLISUL MAICII DOMNULUI!

18 februarie 2015

Poezii crestine: Pe Cararea Raiului - Convorbiri Duhovnicesti Cu Io...

Poezii crestine: Pe Cararea Raiului - Convorbiri Duhovnicesti Cu Io...: Pe Cararea Raiului - Convorbiri Duhovnicesti Cu Ioan Al Muntilor  (Prima carte cu IPS Ioan, noul Mitropolit al Banatului, pana de curand...

Pe Cararea Raiului - Convorbiri Duhovnicesti Cu Ioan Al Muntilor
(Prima carte cu IPS Ioan, noul Mitropolit al Banatului, pana de curand Arhiepiscop al Covasnei si Harghitei)

O carte mult asteptata cu invataturile si cuvintele de suflet folositoare ale vrednicul ierarh IPS Ioan, numit de curand Mitropolit al Banatului, dar care se numeste atat de simplu in smerenia sa "Ioan al muntilor".


Cateva fragmente din carte:


"Drumul nostru pe sub soare este scurt, iar drumul pana la poarta Raiului este de o prescura.

Daca iti iei ca merinde o prescura, cand vei pleca din lumea aceasta, ea iti va ajunge pana la poarta Raiului. Aici, Dumnezeu Îsi hraneste fiii cu prescura, iar in Rai cu lumina harului dumnezeiesc. Aici pres­cura, acolo lumina!

Iata hrana pentru vesnicie! Iata o sfanta si bine­cuvantata diada! Romanul cultiva grau si vita de vie, ceea ce il facea sa se gandeasca mereu la prescura si la potir.

Atunci, la Constantinopol (1714), moartea a frant o stanca romaneasca – Brancovenii. În istoria neamului nostru romanesc avem multe pilde de martiri. Mar­ti­rul este martorul vietii, iar calaul este martorul mor­tii. Romania este un antimis plin cu multe sfinte moaste pe care noi azi slujim lui Dumnezeu."
Doamne, du neamul nostru acolo unde dorul nu mai doare!
† Ioan al Muntilor
Cartea (de 360 pagini) poate fi cumparata de aici la pretul de 20 lei cu transport gratuit prin curier in orice localitate din tara.

CRESTINISM - ORTODOX

ARHIVA BLOG

ICOANA MD

MD. POCEAEV