25 ianuarie 2023

Icoana Maicii Domnului a Acatistului de pe Tabor

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


Sarbatorita pe 12 ianuarie s.n. si 25 ianuarie s.v. Patroana casei celor nascuti de ziua ei!-Ocrotitoare de cataclisme,necazuri mari ajutatoare,in procese grele,ajutatoare cand ai probleme financiare te lumineaza ce sa faci ca sa iesi din impas.Aduce multa bucurie si har,pace in familie si binecuvantare.
-Patroana casei celor nascuti de ziua ei!
Despre aceasta se spune că un creștin a cumpărat de la Mănăstirea Iviron din Sfântul Munte Athos o copie a icoanei Maicii Domnului vrând să o ducă în Israel. Îmbolnăvindu-se, el puse copia într-o sticlă, alături de lumânări, tămâie și o scrisoare și i-a dat drumul pe mare. După 3 luni și jumătate de călătorie, sticla a fost găsită de un arab din Nazareth care a dus-o la Mitropolie. De acolo, icoana fu trimisă pe Muntele Tabor, unde începu a face minuni
Prima minune a fost înfăptuită unei fetițe de 14 ani, oarbă din naștere, al cărei tată, închinător la Locurile Sfinte, a luat ulei din candela icoanei și i-a adus fetei acasă. A treia zi după ungere, fata și-a recăpătat vederea.
Mulțimea minunilor săvârșite de această icoană este adeverită de mulțimea semnelor de recunoștință lăsate la aceasta de credincioșii care au primit ajutor sau tămăduire.
Ajuta oamenii sa nu i se inample nenorociri care ar trebui sa li se intample datorita vrajmasului ,sa depaseasca cu usurinta orice incercare .Aduce multe vindecari celor ce i se roaga. O icoana importanta ce fiecare crestin trebuie sa o aiba in casa pentru asi preveni nenorocirile si ocroti sanatatea cu harul Maicii Domnului si a bunului Dumnezeu. 

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ