7 septembrie 2018

MÂINE SE VA NAȘTE..

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


Mâine se va naște cea care-L va naște pe Cel Care ne naște din apă și din Duh.. Maine se va naște cea care va da naștere începutului mântuirii noastre.. Mâine se va naște cea prin care va veni Născătorul omului celui nou.. Maine se va naște Mama tuturor creștinilor care se vor naște până la sfârșitul acestei lumi.. Mâine se va naște Fecioara și multe copile care se vor naște după ea vor dori să rămână fecioare, ca să facă parte din ceata ei după mutarea lor în lumea cealaltă..
Prin două nașteri a venit mântuirea, între două nașteri este cuprins începutul fericirii veșnice: a Mamei și a Fiului, a Fecioarei și a Dumnezeului Om, adică. Să dea bunul Dumnezeu ca în noi să se nască dorința luptei pentru dobândirea mântuirii chiar în ziua praznicului Nașterii Preasfintei Născătoare de Dumnezeu! Să ne ajute bunul Dumnezeu ca mâine să moară omul cel vechi din noi, și să se nască adevăratul ucenic al Fiului Fecioarei, al Domnului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu! De mâine să fim creștini adevărați, nu numai cu numele, ci în fapte concrete de ucenici! Iată cerurile sunt deschise și așteaptă râvna noastră pentru ele.. Iată, s-a apropiat Împărăția lui Dumnezeu.. Iată, Domnul stă pe tron, de-a dreapta Tatălui, așteptând nașterea unei altfel de umanități pe pământ..
La mulți ani Mariilor, vă urez de azi, căci mâine, cine știe în câte părți îmi va fi împărțită mintea.. Mâine e zi mare. Sunteți născute la zi mare! Să fiți demne de acest nume pe care l-ați primit la nașterea voastră ca o salbă de diamante! Să fiți pure, să fiți jerftitoare, să fiți smerite, așa cum era EA, FECIOARA MARIA, MAICA LUI DUMNEZEU, amin.
                                                                               Preotul Sorin Croitoru de la Mantova (Italia)

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ