DACA DORESTI SA ASCULTI PARACLISUL MAICII DOMNULUI, POTI SA PORNESTI DE LA BUTON...DOAMNE AJUTA!

PARACLISUL MAICII DOMNULUI!

28 ianuarie 2017

RUGĂCIUNE

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


Aleasă este, cu adevărat, ca soarele, pentru că este încununată cu toate razele darurilor dumnezeieşti şi străluceşte mai vârtos între celelalte lumini ale cerului.
Aleasă este şi frumoasă ca luna, pentru că ea, cu lumina sfințeniei, stinge celelalte stele şi, pentru marea şi minunata ei strălucire, de toate siragurile stelelor celor de taină se cinsteste, ca o împărateasă.
Aleasă este ca revărsatul zorilor, pentru ca ea a gonit noaptea şi toată întunericimea păcatului, şi a adus în lume ziua cea de viață purtătoare.[...]
Neamurile toate te fericesc pe tine, una, de Dumnezeu Născătoare! Biruiescu-se hotarele firii întru tine, Curată Fecioară, ceea ce eşti după naştere fecioară şi după moarte – vie.
Aleasă este, pentru că este fecioară mai înainte de naştere, fecioară în naştere, fecioară şi după naştere, adâncime nepricepută a bunătăților şi icoană însuflețită a frumuseților celor cereşti. Este o grădină încuiată, dintru care a ieşit floarea cea neveştejită, şi fântană pecetluită, dintru care a curs izvorul vieții, Hristos...
Mântuieşte pururea, Născătoare de Dumnezeu, moştenirea ta!
(Sf. Ierarh Martir Antim Ivireanul)

CRESTINISM - ORTODOX

ARHIVA BLOG

ICOANA MD

MD. POCEAEV