CRESTINISM - ORTODOX

DACA DORESTI SA ASCULTI PARACLISUL MAICII DOMNULUI, POTI SA PORNESTI DE LA BUTON...DOAMNE AJUTA!

PARACLISUL MAICII DOMNULUI!

1 iunie 2010

Icoane de îngeri

. Prin foarte natura sa, ne învaţă Cuvântul lui Dumnezeu, îngerii - sunt spirite, care nu au legătură, la fel ca spiritul nostru şi a trupului, care spiritul  captivează dreptul său de păcat, restrânge şi întrerupe zborul spre cer, în mod constant trăgând la sol. Ангелы  Angels - parfum, liber de orice făptură, legile sale sunt străin pentru ei.. Nu foame chinul lor, nu le chinuie setea.
. Îngerii sfârşitul poate sta adevărat la Făcătorul său.,. Spini şi ciulini nu cresc la cer, transpiratia nu obositoare faţa angelică existenţa. Ei nu seamănă nici nu seceră, nici nu adună în hambare, si lupta pentru pâine, pentru, noastre reciproce din cauza acestei disensiuni, certuri, de război, furie, ura, Invidia care nu sunt familiarizaţi spiritele trup.. Cu toate acestea, suferă de foame şi de sete, dar nu ne foamea cu durere, nu ne setea cu suferinţăкрасоты . foamea lor - nu se opresc niciodata trebuie să fie mulţumit cu dulceata de contemplare a frumusetii divine, dulceaţa înţelepciunii eterne, cunoştinţe, Indestulat numai cu pâine în viaţă.
  Astfel, în contemplarea neîncetată a lui Dumnezeu, într-o luptă constantă şi altitudinea la El, în tot neîncetată slava incomensurabilă  şi măreţia pe îngerii Săi locuiesc în cer.

. Prin foarte natura sa, ne învaţă Cuvântul lui Dumnezeu, îngerii - sunt spirite, care nu au legătură, la fel ca spiritul nostru şi a trupului, care spiritul protivovoyuet, captivează dreptul său de păcat, restrânge şi întrerupe zborul spre cer, în mod constant trăgând la sol. Angels - parfum, liber de orice făptură, legile sale sunt străin pentru ei.Nu foame chinul lor, nu le chinuie setea.
Ангелы до конца пребыли верными Творцу своему. Îngerii sfârşitul poate sta adevărat la Făcătorul său. Spini şi ciulini nu cresc la cer, transpiratia nu obositoare faţa angelică existenţa. Ei nu seamănă nici nu seceră, nici nu adună în hambare, si lupta pentru pâine, pentru, noastre reciproce din cauza acestei disensiuni, certuri, de război, furie, ura, Invidia care nu sunt familiarizaţi spiritele trup.   Cu toate acestea, suferă de foame şi de sete, dar nu ne foamea cu durere, nu ne setea cu suferinţă.  foamea lor - nu se opresc niciodata trebuie să fie mulţumit cu dulceata de contemplare a frumusetii divine, dulceaţa înţelepciunii eterne, cunoştinţe, Indestulat numai cu pâine în viaţă.
  Astfel, în contemplarea neîncetată a lui Dumnezeu, într-o luptă constantă şi altitudinea la El, în tot neîncetată slava incomensurabilă pesnoslovii şi măreţia pe îngerii Săi locuiesc în cer.

ARHIVA BLOG

MD. POCEAEV