27 iulie 2021

RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI ,,UMILENIA"

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


            Preslăvită Împărăteasă a cerului și al pământului,Ție se închină toate puterile cerești,pe tine te preaslăvesc,și noi cei de pe pământ ,te iubim și te cinstim Maică PREASFÂNTĂ.Nimeni nu a mai plâns pe pământ și în cer cu atâta durere,când prin inima Și sufletul Tău a trecut sabia durerii,văzându-L pe fiul Tău iubit,batjocorit,bătut și răstignit pe cruce între doi tâlhari.
Pământul s-a umplut de biserici și mănăstiri,în care se țin zugrăvite icoanele Tale făcătoare de minununi,din care se izvorăște dar de tămăduiri,și de faceri de bine tuturor care vin cu credință și se roagă Ție.
Pentru mila și ruga Ta neîncetată Bunul Dumnezeu se în dură de noi,și trimite ploaie și rodul pământului ,ne dăruiește iertare de păcate;ține viața noastră cea vremelnică pentru viața veșnică.
Ne smerim înaintea ta, Împărăteasă a blândeţii şi a bunătăţii şi îţi adu-cem în dar rugăciunile noastre nevrednice. Ştim că nu le vei trece cu vede-rea, ci le vei înfăţişa Fiului tău ca pe darurile celor trei Crai, cerându-I pentru noi milă, har şi pocăinţă. Dă-ne, Maică, rugăciunea neîncetată a inimii curate, ca să-I cântăm şi pe pământ; nu ne lăsa, Maică, ajută-ne să ne transformăm în vase ale harului, în sfeşnice nestinse, ca împreună cu femeile mironosiţe şi cu cetele nenumărate ale tuturor Sfinţilor să te putem lăuda neîncetat.
O, Floarea smereniei, Maica bunătăţii şi a iubirii neţărmuite, Fecioară Maria, ajută-ne pe calea acestei vieţi, dăruindu-ne răbdare şi rugăciune smerită, cuget plecat şi ochi deschişi ai sufletului, ca să te putem slăvi pururea în Raiul duhovnicesc, unde ne aştepţi cu dragoste, de-a dreapta Fiului tău. Şi atunci, mântuiţi, să-I putem cânta și ne ne închina neîncetat,în veci ,AMIN.


Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ