29 martie 2016

Rugăciune la Icoana Maicii Domnului Dulcea Sărutare

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...


O , Dulcea Sărutare a sufletelor noastre , cu Roua Rugăciunilor Tale curăteste inimile noastre si le fă izvorâtoare de Gânduri Dumnezeiesti .
Cu Razele Minunilor Tale Impodobit-ai mănăstirea în care Esti Cinstită , tuturor închinătorilor Dăruindu-le din belsug untdelemnul Darurilor Tale .
Auzi-ne si pe noi , cei ce de la marginile lumii cu bătăile rugăciunii căutăm să aflăm Deschiderea Usii Milostivirii Tale .
Ca si cu O Dulce Sărutare cu Darul Tău veselesti sufletele întristate si ridici povara mâhnirilor noastre .
Deci , si acum , Te rugăm să Cauti cu Milostivire spre robii Tăi si să Potolesti valurile păcatelor .
Povătuieste-ne pe noi pe Cărarea Ascultării de Fiul Tău si cu înfrânarea îngrădeste mişcările sufletului si trupului nostru .
Deschide-ne nouă Usa Indurărilor Dumnezeiesti , căci din pricina păcatelor noastre am depărtat de la noi pe Făcătorii de Bine .
Rugăciunea Paraclisierului Ioanichie ai ascultat-o cu blândete si Intăritu-l-ai pe Dânsul întru Nădejde , ca Una Ce purtai neîncetat grijă de mănăstirea Ta si de Mântuirea sufletului său . Deci , ca O Milostivă Maică a crestinilor , ia în Mâinile Tale si viata noastră si ne Povătuieste pe Calea Mântuirii .
Stinge focul ispitelor si Nimiceste cursele celui rău , care caută să ne tragă pe noi în adâncul deznădăjduirii .
Ceea Ce ai Primit în Braţele Tale pe Cel Necuprins de gând , Incinge şi sufletele noastre cu legătura Iubirii de oameni si ne arată vrednici lucrători de fapte bune .
Deschide Hambarele Darurilor Tale si ne Hrăneste pe noi din destul , ca să-Ţi aducem pâinea Laudelor Dumnezeiesti din cuptorul inimii .
Pe noi , cei împovărati cu multe răutăti , ne Cheamă la Limanul Pocăintei si cu Ploaia Rugăciunii Tale Stinge focul gheenei cel gătit pentru păcatele noastre .
Fii nouă Sprijinitoare în necazuri , căci la Tine alergăm ca la Un Liman Binecuvântat , cerând iertare greselilor noastre si mare Milă .
Amin !
http://www.doxologia.ro/rugaciune/rugaciune-la-icoana-maicii-domnului-dulcea-sarutare-glykofilousa-de-la-manastirea-filotheu


Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ