26 martie 2014

Dacă o şopârlă poate, noi de ce n-am putea…?

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...




Pentru a-şi renova casa, un japonez a făcut o spărtură într-un perete. Casele japoneze au în mod normal un spaţiu gol între pereţii din lemn. Cu surprindere a constatat că acolo se afla o şopârlă blocată din cauza unui cui bătut din afară, într-unul din picioarele sale. I-a fost milă când a văzut aceasta, dar în acelaşi timp a fost şi curios, dându-şi seama că cuiul a fost bătut cu câţiva ani în urmă, când a fost construită casa. Ce se întâmplase…!?! Şopârla a supravieţuit în această poziţie atât de mult timp! Într-un perete despărţitor închis de mai mulţi ani, fără a se mişca. Pare imposibil de crezut. Atunci, se întreba, cum de această şopârlă supravieţuise atât de mult, fără să se mişte, odată ce piciorul său a fost ţintuit!?
 Şi-a oprit munca pentru a observa şopârla, pentru a vedea ce face şi cum se hrăneşte. Ceva mai târziu, neştiind de unde, a apărut o altă şopârlă, cu o insectă în gură. Ah! Asta l-a uimit şi l-a atins profund. Şopârla prinsă în cui, a fost hrănită ani de zile de către altă şopârlă… Imaginaţi-vă! A făcut acest lucru continuu, pentru o atât de lungă perioadă de timp, fără a renunţa la speranţă pentru partenerul său. Gândiţi-vă.

Aţi face asta pentru cineva?

Pentru partenerul vostru, pentru părinţii, fraţii sau prietenii voştri? Imaginaţi-vă că o creatură mică poate face ceea ce o creatură binecuvântată cu o minte strălucită, poate face cu greutate… Cu avansul tehnologic din această era a comunicaţiilor, accesul nostru la informaţie devine tot mai rapid. Dar distanţa dintre fiinţele umane se reduce oare la fel de mult…?

 De aceea nu-i abandonaţi niciodată pe cei dragi, Nu le spuneţi că sunteţi ocupaţi atunci când au nevoie de voi… Este posibil să aveţi întreaga lume la picioarele voastre, dar voi aţi putea fi întreaga lor Lume pentru ei…

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ