8 decembrie 2010

RUGACIUNEA PUTERNICA



Rugăciunea este atât de tare şi de puternică încât poţi să te rogi şi să faci ce vrei, căci rugăciunea te va povăţui spre o lucrare adevărată şi dreaptă.

Pentru ca să fii plăcut lui Dumnezeu n-ai nevoie de nimic altceva decât să iubeşti – “iubeşte şi fă ce vrei”, spune Fericitul Augustin – căci cine iubeşte cu adevărat, acela nu poate şi nu vrea să facă ceva ce nu este plăcut fiinţei iubite… cum însă rugăciunea nu este decât revărsarea şi lucrarea dragostei, atunci se poate spune cu toată dreptatea despre ea acelaşi lucru: pentru mântuire nu este nevoie de nimic altceva decât de rugăciunea neîncetată. Roagă-te şi fă ce vrei, şi vei atinge ţelul rugăciunii, vei dobândi iluminarea (odihnirea Duhului Sfânt în tine)!…

Pentru ca să putem desfăşura mai amănunţit înţelesul acestei chestiuni o vom lămuri prin pilde:

1. Roagă-te şi gândeşte ce vrei, şi gândurile tale se vor curăţi prin rugăciune. Rugăciunea îţi va lumina mintea, va izgoni şi va linişti toate gândurile necuviincioase. Asta o întăreşte Sf. Grigorie Sinaitul: “Dacă vrei – ne sfătuieşte el – să-ţi alungi gândurile şi să-ţi cureţi mintea, atunci izgoneşte-le cu rugăciunea, căci în afară de rugăciune, cu nimic nu putem opri gândurile.” Sfântul Ioan Scărarul spune în această privinţă acelaşi lucru:“Caută să biruieşti vrăjmaşii ce ţin de gânduri prin Numele lui Iisus. Afară de această armă nu vei găsi alta.”

2. Roagă-te şi fă ce vrei, şi faptele tale vor fi plăcute lui Dumnezeu, iar pentru tine folositoare şi mântuitoare.

Rugăciunea deasă, chiar şi atunci când nu ţine seama de cererea ce o faci, nu va rămâne fără rod (Marcu Ascetul), pentru că în ea însăşi se află o putere plină de dar. “Sfânt este Numele Lui, şi oricine va chema Numele Domnului se va mântui.” Aşa de pildă, cel ce s-a rugat multă vreme fără să simtă vre-o îmbunătăţire în viaţa lui vicioasă a primit in cele din urma, prin rugăciunea lui, o înţelepţire şi o chemare la pocăinţă.

3. Roagă-te şi nu prea te trudi să birui patimile prin propriile puteri. Rugăciunea le va dărâma în tine: “Căci Cel ce este în voi, este mai mare decât cel ce este în lume”, spune Sfânta Scriptură, iar Sf. Ioan Carpatinul învaţă că dacă tu nu ai darul înfrânării să nu te întristezi, ci să ştii că Dumnezeu cere de la tine silinţă spre rugăciune, şi rugăciunea te va mântui.

Bătrânul descris în Pateric, care “căzând a biruit”, adică poticnindu-se de păcat nu s-a deznădăjduit, ci s-a întors cu rugăciunea spre Dumnezeu şi s-a ridicat în picioare, slujeşte drept dovadă printr-o pildă.

4. Roagă-te şi nu te teme de nimic, nu te înfricoşa de necazuri, nu te spăimânta de năpaste, căci rugăciunea te va apăra, le va înlătura. Adu-ţi aminte de puţin-credinciosul Petru care se îneca, de Pavel care se ruga în temniţă şi de alte cazuri asemănătoare. Toate aceste întâmplări arată puterea, tăria şi întinderea atotcuprinzătoare a rugăciunii făcută în Numele lui Iisus Hristos.

5. Roagă-te oricum, numai mereu, şi nu te nelinişti de nimic. Fii vesel şi liniştit cu duhul, căci rugăciunea va rândui toate şi te va înţelepţi. Ţine minte că despre puterea rugăciunii vorbesc Sfinţii Ioan Gură de Aur şi Marcu Ascetul; cel dintâi spune că: “Rugăciunea, chiar atunci când este făcută de noi, care suntem plini de păcate, ne curăţă numaidecât” iar al doilea vorbeşte astfel: “Ca să te rogi într-un fel oarecare stă în puterea noastră, dar ca să te rogi curat este un dar de sus.” Prin urmare jertfeşte lui Dumnezeu ceea ce îţi stă în putere, adu-I la început măcar cantitatea, adică un număr cât mai mare de rugăciuni şi puterea lui Dumnezeu se va revărsa în neputinţa ta, devenind o deprindere şi făcându-se una cu firea, va ajunge o rugăciune curată, luminoasă, înflăcărată, şi aşa cum se cuvine.

6. Apoi, în sfârşit îţi mai spun că dacă vremea vegherii tale ar fi însoţită de rugăciune atunci, în chip firesc, nu ţi-ar ajunge timpul nu numai pentru faptele păcătoase, dar nici pentru gânduri necurate.

Vezi câte idei adânci sunt înmănunchiate în această înţeleaptă vorbă: “iubeşte şi fă ce vrei”. Roagă-te şi fă ce vrei!… Cât de îmbucurătoare şi mângâietoare sunt toate cele zise mai sus pentru un păcătos, îngreuiat de slăbiciuni, pentru cel ce geme apăsat de povara patimilor care îl luptă!…

Rugăciunea, iată totul! Ea ne este dată ca un mijloc atotcuprinzător ce duce la mântuirea şi desăvârşirea sufletului? Aşa e! Dar cu numele rugăciunii este aici strâns unită şi condiţia ei: “neîncetat vă rugaţi” porunceşte cuvântul Domnului. Ca urmare, rugăciunea îşi va arăta toată puterea ei lucrătoare şi roadele numai atunci când va fi rostită des, neîncetat, căci repetarea deasă a rugăciunii ţine fără nici o îndoială de voinţa noastră slobodă, pe câtă vreme osârdia, desăvârşirea, ca si curăţia rugăciunii este un dar de sus.

Ne vom ruga prin urmare, cât mai des cu putinţă, vom închina întreaga noastră viaţă rugăciunii, chit că ea va fi risipită la început. Practica repetată des de tot ne va învăţa să fim cu luare aminte, cantitatea ne va conduce negreşit la calitate.

Ca sa învăţăm să facem un lucru bun trebuie să-l săvârşim cât mai des.



DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU , MILUIESTE -NE PE NOI PACATOSII!


CITESTE SI AICI..CLIK  PE LINC


            Rugăciune către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu 

   „Împărăteasa mea cea preabună şi nădejdea mea, Născătoare de Dumnezeu, primitoarea săracilor şi ajutătoarea străinilor, bucuria celor mâhniţi, acoperirea celor necăjiţi, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul; ajută-mă ca pe un neputincios, hrăneşte-mă ca pe un străin. Necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum vrei, că nu am alt ajutor afară de tine, Maica lui Dumnezeu, ca să mă păzeşti şi să mă acoperi în vecii vecilor.
Amin!“


O rugăciune e "puternică" și e adevărată când e din adâncul sufletului, când încerci să pui în ea toată credința, toată nădejdea şi toată dragostea pentru Dumnezeu...Cred Doamne, ajută necredinței mele!


Nadejdea mea este Tatal, scaparea mea este Fiul, acoperamantul meu este Duhul Sfant, Treime Sfanta, Marire Tie !

143 de comentarii:

diana spunea...

super frumos

ORZAN LILIANA MONICA spunea...

DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE-AI FACUT PENTRU MINE SI FAMILIA MEA ITI MULTUMESC CA EXISTI DOAMNE ISUSE HRISTOASE MILUIESTENE

Anonim spunea...

DOAMNE ISUSE HRISTOASE, APARA, OCROTESTE, MILUIESTE SI MANTUIESTE
CASNICIA NOASTRA A ROBILOR TAI ALIN DAN SI DOMNICA DE
DUHUL INTUNECAT CE NE FACE RAU IN TOT CEASUL SI NE MANTUIESTE PE NOI DE TOT RAUL SI NECAZUL. AMIN

Bălulescu iliana spunea...

AMIN! DUMNEZEU SA VA ASCULTE RUGACIUNILE...

elena simona spunea...

Doamne Isuse ,iti multumesc din suflet pentru toate darurile primite si tie Maica Domnului ca de fiecare data mi-ai ascultat rugaciunile si m-ai ajuta sa trec cu bine peste toate obstacolele vietii.Amin,,,

IULIAN spunea...

DOAMNE,ISUSE HRISTOASE,DUMNEZEULE SI MAICA DOMNULUI,VEZI BOALA MEA SARACIA SI DUREREA TE ROG SA MA MANTUIESTI..SI DE VOIESC SI DE NU VOIESC..NU TINE SEAMA DE VOINTA MEA...AJUTA-MA SI IUBESTE-MA, PENTRU CA SI EU SANT COPILUL TAU...AMIN!

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...IULIAN

angela spunea...

cristiyola---fan Dalida, iubitoare de arta; arta e din inspiratie divina. / ma ajuta mult rugaciunile, documentarele spirituale;am perceput dragostea universala, care e transmisa prin mesaje, vibratii. acest loc imi place, ca e clar, asta e adevarata fata a lui Dumnezeu. multumiri cui a creat aceasta pagina.

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE...SI SA FIE ALATURI DE TINE IN TOT CE FACI!

Anonim spunea...

DOAMNE,TE ROG AJUTAMA SI PE MINE,SI FAMILIA MEA,PAZESTENE DE TOATE RELELE SI MULTA SANATATE SA NE DAI MIE SI FAMILIEI MELE,MULTUMESC TIE DOAMNE.

ELENA CORINA spunea...

DOAMNE DUMNEZEULE,TATA CERESC,PENTRU JERTFA FIULUI TAU ISUS HRISTOS IN CARE MA INCRED SI CARUIA MA ROG,IARTA-MA CA TI-AM GRESIT ATAT DE MULT SI DE ATATEA ORI,AI MILA SI VINDECA DUREREA SUFLETULUI MEU SI DA CE STI TU CA E DE FOLOS SA CUNOSC SI EU IAR FERICIREA,BUCURIA DE A TRAI SI IMPLINIREA!AI MILA DE MINE ,FAMILIA SI PRIETENII MEI,INTOCMESTE-LE FIECARUIA DUPA NEVOIE,IN VIATA ASTA SI CEA CARE VA SA FIE,CU UMILINTA TE IMPLOR,DUHUL SFANT SA-L POGORI IN AJUTORUL NOSTRU!BINECUVANTAT FIE NUMELE TAU DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVITA SI MARITA PUTEREA SI MILA TA NEMARGINITA,ACUM SI-N VEACUL VEACULUI!AMIN!

drewhpd spunea...

Doamne Isuse ,iti multumesc din suflet pentru toate darurile primite si tie Maica Domnului ca de fiecare data mi-ai ascultat rugaciunile si m-ai ajuta sa trec cu bine peste toate obstacolele vietii.Ajuta-i pre copii nostrii sa fie ei sanatosi, fericiti si sa traiasca in pace alaturi de noi.Fereste-i Maicuta de pericole si protejeaza-i.Ajuta-ne pre noi sa ii putem creste si sa facem oameni de soi cu care sa ne putem mandri.Ajuta-ne Maicuta sa putem trece de necazurile vietii...si da-ne si noua un pic de soare.....Multumim maicuta...Amin...

Anonim spunea...

Eugenia,DOAMNE ISUSE HRISTOASE SI Miculita domnului rugativa pentru familia mea de a scapa de datorii si a reveni la o cale mai buna,te rog doamne ajutama la examenele de stat de ale sustine bine,ferestenede greutati,dusmani si boli,Doamne Maica Domnului ajutane de a vinde masina mai repede.FIE VOIA TA DOAMNE,IN NUMELE TATALUI SI FIULUI SI SFINTULUI DUH AMIN.

Anonim spunea...

DOAMNE ISUSE HRISTOASE AJUTAMA SA SUSTIN EXAMENELE DE STAT CU BINE,AJUTANE SA SCAPAM DE DATORII SI SA VINDEM MASINA CIT MAI REPEDE,MAICA A DOMNULUI MA ROG TIE DE A NE FERI DE GREUTATI BOLI SI DUSMANI,FIE VOIA TA DOAMNE.

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute si sa va indeplineasca dorintele , sa va binecuvanteze..Doamne ajuta!

ana-maria spunea...

ajuta-ne Doamne sa trecem peste aceste clipe grele...da-i putere mamei mele fii langa ea iart-o pt greselile facute fata de Tine...Fecioara Maria fii langa noi da-ne putere,credinta,ajuta-ne sa depasim momentele grele...iarta-ne Doamne greselile si pacatele...da-ne sanatate,rabdare,fericire si de fratele meu ai grija acolo unde e sunt sigura ca langa Tine si iarta-i pacatele...iti multumim pt ce Ne dai si Ne iarta ca uneori Ne pierdem credinta in Tine si doar la greu ne amintim de Tine vino in sufletele noastre si in mintea noastra nu Ne lasa sa pleci de langa noi...Amin

Anonim spunea...

Buna ziua,
Am gasit acest blog in incercarea mea de cautare a unei carti Maica Domnului Tamaduitoarea.De ce?Pt ca, de curand, am fost la un mic pas de moarte, dupa un accident de masina.Am fost in coma o saptamana, nimeni nu-mi dadea nicio speranta de viata.Parintii mei si sotul meu au fost complect ravasiti!Au inceput toti apropiatii mei sa dea pomelnice la manastiri, inclusiv pe Muntele Athos si sa-mi aduca sotul meu un preot, un fost coleg de-a lui, in acea seara.El fiind de asemenea teolog...Si, mama mea, dupa vreo doua zile mi-a adus un alt preot!
Dar, cel mai mult era o lovitura mare in suflet pt mama mea...care a inceput sa citeasca zilnic o carte de rugaciuni - Maica Domnului Tamaduitoarea.
Spre minunea tuturor m-am trezit din coma.
Medicii spuneau ca voi ramane cu sechele.A zis mama catre sora mea:nu-i nicun bai! important e si cel mai de pret lucru ii ca traieste!Eu voi avea grija de ea, cat timp voi avea zile!Eram cu pampers in acel moment, nu puteam sa umblu, nu-mi puteam tine trunchiul si gatul drept.Dupa cca o luna de la accident, umblam greu si mergeam singura la baie.In tot timpul asta, mama se trezea dimineata si se ruga din carticica aceea...Dupa vreo 2 luni de la accident mama mi a povestit cum a intrat in posesia acelei carti si ce mare miracol a facut!Ca a mers intr-o zi, pe cand eram in coma la manastirea din apropierea casei, la care mergea ea de obicei, o manastire de maici....si a inconjurat biserica, plangand, in genunchi...Si i-a spus unei maicute ce necaz are si i-a cerut o carte de rugaciuni.Maicuta i-a dat cartea aceea Maica Domnului Tamaduitoarea din care a inceput sa se roage zilnic!
Atunci i-am cerut-o mamei si i-am spus ca acum a venit randul meu, pt ca pot, sa o citesc zilnic.Intamplarea facut ca am citit-o vreme de cateva zile si apoi am mers la recuperare,din nou.Acea carticica disparuse fara urma!Am fost la acea manastire sa vad daca o mai are si nu o mai avea.De ce? Pentru ca ea isi facuse "datoria" si disparuse!M-am uitat si pe internet si nu o gasesc niciunde...Acum sigur are nevoie altcineva de ea si sigur eu ma pregatesc de sfanta spovedanie citind alte rugaciuni si multumind Maici Domnului!
De ce va spun asta?Pt ca in mod sigur Maica Domnului vrea sa povestesc de minunea pe care a facut o Ea in viata mea!

Bălulescu iliana spunea...

DA , AM SCRIS SI EU ARTICOLE DESPRE MAICA DOMNULUI TAMADUITOAREA , CARE SE SARBATORESTE LA IZVORUL TAMADUIRII, DAR DE O RUGACIUNE ANUME , NU STIU...AM SA CAUT POATE GASESC VREO CARTICICA LA BISERICA SI NEGRESIT O SCRIU AICI...PUN LINCUL AICI SA VEDETI ICOANA..
http://babylenuta.blogspot.ro/2012/04/izvorul-tamaduirii.html
SI PE MINE M-A AJUTAT MAICA DOMNULUI DE NENUMARATE ORI, SI ASI PUTEA SPUNE CA A FACUT SI MINUNI CU MINE...EU TOT TIMPUL VORBESC CU MAICA DOMNULUI, CAND AM O TREABA IMPORTANTA , MERG LA ICOANA SII SPUN,MAICA DOMNULUI AZI AM NEVOIE DE TINE, AJUTA-MA! SI SIMT AJUTORUL EI...APOI NU UIT SA-I SPUN ..SARUT MANA ,MAMA MEA , ITI MULTUMESC CA MAI AJUTAT...AM MULTE ICOANE IN CASA CU MAICA DOMNULUI..SI SFINTII DRAGI SUFLETULUI MEU, SF. NECTARIE, IOAN RUSUL...SF.STELIAN ,PENTRU SI PAVEL PE CARE IAM PRIMIT LA CUNUNIE SI POT SA ZIC CA MI-AU APARAT CASNICIA , LA ANUL AM 40 DE ANI DE CASATORIE...SAU SF. IOAN BOTEZATORUL... SFANTUL PANTELIMON..POT SA SPUN CU MANA PE INIMA CA MAICA DOMNULUI SI SFINTII PETRU SI PAVEL M-AU AJUTATA SA MA LAS DE FUMAT DUPA 25 DE ANI DE FUMAT...CAND S-A LASAT POSTUL DE SFANTUL PETRU SI PAVEL , AM LASAT SI TIGARILE SI CU RUGACIUNI ZILNICE SI CU POST AU TRECUT 5 ANI SI NU AM MAI PUS MANA PE TIGARA...MARE E PUTEREA LUI DUMNEZEU , A MAICII DOMNULUI SI A SFINTILOR...

Anonim spunea...

Doamne Maiculita Domunului si tie sfiente NECTARIE ajutama pe mine pacatoasa PENTRU AMI GASI GRABNIC UN LOC DE MUNCA PENTRU A MUNCI CINSTI PENTRU FAMILIA SI COPILASII MEI DOAMNE AJUTA !

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA AJUTE IN TOT CE DORITI...AMIN!

briazu tatiana spunea...

scumpa doamna am o rugaminte puteti sa-ti trimiteti prin email audio braul maicii domnului?va multumesc din suflet si doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

DOAMNE AJUTA! CU PLACERE...SA VA FIE DE FOLOS SUFLETESC..

Anonim spunea...

Doamne ajuta la tot poporul care se afa in sferinta si necazuri.

Anonim spunea...

Te rog Bunule Dumnezeu si Maicuta Sfanta da-mi si mie mangaiere sufletului meu.Te rog frumos fa o minune in viata mea sa nu ajung sa pic in deznadeje.Amin.

Anonim spunea...

DOAMNE ITI MULTUMESC CE AI FACUT PENTRU MINE SI PENTRU FAMILIA MEA. TE ROG DOAMNE AJUTAMA IN CONTINUARE SI MA ROG LA TINE CA SA NU SE DE A CASA UNDE STAM .TE ROG DOAMNE.

Adi spunea...

Sf. Maica, ajuta-ma si pe mine. Ma rog neincetat dar se pare ca nu imi este auzita rugaciunea.... Sper din tot sufletul sa mi se implineasca dorinta cea mai arzatoare si ma tog necontenit pt ea

Adi spunea...

Va rog sa va rugati si pentru mine, poate astfel ma va ajuta Bunul Mantuitor si Maica Domnului sa reusesc sa ma impac cu prietena. O iubesc mai mult ca pe viata mea. Va tog! Doamne ajuta, sfinteste si miluieste!

Mirela spunea...

Doamne Iisuse Hristoase, Maica Domnului, aduceti-va mainile si puterea asupra mea si asupra sotului meu in aceste momente de durere, de disperare. Ajuta-ne Doamne sa trecem cu bine peste incercarea aceasta la care numai nu reusim sa gasim rezolvare. Da-ne Doamne Sfinte putere, intelepciune pentru a lua deciziile corecte, ajuta-ne sa ne intelegem, pentru ca vrajmasii nostri sa nu isi atinga scopul. Esti singura noastra speranta Doamne Sfinte, Te rugam nu ne uita pe noi pacatosii, dar cu mare credinta in suflet. Amin

Bălulescu iliana spunea...

Raspuns pentru ADI ..Dumnezeu sa te ajute , sa te impaci cu prietena...sa nu mai spui niciodata ca iubesti pe cineva mai mult, decat ,,VIATA" ta , viata ne-a dato Dumnezeu si tot el ne-o ia , atunci cand doreste,in viata astea santem trecatori,si trebuie sa ne multumim cu ce avem...bune, sau rele...pentru toate trebuie sa multumim, si sa spunem ..DOAMNE FERESTE DE MAI RAU...

Mirela Anca spunea...

nu stiu Doamne ce se intampla in familia mea...de 3 saptamani incoace numai necazuri avem...nu stiu ce sa mai fac Doamne Iisuse...ma simt pierduta si nu mai am nici o speranta....hotii ne-au furat din casa toate economiile, toti banii, ne-au lasat fara nimic, ecomomiile stranse pentru a scapa de datorii au disparut, insa datoriile au ramas, bani de mancare abia mai avem, sotul meu a fost anuntat ca va ramane fara loc de munca...Doamne Sfinte, nu stim ce sa facem, cum sa trecem peste aceasta durere, peste acest necaz...Te rugam juta-ne Doamne Sfinte sa trecem cu bine peste acest mare necaz, Fii alaturi de noi, da-ne intelepciune, credinta in ziua de maine, ca doar TU Doamne esti alinare in sufletele noastre, numai Tu ne poti ajuta.... va implor rugati-va pentru noi

Iulian G. spunea...

Doamne maicuta domnului ajuta-ne sa rezolvam cat mai repede problemele legate de casa. Amin

Anonim spunea...

Am gresit si ma rog din tot sufletul ca persoana careia i-am gresit sa ma ierte sa-si potoleasca maniasi sa-mi lase familia in pace.

Bălulescu iliana spunea...

DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE SI SA FITI IERTATA !AMIN !

Anonim spunea...

Doamne te rog fii alaturi in aceste clipe grele de mama mea care are probleme de sanate . Maica domnului ajut o . Analizele si tomografia sa iasa bine. Doamne nu pot trece peste asa ceva. Va rog rugati va pentru mama mea .amin

mioara68 spunea...

Sunt in casnicia asta ca si singura.Ma doare ca nu am un sot sa ma iubeasca.sa ma inteleaga.Ce sa fac Maicuta mea cea buna.Tu cunosti durerea sufletului meu si cunosti si leacul rabdare daruieste-mi!
.

Anonim spunea...

Doamne Maica lui Dumnezeu iarta-ne pacatele care le facem zilnic cu lucrul cu cuvantul si cu gandul si ajuta-ne sa ne intelegem da-ne spor in casa ajuta-ne sa scapam de datorii care ne apasa si ne macina din ce in ce mai mult in ultimul timp.M ILUESTE-NE DOAMNE si ne apara pe noi de toate necazurile si nevoile. DOAMNE AJUTA!

Anonim spunea...

Maicuta Sfanta iti multumesc ca ai avut grija de fica mea si ai tinut=o in viata ,te rog acum ajut-o si lumineazai mintea si sufletul si intoarce-o la parintii ei .MULTUMESC MAICUTA !

ioana spunea...

Maicuta Sfanta iti multumesc pentru grija fata de copiii mei,dar mai ales,pentru grija avuta fata de fiica mea, pe care ai scapat-o de la cea mai cumplita boala, pe langa alte maini miluitoare intinse, ajuta-ne sa avem intelepciune, sa ne cinstim unii pe altii, sa ne sprijinim, de putem, lumineza rogu-te a noastra cale, ale noastre minti, indepartreaza, multmiluitoare, negura si vicleniile necuratului. Acopera-ne cu sfant acoperamantul tau.Iti multumesc Maicuta Sfanta Preacurata Preanevinovata, pentru ruga ta neincetata

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

buna ziua ma numesc giorgio savioli incep prin a spune ca de tre luni si jumatate mam despartit de sotia mea e foarte greu ea sa dus si a bagat divort neam prezentat la prima infatisare si acum urmeaza a doua pt pensie alimentara la copil dar povestea e alta copilul nostru are numai 5 luni si vreau sami recastig sotia nu vreau sa divortez asa ca am inceput sa citesc zeci de rugaciuni nu stiu ce sa mai fac zi de zi rugaciuni nu stiu ce se petrece dar nu miam pierdut increderea in maica domnului daoamna babylenuta spunetimi ce rugaciuni sa fac sami recastig familia e foarte greu fara ei mai ales pentru ingerasul ala mic al meu va rog mult ajutatima datimi un sfat

Bălulescu iliana spunea...

"Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea. Iar cand stati de va rugati, iertati tot ce aveti impotriva cuiva, ca si Tatal vostru din ceruri sa va ierte greselile voastre."
Orice rugaciune e bine primita daca e spusa din suflet...citeste acatistul si paraclisul Maicii Domnului...depinde de ce a plecat sotia, ca de bine, nu cred...Dumnezeu sa te ajute sa iti indeplinesti dorintele...

Gabrielabibi spunea...

(Una de bani)? La Dumnezeu ne rugam pt probleme grave nu sa-i cerem bani.Si inca ceva..(Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau ca ai nascut pe Hristos mantaitorul sufletelor noastre)Asa este corect.Nu mai duce crestinii in eroare sa se roage la Dumnezeu pentru bani.

Anonim spunea...

Te rog Doamne Dumnezeul meu si pe tine Sfinta fecioara Maria nascatoare de Dumnezeu sa il ajutati miine pe copilul meu Nicolaie-Ovidiu sa reuseasca la examenul pe care il va da Amin

Anonim spunea...

Maica Domnului ajutane pe mine si familia mea,da-ne sanatatea de care avem nevoie ,Miluieste-ne Sfanta Fecioara ca mare este puterea Ta!
iti multumim din suflet pentru tot binele pe care il faci in fiecare zi pentru noi!Te laudam si tre slavim sfanta fecioara!

Anonim spunea...

Preasfinta Nascatoare de Dumneezeu , iti multumesc pentru tot ajutorul acordat pana acum , mie si familiei mele . Maica Domnului nostru Isus , mijloceste pentru mine pentru obtinerea unui loc de munca .Ajuta-ma Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu precum vei voi . Domnul fie laudat si cinstit .
Amin

Anonim spunea...

Nascatoare de Dumnezeu, te rog din tot sufletul si din toata inima mea sa-mi luminezi mintea si calea si sa ma ajuti sa iau decizia corecta sa-mi limpezesc mintea si sa-mi mantuiesti sufletul care acum este intunecat si ma simt pusa l grea incercare, iarta-mi pacatele caci ma caiesc din suflet si imi doresc sa ma schimb, intareste-ma si Fi alaturi de mine caci mare necaz ma paste, Doamne ajuta-ne si iarta-ne pe noi robii Tai..

Anonim spunea...

domne te rog ai mila de familia mea vindecane de boli de rau care este ne cojoara de baguba de netelegeri amin

Anonim spunea...

Doamne ajutane !

Anonim spunea...

Preasfanta fecioara Maria facatoare de minuni,ajuta-ma, binecuvanteaza zilele mele si iarta-ma de pacate,ajuta-ma sa nu mai sufar atat,da-mi sanatate mie si la familia mea,apara-ne de rele, te rog ajuta-l pe barbatul meu sa vada calea ce-a buna si sa fie bine ,sa ne impacam si sa avem pace si liniste in casa.Binecuvanteazane pe noi toti,si miluieste-ne.Amin

Anonim spunea...

PURUREA FECIOARA MARIA SI MULT MILOSTIVA,TE ROG DIN SUFLET,ROAGAL PE FIUL TAU SA-SI INTOARCA FATA CATRE NECAZU MEU,SA MA IERTE DE PACATE,FACUTE CU STIINTA SI FARA STIINTA.SI TE MAI ROG MAICA MEA,SA AI MILA DE COPII MEI DAVID SI DUMITRU,CA PRIN GRABNICA TA SOLIRE CARTE SCUMP FIUL TAU,ISUS HRISTOS...SA LE LUMINEZE MINTEA,SA NU APUCE PE CAI GRESITE,SA NU UITE DE D-ZEU.EU SINT DEPARTE DE EI,SI NU STIU CE FAC.DE ACEIA MA ROG VOUA,MAICA MILOSTIVA SI PRUREA FECIOARA MARIA, SI LUI ISUS HRISTOS SA VEGHEATI ASUPRA LOR NE-CONTENIT,SI PRINTILOR MEI LINISTE SUFLETEASCA,SI ZILE CIT MAI MULTE SI USOARE,IAR NOUA,SA NE AJUTATI SA PUTEM MERGE ACASA,SA FIM APROAPE DE EI...CA DEPARTAREA-I GREA ...AMIN

Anonim spunea...

Maica Domnului ajutama in necazurile care le am ,ajutama ,ajutama .

Anonim spunea...

Maica Domnului ajutama in necazurile care le am ,ajuta-ma . Doamne ajutane!

Anonim spunea...

Maica Domnului ajuta-ma sa-mi gasesc un loc de munca .Ajuta-ma in necazurile care le am ,ajuta-ma numai la tine am scapare numai tu ma poti ajuta.Fereste-ma de dusmani vazuti si nevazuti Doamne. Doamne ajuta pe toata lumea ,in necazuri si suparari.Doamne ajutane!

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA

Anonim spunea...

Suntem inime pacatoase care cerem un dar,eu mai mult decit toti si chiar daca pacatele mele sunt nenumarate sper ca bunul si induratul Dumnezeu ma va ajuta in necazul meu.Doamne nu privi la multumea pacatelor ci la ibirea ta de oameni si ne ajuta noua nu dupa faptele noastre ma dupa multimea indurari tale si ne da noua tuturor noroc,putere,vedere,sanatate si iertare de pacate. DOAMNE AJUTA TUTUROR CELORA CE TI CER AJUTORUL TAU!

Anonim spunea...

ITI MULTUMESC DOAMNE!!!...stiu ca esti acolo pt a ma ajuta si iti sunt recunoscator!!!

Anonim spunea...

doamne te rog fami ca fata care tin eu la ia persoana care o iubesc mult sa ma iubeasca enorm si ia si sa ramanem impreuna pt totdeauna amin

Anonim spunea...

DOAMNE ISUSE HRISTOASE,IARTA-MI PACATELE MELE CA MULTE SUNT.FA DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU SA MA IMPAC CU SOTIA SI AI GRIJA DE COPIII NOSTRI.TE ROG DOAMNE!

Anonim spunea...

MAICA NOASTRA BUNA, MA ROG PENTRU LINISTEA MEA SI A FAMILIEI MELE.TATA ESTE ALCOOLIC SI ACUM SI FRATELE MEU ARE ACEASTA EMBLEMA. VAI DE NOI!!!!!
SUNT VIOLENTI SI VIETILE MAMEI SI A CUMNATEI MELE CATEODATA SUNT IN PERICOL!!
MA ROD MAICA BUNA PENTRU LINISTIREA SUFLETELOR LOR ZBUCIUMATE..MAICA BUNA DU RUGACIUNEA NOASTRA LA BUNUL TAU FIU SI DUMNEZEUL NOSTRU. DOAMNE AJUTA-NE

Bălulescu iliana spunea...

Trimite-mi numele de botez...si ma voi ruga...Dumnezeu sa te ajute!

Anonim spunea...

doamne sfinte isuse hristoase si tie maica domnului,ma rog pentru iertarea pacatelor mele,pentru gasirea linistii sufletului meu prin gasirea unui serviciu stabil si placut mie,pentru a mi asigura painea cea de toate zilele,IARTA MA !IARTA MA!IARTA MA!maica a lui dumnezeu si tu doamne pe mine pacatoasa Maria...Amin

Anonim spunea...

Doamne Iarta ma de pacate ca zilnic fac pacate.si te rog ai grija de familia mea doamne ajuta te rog.

Amin .te iubesc doamne.

Anonim spunea...

Doamne dumnezeu meu ,IARTA MA de pacate ca pacatuiesc mereu .si fama mai bun mai credicos .mai calm cu sotia mea .sa ne grijim cu drag fetita.sa avem antelegere an familie .sa reusesc sa ma las de fumat si .sa fiu un crendicios.si sa nu mai fac pacate te rog Doamne .Ajuta-ma.

Anonim spunea...

Impresionanta poveste, Domnul sa va ajute.

Cu mult drag
Maria

Anonim spunea...

MAICA LUI DUMNEZEU TE ROG AI MILA SI AJUTAMA IN NEVOILE MELE,IN SUFERINTELE IN TRISTETEA MEA . TE ROG MAICA LUI DUMNEZEU LUMINEAZ-MI DRUMUL IN VEATA ,SI AJUTAMA SI FI TOT TIMPUL CU MINE.

Anonim spunea...

Doamne Dumnezeul meu ajutama stiu ca am pacate dar te rog din inima ajutama sa-mi aduc fiul Edvin acasa sa inteleaga ca nu-i vreau raul ,si sa nu o ia pe calea gresita ,a cunoscut o fata s-au mutat anpreuna la fata acasa pe mine fata ma face in toate felurile(handicapata proasta etc) dar problema este alta a devenit batjocura lor a slabit foarte mult, i s-a interzis sa vorbeasca cu mine,l-au schimbat total ,nu mi-am vazut copilul de 5 saptamani te rog Doamne Dumnezeule dai minte si ochi sa vada unde a ajuns sa deosebeasca binele de rau sa vada batjocura lor te rog Doamne Isuse sa-i iei ceata de pe ochi te rog Doamne ajuta o mama necajita te rog doamne fa-mi familia fericita din inima te rog este singurul meu copil te rog Doamne nu suntem bogati dar el este singura mea comoara te rogMAICA LUI DUMNEZEU ajutama fane fericiti

Anonim spunea...

luci iti multumeste din suflet maicuta sfinta pentr ajutor

Anonim spunea...

Doamne Dumnezeul meu ajutama stiu ca am pacate dar te rog din inima ajutama. Va rog sa va rugati si pentru mine, poate astfel ma va ajuta Bunul Mantuitor si Maica Domnului sa reusesc sa ma impac cu prietena. O iubesc mult Va rog! Daoamna babylenuta va rog mult ajutatima si pe mine.

Anonim spunea...

ROAGATE MAICUTA SFANTA PREA CURATA , NASCATOARE DE DUMNEZEU,PENTRU NOI PACATOSII , SA NE IERTE BUNUL DUMNEZEU PACATELE SI GRESELILE NOASTRE, SI ROAGATE MAICUTA SFANTA PENTRU MAMA MEA AURELIA, SORA MEA IULIANA HAJNALKA,PENTRU COPILASII MEI ADRIAN SI DALIDA, PENTRU GINERELE MEU ANTONIO, SI NEPOTICA MEA ANTONIA, SA LE DEA BUNUL DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE DE MUNCA , PACE SI LINISTE LA CASA, SI TE ROG MAICUTA SFANTA PREACURATA FECIOARA MARIA ROAGATE PENTRU TOATE PERSOANELE BOLNAVE SI PENTRU COPII SI ORFANI,. DOAMNE DUMNEZEULE NU NE PARASI SI NU NE ABANDONA, SI NE ARATA CALEA CEA DREAPTA PE CARE TREBUIE SA PASIM. DOAMNE AJUTA. AMIN

Anonim spunea...

DOAMNE DUMNEZEULE ,MANTUIESTENE SI PAZESTENE DE CEL RAU SI NE IARAT PACATELE SI GRESELILE NOASTRE , SI DANE PUTERE SI TARIE DE A MERGE MEI DEPARTE, SI DANE SANATATE SI PUTERE DE MUNCA , SI TE ROG DIN SUFLET ALUNGANE GANDURILE NECURATE DE LA NOI, SI DANE GANDURI BUNE SI ARATANE CALEA SI DRUMUL PE CARE TREBUIE SA MERGEM. DOAMNE DUMNEZEULE FERESTE DE ORICE RAU PE MAMA MEA, SORA MEA COPILASII MEI , NEPOTICA MEA,GINERELE MEU SI PE MINE ROABA TA ELISABETA. MULTUMIM DOAMNE PENTRU TOT AJUTORUL PE CARE NI LAI DAT , SI INTOTDEAUNA NEAI INTINS O MANA DE AJUTOR.DOAMNE AJUTANE. AMIN

Anonim spunea...

Dă-mi Doamne harul Tău, ca să mă deprind a-mi stăpâni totdeauna patimile, a mă învrednici de darurile Tale, a păzi legea Ta şi a merita mântuirea. Dumnezeul meu, fă să cunosc cât de mici sunt bunătăţile pământeşti şi cât de mari sunt cele cereşti, cât de scurt este timpul acestei vieţi şi cât de nemărginită este veşnicia. Ajută-mi să fiu întotdeauna gata de moarte şi să nu ma cutremur de judecata Ta, să scap de chinurile cele veşnice şi să dobândesc raiul prin lisus Hristos, Domnul nostru.
Te rugăm, Mult Milostive Doamne, dă-ne înţelepciune de la Tine de sus, ca să putem deosebi binele de rău, ca să putem să ne ferim de tot ce nu este plăcut înaintea Ta, să ştim cum să vorbim şi să alegem numai cele plăcute Ţie, ca să ne putem mântui, înţelepciune, care să ne facă să dispreţuim toate deşertăciunile lumii acestea. Apără-mi Doamne copii, părinţii, sora şi pe cei apropiaţi de toată amaraciunea şi necazul. Îţi mulţumesc Doamne!
Amin.

Anonim spunea...

Vorbesc cu un baiat plecat din tara, acum nu stie cand se intoarce nu e sigur nici pe ce simte.As vrea si eu o rugaciune care sa ma ajute sa-l vad venit acasa cat mai curand.

Anonim spunea...

Doamne ajusta ma sa trec peste necazul asta ajusta.ma sa ies cu bine si sea pot munci sa o cresc PE Ana un liniste si intr.o familie.ajuta.ma sa ma intorc PE drumul cel buen si sa las total trecutul urat in urma.amin

Unknown spunea...

Ma bucur din tot sufletul ca am descoperit acest blog, am avut mult de invatat si sper din toata inima sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI in tot ceea ce facem, sa ne dea putere sa-L ascultam. Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

AMIN! DUMNEZEU SĂ TE AJUTE!

Bălulescu iliana spunea...

AMIN! DUMNEZEU SĂ ITI ASCULTE RUGĂCIUNILE...

Bălulescu iliana spunea...

AMIN ! DOAMNE AJUTA !

Anonim spunea...


"Maica Iubita, Sf Fecioara, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe .Viata noastra e a ta , fereste-ne de tot raul Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna Nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Iti multumim Fecioara pentru toate favorurile primite. Amin!" Apoi de 9 ori se spune " Bucura-te Marie" "Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu Roaga-te pentru noi pacatosii Acum si in ceasul mortii noastre. Amin!" Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba.




Anonim spunea...

DOAMNE, TE ROG SA MA MANTUIESTI..SI DE VOIESC SI DE NU VOIESC..NU TINE SEAMA DE VOINTA MEA...AJUTA-MA SI IUBESTE-MA, PENTRU CA SI EU SANT COPILUL TAU...AMIN!

Bălulescu iliana spunea...

Amin ! Dumnezeu sa va ajute !

Bălulescu iliana spunea...

Orice rugaciune spusa din suflet si daca Dumnezeu considera ca ce ai cerut, e bun pentru sufletul tau ...sigur ti se implineste...

Bălulescu iliana spunea...

AMIN !

Bălulescu iliana spunea...

Maica Domnului sa iti asculte rugaciunile, si sa-i scape de PATIMA BETIEI...

Bălulescu iliana spunea...

SPER CA V-ATI GASIT LINISTEA ...RUGATI-VA SINCER LA MAICA DOMNULUI SI CU CUVINTELE VOASTRE SI CU RUGACIUNI SIMPLE DAR SPUSE DIN SUFLET ...

Bălulescu iliana spunea...

FA UN POMELNIC PENTRU 40 DE SFINTE LITURGHII ,CU ACEEA PERSOANA CARE VA NECAJESTE SI PREOTUL SE V-A RUGA PENTRU EL ,SA IL IMBLANZEASCA DUMNEZEU SI SA VA LASE IN PACE...DECI TREBUIE SA NE RUGAM PENTRU DUSMANII NOSTRII NU SA-I BLESTEMAM...

Bălulescu iliana spunea...


Adeseori cerem de la Dumnezeu lucruri bune şi de cele mai multe ori El ne ascultă, chiar dacă nu imediat sau în chip izbitor şi ne mâhnim atunci când dintr-o pricină sau alta, numai de El ştiută, nu ne ascultă. Dacă l-ar asculta pe om când blesteama, ar fi inimaginabil de rău, mai ales că uneori le cere mai cu ardoare, mai cu pasiune decât rugăciunea bună; -să moară cutare? Doamne fereşte! -să fie cutare de ruşine? Ce este mai de nesuferit în ochii oamenilor şi ai lui Dumnezeu decât ruşinea? -să ardă focul? Să trăsnească? Să mănânce câinii? Toate acestea sunt spre pagubă şi spre pierzare şi de bună seamă că îndemnurile acestea vin din partea celui rău. Nu în zadar zice, de Dumnezeu insuflat, psalmistul David: “Pune, Doamne, strajă gurii mele şi uşă de îngrădire împrejurul buzelor mele. Să nu abaţi inima mea spre cuvinte de vicleşug… “

Anonim spunea...

Ne.a parasit ,avem un baietel impreuna.Se apropie data divortului.Sunt disperata.

Anonim spunea...

Ne-a parasit, avem un copilas impreuna.Va rog,rugati-va pentru noi toti,trei.Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa va ajute ,si sa va lumineze mintea , ca sa va cresteti copilul impreuna ! Trimite numele vostru de botez ...prin mail daca vrei...

Anonim spunea...

Doamne Dumnezeule ,in numele Fiului Tau Isus Hristos,te rog ai grija de familia mea si de cei dragi noua dupa neputinta si necazul nostru.Apara-ne .milueste-ne si ne pazeste~ Te rog Doamne Dumnezeule alunga de la sora mea Irina patima pe care o are,pentru ca stii ca ea este un om bun,alunga demonii de la ea.Ajuta sa aiba o viata frumoasa ,linistita si in sanatate.Ma rog Doamne Dumnezeule pentru prietenul familiei noastre Dorin.Ajuta-l Doamne sa treaca cu bine prin operatia pe care o va avea.Binecuvinteaza doctorii din jurul lui!Ajuta-ne Tata Ceresc sa fim si sa ramanem si in continuare o familie iubitoare care traieste in pace si iubire.Doamne Dumnezeule,Stapinul nostru ,te rog primeste rugaciunea mea! Multumesc/ Amin

Anonim spunea...

Doamne te rog dami putere sa fac ce miam propus si aparama de tot cei rău si îndurate de familia mea ,ai grija de ei si fa k totul sa fie bine si alunga orice rău din inimile lor....iti multumesc tata din ceruri k mă asculti de fiecare data ....slavit fie numele tău...amin

Anonim spunea...

Doamne,iti multumesc pentru tot ce faci in fiecare zi pentru mine si te rog din suflet ai grija de mine si de familia mea si pune bunătate in sufletele lor si alunga raul in pustiu,...slavit fie numele tău.amin

Anonim spunea...

Doamne da-ne putere multumim doamne

anonim spunea...

oameni buni...daca aveti pacate si vreti sa va rugati ...mergeti la biserica in fata altarului si la icoana Lui Iisus Hristos si Maica Maria...pe Dumnezeu acolo il gasiti nu pe internet ...ma indoiesc ca dumnezeu va va citi postarile voastre si va va ajutat ....fara macar sa dati pe la o biserica ....sunt atatea bisercii unde puteti intra si aprinde o lumanare si sa va rugati din suflet ....

Anonim spunea...

Savetama rog doamne isuse hristoase aratami calea cea buna in privinta omului ce lam cunoscut da mi puterea de a vedea calea buna dami puterae sa vad lucrurile adevarate si sanatate copiilor mei .noroc in viata am ales o cale ca ma simtiam singura si trista iartami pacatele si aratami calea cea spre dumnezeu

Anonim spunea...

laudati pe domnul isus cristos si pe maica lui cea sfanta,fiti buni si milostivi caci ajutorul din cer va veni negresit,.amin

Anonim spunea...

Doamne,iti multumesc pentru tot ce faci in fiecare zi pentru mine si te rog din suflet ai grija de mine si de familia mea.Maica lui Dumnezeu te rog ai mila si ajuta-l pe Victor sa-si gaseasca service .Doamne ajuta!

Bălulescu iliana spunea...

Amin! Dumnezeu sa va ajute!

Anonim spunea...

IARTA-MA DOAMNE;
-pt tot ce puteam sa vad si nu am vazut,
-pt tot ce puteam sa aud si nu am auzit,
-pt tot ce puteam sa simt si nu am simtit,
-pt tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles,
-pt tot ce as fi putut sa constientizez si nu am constientizat,
-pt iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o,
-pt bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o,
-pt visele pe care le-as fi putut implini si nu le-am implinit,
-pt necunoscutul in care as fi putut pasi si din teama nu am putut sa pasesc,
-pt iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o,
-pt tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat, pt Gloria Ta Doamne si a Imparatiei Tale Divine.
-pt tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine Doamne, care esti mila si iubirea infinita, TE ROG, IARTA-MA si ma imbraca cu nesfarsita ta iubire si lumina,
-iti multumesc Doamne, pt toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine,
-pt muzica tacuta a inimii tale pe care mi-ai dezvaluit-o auzului,
- pt tot ce am simtit bun si minunat in viata mea,
- pt tot ce prin harul tau am inteles,
- pt lumina pe care am sorbit-o in adancul meu,
- pt bucuria fiecarei clipe traite in tine, Doamne,
- pt toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta,
- pt viata mea care este a Ta,
- pt visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pt mine,
- pt necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-te,
- pt iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa,
- pt tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale,
DUMNEZEU, TATAL NOSTRU, plimbandu-se prin casa mea, imi va lua toate grijile si va vindeca toate bolile mele si ale familiei mele, in numele lui IISUS. Amin

Unknown spunea...

Eu am citit acesta rugaciune timp de 9 zile si acum trebuie sa public rugaciunea.
RUGACIUNEA MIRACOLOSA PTR.FECIOARA DIN JUQUILA.
O aparitie miracolosa a unei statui a Fecioarei Facatoare de minuti dintr-o biserica din Mexic.
Se face 9 zile la rand si in fiecare zi se aprinde o lumanare alba.
In a 9 zi , publicati rugaciunea.
Se vor pune 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile. Ele se vor implini chiar daca nu credeti.
RUGACIUNEA :
"Maica iubita, Sfanta Fecioara din Juquila, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele ptr ca sunt multe, viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in acesta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii farà ajutor si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi. Fii langa noi toata viata noastra si elibereza - ne de orice tip de pacat! Amen!
Se spune de 9 ori Bucura-te Maria!
Bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu tine! Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Isus!
Sfanta Maria, Maica lui Dumnezeu, roagate ptr noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre! Amen! Maica Domnului sa ne ajute. Multumesc. Ana.

Anonim spunea...

Sfinta maria, maica lui Dumnezeu ai mila de mine ajutai fiului meu sa scape de tragedia in care se afla. Bunul Dumnezeu iarta-mi pacatele. iti multumesc pentru tot si te rog ajuta-i lui Ghenadii

Anonim spunea...

SFANTA FECIOARA,TE ROG DIN SUFLET IZBAVESTE MA DE BOALA IN CARE ZAC,DA MI ENERGIE CA SA POT SA MA GOSPODARESC SINGURA,SA NU MAI DEPIND DE MAMA!

Serg spunea...

Doamne Dumnezeule Iartami toate păcatele care le-am facut ajutama sama împac cu Sotia tatiana !sa avem o viața fericita si copii sanatosi !!!intoarce-o doamne înapoi la mine !!!

Serg spunea...

Doamne Dumnezeule Iartă-mi toate Greșelile si păcatele care le-am facut pina acum !!!intoarce-o domne pe Sotia mea înapoi la mine ,ajutata sane împăcăm si sa trăim Fericiți si sa avem copii sanatosi !!! Doamne nam știut S-o prețuesc cu adevărat !ajutama doamne din tot sufletul sane împăcăm !!!

Anonim spunea...

Doamne ajutama sa rezolv problema cu actele la casa..... Si multa sanatate la toata familia mia,liniste si pace sufleteasca....Si fiul meu sasi gaseasca jumatatea lui si sa ma bucur de ei toti....doamne ajuta....amin!!!!

Anonim spunea...

"Maica Iubita, Sf Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
Viata noastra e a ta , fereste-ne de tot raul
Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
Nu ne abandona!
Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi!
Fii langa noi toata viata noastra si
Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
Iti multumim Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite. Amen!"

Apoi de 9 ori se spune " Bucura-te Marie"
"Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine
Binecuvantata esti tu intre femei
Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus
Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu
Roaga-te pentru noi pacatosii
Acum si in ceasul mortii noastre. Amen!"

Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba. In a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile - ele se vor implini chiar daca nu-ti vine sa crezi. Sa va fie de ajutor !

Anonim spunea...

Doamne ajuta ma sa mi trezolv problema cu reevaluare psihologica AMIN

Anonim spunea...

CINE IMI POATE SPUNE CUM SA MA ROG

Bălulescu iliana spunea...

Mergi la un preot si spovedeste-te , si preotul îți v-a spune , ce rugăciuni să citești , si gândul tau sa fie tot timpul la Dumnezeu , spune cât mai des ,DOAMNE AJUTA-MA , DOAMNE IARTĂ -MA , Doamne nu mă părăsi ...spune zilnic rugăciunea Tatăl Nostru !

Unknown spunea...

AMIN SI DUMNEZEU SA-TI ASCULTE RUGACIUNILE.

DANIELA spunea...

Prea sfanta nascatoare de dumnezeu ascultami rugaciunea mea si miluestema ferestema pre sfanta nascatoare de dusmsni stiuti si ne stiuti sa nu mai fie cearta sau ura sa nu ajungem pe la tribunale miluestema prea sfanta fecioara si ajutama sa fie amea casa si pamantu asa pe lung cu a ziz mama mea ajutama prea curata fecioara si miluestema ,doamne miluesteme si ajutane pe noi pacatosi dodmne milueste doamne milueste si rezolnane problemele dosmne milueste

Anonim spunea...

Prea sfanta nascatoare de dumnezeu miluiestene pe mn si pe viata si ochi mei ramona sa ne anpacam stiu ca sunt pacatos dar fa doamne aceasta minune ajutama si iubestema doamne caci si eu iti sunt copilu tau ajutama si andreaptama pe calea cea buna amin

Anonim spunea...

Doamne ajutama si fati mila de mine caci si eu iti sunt copilu tau fa doamne o minune stiu ca sunt pacatos andreaptama doamne si pe mn pe drumul cel bun si anpacama cu nevasta mea ramona prea sfatna nascatoare de dumnezeu amin

Anonim spunea...

Prea sfanta nascatoare de dumnezeu miluiestene pe mn si pe viata si ochi mei ramona sa ne anpacam stiu ca sunt pacatos dar fa doamne aceasta minune ajutama si iubestema doamne caci si eu iti sunt copilu tau ajutama si andreaptama pe calea cea buna amin

Anonim spunea...

imi place insa cei cu fecioara din ---junquila-- cred ca~ se scrie?

Anonim spunea...

Atasez si eu cateva rugaciuni care m-au ajutat in viata:

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor
Sfanta Inima a lui Isus Hristos ajuta-ma grabnic,nu ma lasa,caci eu te slavii incunostiind pe toata lumea de minunea ce ai facut cu mine. Iti sarut picioarele Tale sfinte sangerande,spal cu lacrimile mele toate ranile primite si astept cu credinta in suflet ca in aceasta rugaciune de 25 de zile sa iti apleci ochii milostivi si asupra mea. Amin

SFANTA MARIA, MA INDREPTEZ PLIN DE INCREDERE CATRE TINE, CERANDU-TI AJUTOR. CRED CU TARIE CA MA VEI ASCULTA IN NECAZUL MEU SI MA VEI SPRIJINI CAND IMI ESTE GREU. SPER A-TI ARATA RECUNOSTINTA MEA. ITI FAGADUIESC SA FAC CUNOSCUTA SI ALTORA ACEASTA RUGACIUNE. TE ROG CU UMILINTA SA IMI ADUCI LINISTE IN TRISTETEA SI DURERILE MELE. IN NUMELE NEGRAITEI RUGACIUNI SI BUCURII CATE TI-A CUPRINS INIMA CAND AI OFERIT ADAPOST MANTUITORULUI LUMII IN CASA TA DIN BETLANIA, TE IMPLOR ROAGA-TE PENTRU MINE SI FAMILIA MEA CA SA-L PASTRAM PE D-ZEU IN INIMA ASTFEL INCAT SA NE INVREDNICIM A PRIMI AJUTOR IN NEVOILE NOASTRE, MAI ALES IN DUREREA CARE MA COPLESESTE ACUM...(SE SPUNE DORINTA). TE IMPLOR, AJUTATOAREA CELOR AFLATI IN SUFERINTA, INFRANGE ORICE GREUTATI PRECUM AI INFRANT BALAURUL CARE SADE LA PICIOARELE TALE.
SE PUNE RUGACIUNEA TATAL NOSTRU.
BUCURA-TE MARIE CEA PLINA DE DAR, DOMNUL ESTE CU TINE !
BINECUVANTATA ESTI TU INTRE FEMEI SI BINECUVANTAT ESTE RODUL PANTECULUI TAU CARE A NASCUT PE MANTUITORUL SUFLETELOR NOASTRE IISUS HRISTOS.
SFANTA MARIE, MAICA DE D-ZEU, ROAGA-TE PENTRU NOI PACATOSII ACUM SI IN CEASUL MORTII NOASTRE. AMIN.

Anonim spunea...

Rugăciune pentru găsirea unui loc de muncă
Părinte Sfinte, Care de toţi porţi grijă şi eşti scăpare celor din nevoi, Te rog, vino degrabă în ajutorul meu, care doresc să îmi găsesc un loc de muncă, de pe urma căruia să-mi întreţin viaţa proprie şi a familiei mele.
Doamne, ştii necazurile şi lipsurile care mă împresoară. Fie-Ţi milă de mine şi trimite-mi degrab ajutorul Tău. Îndrumă-mă spre locuri potrivite şi spre oameni de nădejde. Milostive, Doamne,Cel ce îndreptezi paşii omului în această viaţă, caută cu iubire Părinteasca spre mine, care-Ţi cer ajutorul Tău, şi binecuvintează-mi cu har buna mea voire. În îndeplinirea voinţei mele de a-mi găsi un loc stabil de muncă, te rog cu stăruinţă, Doamne, trimite-mi înger luminat, care să mă povăţuiască spre oameni de nădejde şi spre tot lucrul bun, să mă izbăvească de vrăjmaşii văzuţi şi nevăzuţi, de oamenii răi şi vicleni, de orice întâmplare rea. Ca împlinindu-mi-se cu binecuvântarea Ta, Doamne, cererea mea, şi având de la Tine dar de sănătate, de putere de muncă şi de bună sporire, să-mi împlinesc temeinic munca mea, preamărind puterea şi mila Ta.
Că Tu eşti Chivernisitorul vieţii noastre şi Cel ce toate le rânduieşti spre folosul nostru şi Ţie-Ţi mulţumim, Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Amin.
Rugăciune pentru obţinerea unui loc de muncă
Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce ai intemeiat pământul şi l-ai încredinţat să fie sub stăpânirea omului care – cu înțelepciunea primită de la Tine – să se arăte a fi un bun iconom și sfințitor al zidirii Tale, până ce vor fi întemeiate un cer nou și un pământ nou, potrivit cuvintelor Scripturii care zice: „Toate sunt ale voastre” și iarăși: „Iată, Eu le înnoiesc pe toate”, Stăpânitorule al cerului și al pământului, Care dai înțelepciune, știință și pricepere omului pentru ca să lucreze cu mînile lui și să descopere cu mintea lui darurile pământului care sunt date de Tine, Dumnezeul nostru, spre folosul oamenilor, Te rugăm, Creatorule a celor văzute și a celor nevăzute, binecuvântează pe robul Tău (N) care cu credință se roagă Ție, prin noi smeriții și nevrednici, pentru dobândirea unui loc de muncă, pentru că Tu Însuți ai poruncit omului ca prin osteneală să se hrănească în toate zilele vieții lui. Ajută pe robul Tău (N) în căutările lui și-i împlinește rugăciunea, pentru că din prisosul lui să dea și celor care nu au, și ferește-l în viață de vrajmașii văzuți și nevăzuți, de piedicile oamenilor răi și de primejdiile de tot felul, cu harul și cu îndurările și cu iubirea de oameni ale Unuia-Născut Fiului Tău, cu Care ești binecuvântat, cu Preasfântul și Bunul și de viață Făcătorul Tău Duh, acum și pururea și în vecii vecilor. Amin.

Anonim spunea...

Rugaciune de multumire
Doamne, Iisuse Hristoase, Dumnezeul nostru, Dumnezeule a toata milostivirea si indurarea, Care ai nemasurata mila, nespusa si neajunsa iubire de oameni, cazand acum catre a Ta slava, cu frica si cu cutremur, aduc Tie multumire pentru binefacerile de care m-ai invrednicit pe mine, nevrednicul robul Tau. Te slavesc, Te laud si Te cant ca pe un Domn, Stapan si facator de bine. Si iarasi cazand inaintea Ta, iti multumesc si cu smerenie ma rog nemasuratei si negraitei Tale milostiviri, ca si de acum inainte sa-mi daruiesti faceri de bine, ca sa sporesc in dragostea de Tine si de aproapele meu. Izbaveste-ma de tot raul si necazul. Daruieste-mi liniste. Si ma invredniceste ca in toate zilele vietii mele totdeauna multumire sa-Ti aduc si sa graiesc si sa cant cele preabune Tatalui si Fiului si Sfantului Duh, acum si pururea si in vecii vecilor. Amin.

Rugăciune puternică pentru momentele grele ale vieţii.
O, Dumnezeule Mare, mântuieşte-mă de toate relele; o, Dumnezeule Mare, care ai hărăzit mângâiere tuturor Sfinţilor, hărăzeşte-mi-o şi mie, care ajuţi şi sprijini toate lucrările, ajută-mă şi sprijină-mă în toate nevoile, scapă-mă de toate primejdiile, de toţi duşmanii văzuţi şi nevăzuţi.
În numele Tatălui care a creeat lumea, în numele Fiului care a răscumparat-o, în numele Sfântului Duh care a împlinit legea în toată a ei desăvârşire.
Binecuvântarea lui Dumnezeu Tatăl care cu cuvântul a zidit lumea, să fie pururea cu mine ……!
Binecuvântarea Domnului Isus Hristos, fiul Marelui Dumnezeu, să fie pururea cu mine…..!
Binecuvântarea Sfântului Duh cu cele mai scumpe daruri ale Sale, să fie pururea cu mine … !
Doamne, norii grei ai nenorocirilor şi ai supărarilor se abat asupra capului meu şi întristările sfâşietoare mă copleşesc, dar mă mângăi că Tu mă iubeşti şi această încredinţare mă încurajează. Plin(ă) de nadejde în dragostea şi bunătatea Ta, nu voi lăsa să mă biruiască împotrivirile soartei, ci mă voi lupta cu curaj, căci numai cu ajutorul Tău voi reuşi.
La tine, dar Preabunule Doamne, alerg şi mă rog: vino grabnic şi mă mântuie cu puterea Ta, cu mila Ta, precum ai mântuit şi pe Petru cel ce venea pe apă; întinde-mi mâna ca şi lui şi mai presus Doamne dă-mi sănătate şi……….(se spune o singură dorinţă).
Doamne, ai milă şi nu zăbovi şi primeşte cu bunătatea Ta rugaciunea mea ce o fac către Tine, apără-mă cu Harul Tău şi ajută-mă sa fiu statornic în angajamentul ce-l iau faţă de Tine: de a da o bucată de pâine la săraci şi de a mă ruga pentru cei aflaţi în primejdii sau suferinţă şi pentru mântuirea tuturor oamenilor.
Trimite Doamne binecuvantarea Ta peste duşmanii mei cunoscuţi….(se spune numele) şi necunoscuţi şi iîdreaptă-i cu gânduri bune spre mine şi spre toţi ai casei mele.
Tu Doamne, doreşti ca omul să trăiască în unire şi dragoste pe pământ.
Fă-i şi pe cei ce mă asupresc, mă urăsc, mă chinuiesc, ma năpăstuiesc, mă descurajează, ma desconsideră, să cunoască milostivirea Ta şi luminează-le Tu , Doamne, inima lor şi fă-o primitoare de dragoste, ca să trăim în deplină unire, cu inima curată şi ne iartă nouă greşelile, precum iertăm celor ce ne greşesc noua. AMIN!

Bălulescu iliana spunea...

Multumesc din suflet pentru rugăciuni...Dumnezeu să vă răsplătească osteneala...

Anonim spunea...

daca vreti o rugaciune puternica citeste-o de sf damaschin

Mimy spunea...

RUGACIUNE CATRE SFANTA MARTA



Aceasta rugaciune se spune in 9 zile de MARTI la rand, avand o lumanare sfintita aprinsa. Rugaciunea este atat de puternica, incat inainte de a termina novena, se va primi lucrul cerut oricat de greu ar parea.

Sfanta MARTA, ma indrept catre tine plin(a) de incredere, cerandu-ti ajutor. Cred cu tarie ca ma vei ajuta si ma vei sprijini cand mi-e greu. Spre a-ti arata recunostinta mea, iti fagaduiesc sa o fac cunoscuta si altora aceasta rugaciune. Te rog cu umilinta sa-mi aduci alinare in suferintele si dorintele mele.
In numele negraitei bucurii care ti-a cuprins inima cand i-ai oferit adapost Mantuitorului lumii in casa ta din Betania. Te implor, roaga-te pentru mine si familia mea ca sa-l pastram pe DUMNEZEU in inimi, astfel incat sa ne invrednicim a primi ajutor in nevoile noastre, mai ales in durerea care ma copleseste acum (aici spune-ti dorinta).
Te implor ajutatoarea celor aflati in suferinta, infrange orice greutate, precum ai infrant balaurul care zace la picioarele tale.

Tatal nostrum si Nascatoarea (de 3 ori).Bucurate Marie cea plină de har ,Domnul este cu tine! Binecuvântata esti tu între femei si binecuvântat este rodul trupului tău ,Isus! Sfânta Marie, roagate pentru noi păcătoșii , acum si in ceasul morții noastre . Amin

Sfanta MARTA, roaga-te pentru mine si familia mea.


Amin!

Anonim spunea...

intr-adevar ,mare este lucrarea Domnului.Prin rugaciunile venite din inima deschisa si cu sinceritate ,acestea fac minuni.As vrea sa va povestesc ceva real care s-a intamplat in viata mea.De ceva timp mai bine zis ani incercam sa am un copila si nu mai venea.Intr-o seara dupa rugaciunea tatal nostru am adormit si am avut un vis .in acel vis ma vedeam la mare iar in apa l-am vazut pe Isus scum boteza oameni iar fecioara maria era pe marginea malului ,eu eram pe nisip dar ascunsa in iarba inalta si cum il priveam pe isus ce face am zis cu voce tare ca trebuie sa merg la cruce sa beau apa inaintea lui si in acel moment l-am vazut pe isus iesind din apa si se apropia impreuna cu Fecioara Maria.deodata m-am vazut uracand un deal si sus in deal era o bisericuta mai mica iar langa ea se afla o cruce si o piatra din care curgea apa .Am baut apa repede si m-am ascuns dupa bisericuta.Aajuns si isus cu Fecioara Maria si cand Isus a vrut sa bea apa s-a oprit si a zis ca altcineva a baut apa inaintrea lui si m-i s-a adresat sa ioes afara sa nu imi fie frica .Am iesit si atunci mi-a pus mana in cap Isus si Fecioara Maria a pus si ea mana peste alui isus ,au format ca o cruce ,au zis ceva dar sincer m-am trezit speriata ....dupa ceva vreme am adormit la loc,am reluat visul si am vazut cum coboram dealul iar la mare acolo unde Isus botezase oameni era o casa cu piloni .am intrat in mare si m-am dus la acea casa erao camera in care se afla un pat cu multe perne albe si lenjerie alba si mai era o camera intunecata dar vedeam in mijloc o batrana in negru ,am vrut sa intru la ea dar m-a oprit si mi-a zis ca locul meu este pe patul acela imbracat tot in alb.M-am trezit din nou ,nu am mai putut dormi si sincer am zis de nu stiu cate ori Tatal nostru . La munca am inceput sa spun visul meu sefei sa incercam sa deslusim ce este cu el dar in fine totul a fost dat uitari.Dupa ceva timp sefa mea aude ca la Dervent se fac minuni si impreuna cu sora ei a plecat acolo ,as fi vrut sa merg si eu dar munca nu m-a lasa .Am rugat-o sa imi i-a si mie mir de la sf andrei iar de la dervent apa deoarece am probleme de sanatate .Sefa mea cand a ajuns acolo i-a zis surori ca ea cunoaste locul cu toate ca nu a mai fost nicioada ,nu isi poate explica cum vine asta ,au stat la coada o zi si cand a ajuns sa i-a apa si-a amintit de mine de visul meu si a zis surorii ca acesta este locul care l-am visat Cand s-au intors mi-a povestit toate acestea si atunci am luat apa si m-am dat pe burta si m-am rugat la dumnezeu sa fac si eu un copil si am dat si cu mir de la sfantul Andrei si tot asa m-am rugat .Minunea s-a intamplat la vreo 3 luni .am ramas gravida ,am facut un baietel ce acum are 16 ani si i-am pus numele lui Christos .il cheama CHRIS-ANDREI sunt fericita ,este un copil extraordinar si stiu ca este facut cu ajutorul lui Dumnezeu ,credinta adevarata venita cu lacrimi si sinceritate cat si increderea ca deja primesti ceea ce te rogi sunt ascultate de Dumnezeu cat si de fecioara Maria .Cred ca de aceea mi-au aparut in vis sa imi arate locul care face minuni si sa am credinta mai mare

Anonim spunea...

Doamne Dumnezeule , ajuta-i Doamne fiicei mele sa fie sanatoasa , fa Doamne minunea asta , ca mare-i puterea ta.Multimesc, Doamne pentru tot ce faci pentru mine si familia mea .Slavit fie Domnul!!!

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa va ajute si ficei I sa-I dea sanatate...

Anonim spunea...

Doamne ajuta-ma si da-mi putere !

Anonim spunea...

PUTEREA LUI DUMNEZEU ESTE MARE ,CA SI A DOMNULUI IISUS HRISTOS SI A MAICII DOMNULUI!MULTUMESC SFINTILOR GAVRIIL,MIHAIL SI RAFAEL PENTRU TOATE CATE AU FACUT PENTRU MINE SI CAT VOR PUTEA SA MAI FACA!AMIN!

Anonim spunea...

DOAMNE ISUSE HRISTOASE IARTAMI PACATELE PELE CA MULTE SUNT FA DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU SI AJUTAMA SA MERG PE DRUMUL CEL BUN SAMI GASESC SI EU SOARTA MEA ADEVARATA SI SAMI POT RECAPATA SANATATEA SI LINISTEA SUFLETEASCA SI AI GRIJA SI DE FETITA MEA APARO SI FERESTEO DE TOT CE ESTE RAU TE ROG DOAMNE AMIN

Anonim spunea...

Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba. In a 9 zi publica rugaciunea Se pun 3 dorinte,1 – de bani, si 2 dorinte imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila ,fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat, vezi ca viata noastra a luat-o razna,nune abandona Maica iubita, protejeaza pelerinii. Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia soupe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata, dale-o inapoi .Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat. AMIN .Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite. AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie, bucura-te Marie cea plina de har, Domnul este cu TINE. Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau lsus .Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. AMIN.

Anonim spunea...

Doamne ajutane si fa o minune si fao pe Ionela-Corina sa îl ierte pe Ginerele meu Marius si sa se impace lumineazai Doamne mintea si duo prea buna si iertatore Maica Domnului pe drumul cel bun și Sfinte Isuse Hristoase fiul lui Dumnezeu ocrotesteo de toate primejdiile rele si dai minte sa nul părăsească pe Marius Doamne k el este baiat bun si o iubeste fa in asa fel cu puterea ta k Corina sai împărtășească dragostea lui Marius sal iubeasca ma rog tie Sfânta Maria pentru fica mea Corina- Ionela sa o feresti de rele de primejdi si sai luminezi mintea.MULTUMESC TIE FECIOARA MARIA SI DOMNULUI ISUS HRISTOS SI DUMNEZEULUI NOSTRU TATAL CERESC.AMIN

Anonim spunea...

Doamne ajutane AMIN

Anonim spunea...

Baaa dorintele se pun in gandul vostru sa stie decat Dumnezeu nu pe site-uri

Anonim spunea...

Doamne Sfinte...ai grija de noi ..pacatosii..ajuta.mi mie Doamne..da.mi intelepciune si cunoastere Dumnezeiasca...sa pot face voia ta...ai grija de sotia mea Diana ..de bebelusul care trebuie sa se nasca..cu ajutorul tau ..peste 6-7luni..ai grija si de robul tau Alexandru...ajuta.ne Doamne ..sa fim o familie crestina ..unita..si buna. Amin

Bălulescu iliana spunea...

Bunul Dumnezeu sà và ajute , si sà và indeplineascà dorintele Alexandru si Diana ...si sà aveti Un Bebe sànàtos...Amin !

Anonim spunea...


Rugaciune minunata pt oricine!
Doamne ajuta-ne!

Se face 9 zile la rind, in fiecare zi se aprinde o lumanare alba. In a noua zi publicati rugaciunea. Se pun 3 dorinte-una de bani(afaceri) si doua imposibile. Ele se vor indeplini chiar daca nu va vine sa credeti.

Rugaciunea:

Maica iubita, sfinta Fecioara din Juquila
Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sint multe
viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul
si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
vezi ca viata noastra a luat-o razna
nu ne abandona!

Maica iubita protejeaza pelerinii
Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre!
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
Si painea care le-a fost furata, da-le-o inapoi!
Fii langa noi toata viata noastra si
elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!

Ii multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite! Amen!

Se spune de 9 ori Bucura-te Marie

Bucura-te Marie plina de har Domnul este cu tine
binecuvantata esti tu intre femei
si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus.
Sfinta Marie maica lui Dumnezeu
roaga-te pentru noi pacatosii
acum si in ceasul mortii noastre.Amen!
24 Sep 2016

Anonim spunea...

Este una din multele minuni a Maicii Domnului.

Anonim spunea...

doamna ajuta sa iasa de la anchisoare vasilica

Anonim spunea...

AMEN

Anonim spunea...

AMEN

Unknown spunea...

DOAMNE AJUTANA PE NOI PACATOSII IN CEEA CE VREM SA FACEM.

Anonim spunea...

doamne,ajutane pe noi sa scapam din aceasta situatie cat mai repede posibil.doamne iarta-mi greselili,gandurile necurate,si conducema pe drumul bun.iti multumesc doamne,ca ai fost si esti langa mine in toate momentele..facase voia ta prea bunul dumnezeu nostru..

Anonim spunea...

Doamne Dumnezeul nostru, care știu ca ne iubesti necondiționat pe toți, te rog Doamne ai grija de noi si nu ne lăsa la mare greutate. Apără familia copiilor mei Ilina si Mihail. Împiedica divortul dintre ei si uneste inimile lor pentru vecie. Apară-i de toate relele si fii alături de ei. Iti multumesc Doamne! In numele Tatălui, al Fiului si al sfantului Duh, Amin!!!

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa iti asculte rugaciunile si sa-i apere si sa-i uneasca pe Ilina si Mihail...Doamne ajuta !

Anonim spunea...

nu uita si de cei lalti SF ARHANGHELI a tte ruga lor sant 7 la nr SF MIHAIIL se traduce PUTERE LUI DUMNEZEU ,SF GAVRIL se traduce. BARBAT TARE BARBAT DUMNEZEU, SF RAFA e POVATUITOR DUMNEZEIESC ,SF GUDIIL INGERUL POCAINTEI ,SFSALATEIL SLUJITORUL CEL MAI INTAI AL DOMNULUI CARE DUCE RUGACIUNIL FUTUROR OAMENILOR LA DUMNEZEUSF ARHANGHEL URIIL FOC SI LUMINA DOMNULUI ,ROAGATE TUTUROR SI SF ARHANGHELI SA TE PAZEASCA SI OCROTEASCA

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ