7 mai 2018

DE UNDE ATATA URĂ???...

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...



   Bucuria mea, ne putem intreba: DE UNDE ATATA URA IMPOTRIVA PREOTILOR??? 

Lipsa fricii de Dumnezeu, neparticiparea in fiecare duminica la Sfanta Liturghie, netinerea postului macar miercurea si vinerea, lipsa rugaciunii, a spovedaniei, a impartasaniei, a calauzirii sufletului printr-un preot duhovnic, conduce pe oameni sa osandeasca fara infricosare pe semenii lor si cu atat mai grav este cand osandesc preotii crestin ortodocsi, pregatindu-si astfel, vesnica lor osanda. In ceea ce priveste ura impotriva sfintitilor preoti crestin ortodocsi, trebuie sa te ghidezi dupa aceasta invatatura: CE-AI AUZIT SA NU CREZI NICIODATA, IAR CE-AI VAZUT SA CREZI PE JUMATATE. 
Si apoi, sa zici: CINE SUNT EU SA JUDEC PE SLUGA ALTUIA? (preotul fiind slujitorul lui Dumnezeu). Fara Sfintele Taine, savarsite de Hristos prin preot in Duhul Sfant, nimeni nu se poate mantui. Sfantul Ioan Gura de Aur zice: "Nu cunosc suflet mai viclean ca acela care vorbeste un preot de rau". Aceasta este tehnica hotului: UITE HOTUL, CA SA NU SE VADA HOTUL! Cu alte cuvinte, tu arati cu UN SINGUR DEGET (cel aratator), pacatele preotului, in timp ce spre tine, poate stau intinse TREI SAU CHIAR MAI MULTE DEGETE".
 De aceea zice Proorocul Isaia (5:20): "Vai de cei ce zi raului bine si binelui rau; care numesc lumina intuneric si intunericul lumina; care socotesc amarul dulce si dulcele amar" (Isaia 5:20). Sa ne fereasca Dumnezeu, sa cadem in osanda acestui "Vai!" 

                                                                                                        Amin si Aliluia!
                                                                                                                                      Preot Ioan 🛎.

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ