21 august 2017

PĂRINTELE ARSENIE BOCA

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...



Cei care vorbesc urat despre Sfantul Parinte Arsenie Boca savarsesc de fapt hula impotriva Duhului Sfant, iar "hula impotriva Duhului Sfant nu se iarta in vecii vecilor" (Marcu 3:28-29). Atacurile impotriva Sfantului Parinte Arsenie Boca, mai nou si impotriva Sfantului Parinte Iustin Parvu si a Sfantului Parinte Arsenie Papacic sunt de fapt atacuri impotriva lui Dumnezeu: "Sfintii sunt casnicii lui Dumnezeu" (Efeseni 2:19). Cei care-i vorbesc de rau calca porunca a 5-a ("Iubeste-ti parintii su respecta-i ca sa ai zile multe si sa traiesti pe pamant"). Porunca aceasta nu se refera doar la parintii trupesti (tatal si mama), ci si la Sfintii Parinti romani... Si stiut este ca "Cine calca o singura porunca, calca toata Legea" (Iacov 2:9), deci, nu mai este crestin ortodox, este in inselare. Hulitorii acestia oare n-au citit Biblia: "Au nu stiti ca Sfintii vor judeca lumea?" (1 Corinteni 6:2). Asadar, ce vor face ei cand la Infricosata Judecata vor vedea ca sufletele romanilor vor fi judecate de:
 Sfintii Parinti: Iustin Parvu, Arsenie Boca, Arsenie Papacioc, Ilie Cleopa, Ilarion Argatu, Paisie Olaru, Vichentie Malau, Gheorghe Calciu Dumitreasa, Ilie Lacatusu...
 Cine le da dreptul sa se puna in locul lui Iisus Hristos si sa-i judece? Toti acesti hulitori sunt plini de mandrie luciferica fiindca L-au alungat pe Dumnezeu din sufletele lor. Cine are minte, sa ia aminte! 
Dumnezeu sa-i ierte si pe ei pentru inselare si pe noi pentru pacatele noastre. Amin.

                      Preot Ioan.

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ