CRESTINISM - ORTODOX

DACA DORESTI SA ASCULTI PARACLISUL MAICII DOMNULUI, POTI SA PORNESTI DE LA BUTON...DOAMNE AJUTA!

PARACLISUL MAICII DOMNULUI!

14 august 2013

SCOPOLAMINA – „RESPIRAŢIA DIAVOLULUI“

DOAMNE AJUTA ! DUMNEZEU SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...DRAGA VIZITATOR AL BLOGULUI MEU , SI SA TE BINECUVANTEZE...

(Cel mai periculos drog din lume)
Preot Ioan
http://saccsiv.wordpress.com/2012/05/15/video-scopolamina-respiratia-diavolului/
Un drog care elimină complet voinţa, lăsând victima conştientă, se vinde pe trăzile din Columbia. Substanţa se numeşte scopolamină, cunoscută şi sub numele de „Respiraţia Diavolului“, şi este derivată dintr-un anumit tip de copac, Borrachero, destul de comun pentru America de Sud, scrie dailymail.co.uk.

Poveştile din jurul drogului sună mai mult a legende urbane, cu poveşti de groază în care oamenii au fost violaţi, obligaţi să golească conturile lor bancare şi chiar obligaţi să renunţe la vreun organ.
Demencia Black, un dealer de droguri din Bogota, capitala Columbiei, spune că drogul este înfricoşător de simplu, privind modul în care acesta poate fi administrat. Scopolamina poate fi suflată în faţa unui trecător, pe stradă, iar în câteva minute persoana  respectivă va intra sub efectul drogului. Drogul nu are gust şirespectivă va intra sub efectul drogului. Drogul nu are gust şi nici miros. Black spune că dacă ar fi să compare Scopolamina cu un alt drog, un gram de scopolamină este similar cu un gram de cocaină, doar că „mult mai rău“. Drogul transformă oamenii în zombi şi blochează complet formarea amintirilor. Deci, chiar şi după trecerea efectului drogului, victimele n-au nici cea mai vagă amintire despre ce s-a întâmplat. În vremurile moderne, CIA a utilizat drogul ca parte a interogatoriilor din timpul războiului rece, cu speranţa de a-l folosi ca un ser al adevărului. Problema a fost că, din cauza compoziţiei chimice,drogul induce halucinaţii puternice, chiar şi moartea, în doze mari.
Arborele din care se extrage drogul, destul de comun în Columbia, se numeşte „borrachero“, care s-ar traduce: „copacul care te îmbată“.

În antichitate, drogul era dat soţiilor sau amantelor la moartea liderilor  columbieni, apoi li se spunea să intre în mormântul respectivului lider, unde erau îngropate de vii. În acest moment, Scopolamina se vinde pe străzile din Columbia, ca oricRusia, efectele dezastruoase ale drogului

                     CROCODIL –PUTREZEŞTE CARNEA ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE!


ATENŢIE, IMAGINI ŞOCANTE! Pe ruşi heroina nu-i mai satisface! Au inventat un
drog care le macină trupurile : http://saccsiv.wordpress.com/2011/06/26/video-extrem-desocant-
rusia-efectele-dezastroase-ale-drogului-crocodil-%E2%80%93-putrezeste-carnea/
La adresa de mai sus găsiţi un film extrem de şocant, despre efectele unui nou drog. Iată şi textul articolului:

Foarte mulţi dependenţi nu şi-au mai
putut procura heroină şi atunci şi-au preparat
un substitut, un drog care s-a dovedit a fi mult
mai puternic decât heroina şi, în acelaşi timp,
mult mai periculos, pe care l-au denumit
„crocodil“.
O doză de heroină poate să ajungă în Rusia la 100 de euro, dar mai multe
de „crocodil“ nu ajung la mai mult de 5 euro. Este de fapt un amestec de pastile,diluant industrial, iod şi gaz pentru brichete. Acest amestec se injectează, iar efectele dezastruoase asupra corpului uman se văd în acest film.
S-ar părea că este real … Iată ce putem citi şi în articolul „Blestemul crocodilului“, un drog rusesc fatal:
În centrul de reabilitare a persoanelor dependente de droguri, situat în satul rus Cicevo, este internat un singur om: Irina Pavlova, dependentă de „crocodil“,un periculos drog sintetic. „Crocodilul“ este o „rudă“ mai apropiată a morfinei, iar dependenţa faţă de acest drog se răspândeşte printre tineretul rus precum un virus, notează revista americană Time.
De obicei, o persoană care devine dependentă de „crocodil“ moare în următorii doi-trei ani, însă cazul Irinei
Pavlova este unul atipic din punct de vedere medical. Femeia afirmă că luase
acest drog aproape în fiecare zi, timp de şase ani. „Probabil, m-a iertat Dumnezeu“, opinează Irina.e alt drog.
Totuşi, drogul a lăsat urme adânci în sănătatea femeii: vorbirea sa este anevoioasă, privirea pare uneori vidată de orice sens, ca după o lobotomie.
„Funcţiile sale locomotorii au fost afectate din cauza leziunilor de pe creier.Când încearcă să meargă înainte, Irina se clatină sau se împiedică.
Încercăm să ne comportăm blând cu ea“, declara directorul centrului de reabilitare din Cicevo, Serghei Iatenko, în trecut şi el dependent de heroină
După cum se întâmplă de obicei în Rusia, Pavlova a început să consume droguri în adolescenţă, relatează Time. De la canabis ea a trecut pe heroină, iar la 27 de ani – pe „crocodil“. Acesta acţionează cam la fel ca heroina, însă costă de cel puţin două ori mai puţin, fiind uşor de preparat. Componenta-cheie – codeina – poate fi cumpărată din farmacii fără reţetă.
Potrivit datelor oficiale, în 2010, între câteva sute de mii şi un milion de oameni din Rusia consumau „crocodil“. Deocamdată, Federaţia Rusă este singura ţară din lume în care consumul acestui drog a căpătat anvergura unei epidemii, notează revista americană.
În timpul unei reuniuni din 18 aprilie, după ce ascultase raportul şefului Serviciului federal pentru control asupra drogurilor, Viktor Ivanov, preşedintele  Rusiei, Dmitri Medvedev, a dat imediat căutare pe internet pentru cuvântul „dezomorfină“, descoperind reţete şi instrucţiuni de folosire. Doi dintre guvernatorii prezenţi l-au înştiinţat pe Medvedev de faptul că în regiuni circa jumătate dintre cazurile de deces provocate de consumul de droguri au fost puse pe seama „crocodilului“.
În mod firesc, cel mai repede acest drog se răspândeşte în cele mai sărace şi mai îndepărtate regiuni ale ţării: de exemplu, în Vorkuta, oraşul natal al Irinei Pavlova. Potrivit Irinei, tineretul de acolo pur şi simplu nu are ocupaţie, majoritatea consumă băuturi alcoolice, puţini au un loc de muncă. Pavlova
dezvăluie că aproape toţi cunoscuţii săi care consumau „crocodil“ au murit deja: unii de meningită, alţii de pneumonie, „alţii pur şi simplu au putrezit“.
Tocmai „putrefacţia“ a dat naştere la denumirea neoficială a drogului. În locul înţepăturii – iar acest drog poate fi injectat oriunde, chiar şi în tălpi sau frunte – pielea devine verde şi rugoasă, ca la crocodil: vasele de sânge se sparg, ţesutul moare.
De obicei, lucrurile se termină cu o cangrenă şi amputare, iar ţesutul osos poros, în special mandibula de jos, începe să se descompună, precizează revista americană. În 2008, Pavlova fusese adusă la spital cu cangrenă în zona bazinului şi infecţie a sângelui, fiind apoi mutată la Cicevo, la invitaţia organizaţiei creştine evanghelice care susţine centrul de reabilitare de aici.
O tristă particularitate a sistemului de reabilitare din Rusia este aceea că guvernul ţării îl sprijină prea puţin. Potrivit revistei Time, în Rusia se înregistrează la această oră aproximativ 2,5 milioane de narcomani, în condiţiile în care centre de reabilitare tip internat, care să se afle în grija Ministerului Sănătăţii, există extrem de puţine. Uniunea rusă a creştinilor evanghelici, în care domină cincizeciştii, întreţine peste 500 de centre, fără niciun ajutor din partea statului, fiind astfel cel mai mare organizator al procesului de reabilitare a narcomanilor din această ţară, conchide revista americană.
OXI – o combinaţie de cocaină, benzină, kerosen şi oxid de calciu care creează dependenţă de la prima utilizare … Drogul care a îngrozit Brazilia
În puşcărie unii îşi injectau vodcă în venă. O seringă îşi făcea efectul în câteva zeci de secunde şi cădeau ca un lemn. Alcoolul ajungea direct în creier …
Dar chiar şi puşcăriaşii, mare parte dintre ei aproape fără şcoală, ştiau câteva chestii elementare. Printre ele: nu-ţi injectezi tâmpenii în ţesut. Unii o făceau totuşi dar tocmai pentru că ştiau efectele: doreau să ajungă la spital. Astfel de efecte am văzut şi eu. Şi e suficientă o singură injecţie. Unii scăpau, alţii ajungeau la amputare. Ce-i determina să rişte, cu toate că cunoşteau efectele? Voi detalia într-un alt episod „Istorii din puşcării”.
Revenind la droguri, încerc şi eu un îndemn: tineri, nu se merită. Indiferent cât o fi sevrajul de mare, faceţi tot ce puteţi să renunţaţi, ca nu cumva din lipsa banilor să ajungeţi la „crocodil” sau „oxi”.

Trimiteți un comentariu

c3

MD. POCEAEV

cod2

Cum se cunosc icoanele MD


Icoanele ortodoxe ale Maicii Domnului se recunosc cel mai degrabă după cele trei stele - una pe frunte, a doua pe umărul drept, a treia pe umărul stâng. Aceste trei stele simbolizează fecioria Fecioarei Maria înainte de naştere, în naştere şi după naştere.

CATEGORII

—Care sunt cele 12 vineri din an care se tin; ce semnifica (1) .Icoana Maicii Domnului „Slovenskaia” (1) 100 POVETE ORTODOXE (1) 15 octombrie (1) 486 Întrebări din Biblie cu răspuns (1) 8 martie (1) ABECEDARUL VIETII DUHOVNICESTI (1) Acatist al Sfintei Icoane a Maicii Domnului Ognevidnaia din Areovind (1) ACATIST LA ICOANA MAICII DOMNULUI DE LA PUTNA (2) ACATIST LA ICOANA MAICII DOMNULUI DIN TINOS (30 ianuarie) (2) ACATIST LA ICOANA MAICII DOMNULUI DINTR-UN LEMN (1) ACATIST PENTRU COPII AVORTATI (1) Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului (1) Acatistul Bunei Vestiri (25 martie ) (1) Acatistul Icoanei Maicii Domnului Prodromiţa (1) ACATISTUL INTRĂRII ÎN BISERICĂ A MAICII DOMNULUI (1) Acatistul Izvorul Tămăduirii (1) ACATISTUL MAICII DOMNULUI – Bucuria tuturor celor necajiti (1) Acatistul Nasterii Domnului (1) Acatistul Nasterii Maicii Domnului (1) Acatistul Nașterii Maicii Domnului (8 septembrie) (1) Acoperamantul Maicii Domnului (5) ADORMIREA MAICII DOMNULUI (6) Adormirea Maicii Domnului in iconografie (1) Adormirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (3) AICI 24 ORE ORTODOXE -PROGRAMUL UNEI ZILE (1) AICI GASESTI CANTARI BISERICESTI (2) AICI GASESTI ICOANE CU MAICA DOMNULUI (7) AICI GASESTI INTREBARI SI RASPUNSURI (16) AICI GASESTI POVESTIRI ORTODOXE (5) AICI GASESTI RUGACIUNI SI ACATISTE (13) AICI GASESTI SFATURI PENTRU SPOVEDANIE (7) AICI-NOUL TESTAMENTIN FORMAT AUDIO (1) al Născătoarei de Dumnezeu (1) ALTARUL ORTODOX (1) Altă minune a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (1) APOCALIPSA (2) ARGHIROFILIA (1) ARGUMENTE PENTRU CINSTIREA MAICII DOMNULUI (1) ASCULTAREA DE PREOTUL DUHOVNIC (1) Aș colinda…POEZII DE ANUL NOU (2) Axion la Adormirea Maicii Domnului (1) BIBLIA CEA ADEVĂRATĂ (2) BISERICA ORTODOXA WIENA (3) BISERICI (48) BLESTEMUL (1) BOBOTEAZA (10) Braul Maicii Domnului (1) BUNA VESTIRE (4) Bunavestire (1) CANDELĂ ŞI MÂNTUIRE (3) Canon de mulțumire către Prea Sfânta Născătoarea de Dumnezeu (1) Canon la Pavecernița mică (1) Canonul Preasfintei Născătoare de Dumnezeu. (1) CANTARI BISERICESTI- LITURGICE (1) CANTEC DE SLAVA CATRE MAICA DOMNULUI CANTĂ CORUL APOSTOLIA (2) CARTI (1) CE SANT ICOANELE? (10) CELE 10 PORUNCI (1) Cele 500 de nume ale Maicii Domnului şi semnificaţiile lor (1) Cele 7 cauze care duc la aparitia bolilor (1) Cine a fost Fecioara Maria? (1) Cinstirea Icoanei Maicii Domnului „Igorevskaia" -5 iunie (1) Cinstirea Maicii Domnului (1) CITATE DIN SF. EVANGHELIE (7) Completare la cateheza „Despre Pururea Fecioria Maicii Domnului“ (1) Completare la cateheza „O mamă creştin ortodoxă“ (1) Completare la cateheza despre Lumânare (1)