10 noiembrie 2011

RUGACIUNE FACATOARE DE MINUNI CATRE PURUREA FECIOARA MARIA

DOAMNE AJUTA!
Preasfanta Stapana de Dumnezeu Nascatoare spre tine imi indrept gandul, inima si toate simturile si te rog cu lacrimi: Pana cand Maicuta a milostivirii va fi aceasta durere necontenita pe pamant?
Pana cand vrajmasii nevazuti ai neamului omenesc vor da lovituri atat de puternice bietilor oameni? Pana cand vor pangari si vor necinsti trupurile, sufletele si vietile lor? Inselandu-i ca sa nu cunoasca adevarul, sa nu indeplineasca poruncile divine si sa nu dea slava si cinste pururi maritului Dumnezeu Cel in Treime inchinat: Tatal, Fiul si Duhul Sfant? Ridica-te Stapana Atotbuna si zdrobeste pe vrajmasii nostri si ai Fiului Tau iubit Iisus Hristos, ingrozindu-i cu nebiruita-ti sfintenie, indreptandu-ne pe cararile
mantuirii, ca sa dam mereu marire lui Dumnezeu. Roaga-te, Fecioara, pentru Sfanta Biserica, pentru propovaduirea Evangheliei pe intreg pamantul, pentru poporul acesta, conducatorii lui, rudele mele, pentru vaduve, orfani, bogati, saraci, necajiti, bolnavi, pentru cei prigoniti pentru credinta, pentru salvarea celor ce au ratacit in secte, pentru cei raposati.
Ajuta-ne sa ne pocaim toti oamenii de pacatele noastre, sa iubim Biserica, sa ne spovedim adesea, sa renuntam la pacate, vicii si necredinta. Ajuta-ne sa nu fim insensibili la chemarea divina a blandului Tau Fiu care a venit sa sufere chinuri barbare pentru bietele oitele Sale ranite atat de mult de vrajmas.
Roaga-te, Maicuta Sfanta, si pentru aceste nevoi ale mele ( rosteste necazurile pe care le ai si dorintele pe care vrei sa
: ti le indeplineasca Maica Domnului). Slava Tatalui si Fiului si Sfantului Duh in vecii vecilor. AMIN.
Rosteste aceasta rugaciune de cinci ori pe zi, timp de zece zile consecutive. La sfarsitul zilelor dai o paine, o lumanare si pomelnicul familiei la altarul unei biserici. Dai de pomana la un sarac din biserica o sticla de ulei, 1 kg de faina, 1 kg. de fructe si ce te mai lasa inima si spui: "IN CINSTEA MAICII DOMNULUI". Ai sa vezi atunci puterea Maicii Domnului

60 de comentarii:

Anonim spunea...

mii sufletul gol, deoarece sotul ma schimba. Suntem de 4,5 ani impreuna si avem o fetita pe care eu am dorit-o mult.El e plecat permanent peste hotare si vine o data la 3 luni pe 2 saptamiini si eu care il astept cu nerabdare el la rindul sau venind acasa se poarta ca un despot cu mine, imi raspunde urit, pate sa ma loveasca. Spunetimi ce sa fac?

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea , aia nu e viata de familie, cunosc multe familii care au plecat la lucru si s-au despartit, stai de vorba cu el, ori va ia si pe voi cu el, ori va despartiti ...
In al doilea rand roaga-te , mergi la Sfanta Liturghie Duminica, impartaseste-te si tu si fetita si puneti nadejdea in Dumnezeu si Maica Domnului...dar stati de vorba si vezi ce vrea , ce are de gand..daca are pe altcineva , nu are rost sa te chinui si sa chinui si copilul..parerea mea...

Anonim spunea...

Mama mea se simte din ce in ce mai rau!Nu stiu ce sa mai fac! A mai fost odata internata in spital,dar eu numai suport sa o faca iar! DOAMNE AJUTA SA SE FACA BINE!DOAMNE TE IMPLOR!

Anonim spunea...

Buna seara,

Ma numesc Ioan Hadarean si am si eu multe necazuri si probleme pe cap...de vreo 6 luni miam piredut locul de munca si nu mai reusesc sa imi gasesc altul...in relatia de cuplu imi merge cam rau...si nu stiu ce sa mai fac ! Incerc sa ma rog in fiecare seara la Maica Sfanta si la Dumnezeu sa ma ajute si pe mine, dar se pare ca imi merge tot mai rau...ajutati-ma si pe mine cu un sfat oare ce ar trebuii sa fac....ca simt o asa mare durere in suflet,dar sper sa ma ajute Dumnezeu in cele din urma.
Va multumesc si Dumnezeu sa va ajute si sa va calauzesca pasii in tot ceea ce faceti !

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa va binecuvanteze..mergeti si discutati cu un preot, spovedania si impartasania sa nu va lipseasca,si mersul la Sf. Liturghie...

Ama spunea...

Am nevoie de un sfat ! Am23de ani si sunt in italia de vreo 8! Am avut 2relati seriose dar sau terminat si am fost tot timpul eu parasita fara motive bine intemeiate! Aveam un coleg de munca care imi era fff apropiat si povestind in fiecare zi cu el de necazuri ne-am indragostit! 3luni am stat impreuna. ..cele mai frumoase luni din viata mea si a plecat si asta! Stiu ca nu vi se pare dramatic si ca sunt fff multi oameni care au mai multa nevoie de ajutor ca mine dar mi se rupe sufletul si ma rog neincetat sa mil dea Dumnezeu inapoi pentru ca simt din tot sufletul ca el e omul meu! Ma rog la sf Fecioara,Mantuitorul. Sf Mina, mam spovedit si preotul mia dat si acatistul sf imparati Constantin si Elena ! Stiu ca trebuie sa ii cer la Tatal ceresc sa faca voia Lui dar parca nu ma lasa inima sa renunt sa ma rog pt baiatul asta si am impresia ca nu imi asculta rugaciunea ! E prima data cand simt ca cer ceva din suflet, ma rog cu lacrimi si suspine si parca pe zi ce trece imi pierd si credinta si speranta! Nu stiu ce sa mai fac! Cum sa ma rog? Ce rugaciuni sa spun? Cum sa procedez ca imi pierd mintile?

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu sa iti asculte rugaciunile draga Ama,daca sant spre folosul sufletului tau...urmeaza sfaturile preotului si asteapta...Dumnezeu ne asculta, dar daca ai spus cateva rugaciuni de cateva ori...crezi ca Dumnezeu sta drept in fata noastra sa ne indeplineasca dorintele ,la prima rugaciune? sti cum zicea parintele Cleopa? RABDARE, RABDARE, RABDARE...

ama spunea...

A trecut o luna de zile si stiu ca alti se roagamult timp si eu o sa ma rog in continuare dar vreau sa simt ca ma asculta si sa vada cat ma doare! Roagate si tu pt mine daca poti ca eu ma simt plina de pacate si am impresia ca pacatele mele sunt un zid intre mine si Tatal ceresc! Multumesc de sfat!

Bălulescu iliana spunea...

Draga Ama , trimite-mi un mail cu numele tau ,de botez si al lui ...si promit ca o sa ma rog pentru voi...Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Va rog din tot sufletul meu. rugati-va si pentru noi suntem un cuplu, ce acum avem mari probleme iubitul meu va fii trimis in state sa-l judece va rog din tot sufletul rugati-va pentru el pentru noi... si bunul Dumnezeu va,va ajuta si pe dumneavoastra..va multumeste Anca!

Anonim spunea...

Nu conteaza ritualurile...cum am vazut aici ...n lumanari,acatiste etc....si nici nu trebuie sa folosesti neaparat cuvinte bisericesti marete pe care nu le intelegi.Importanta e inima cu care te rogi....fii sincer,roaga-te din suflet,simte puterea lui Dumnezeu si ai incredere ca e mereu cu tine .Te iubeste !!!!

Anonim spunea...

DOAMNE AJUTA! LA FEEDJIT: CAMPINA SI MIZIL SUNT IN PRAHOVA SI NU AU NICI O LEGATURA CU GIURGIU!

Anonim spunea...

Roaga-te neincetat si o sa reusesti! Eu te sfatuiesc sa te rogi si la Parintele Arsenie Boca. Daca nu-l cunosti cauta informatii pe Internet si pe Youtube si ai sa vezi de puteri mari are parintele de la D-zeu. Vei vedea si auzii si de la altii ce minuni a facut parintele si cata lume amarata a ajutat! Daca-mi dai o adresa de email pot sa-ti trimit niste rugaciuni.
Doamne ajuta!

Anonim spunea...

Pt cei bolnavi este acatistul Sf.Nectarie dar care face minuni si cu locurile de munca alaturi de Acoperamantul Maicii Domnului si post miercurea si vinerea. Cu spovedanie, rugaciune si rabdare totul e posibil. Eu am avut niste dorinte care nu credeam niciodata ca se vor implini si citind pt loc de munca s-a implinit si ceva la care nu ma asteptam. Pe langa astea la tatal meu de la diagnostic de leucemie am ajuns sa luam analizele fara sa mai aiba nimic.Imi dau lacrimile si cred ca uneori nu suntem in stare sa multumim la D-zeu!!!
Iar cei care au probleme in dragoste este acatistul Sf. Antonie care se citeste martea.

Anonim spunea...

Roagate pt dar de cununie si pt luminarea mintii.

Gabrielabibi spunea...

Trebuie sa te rogi in continuare..daca iti merge mai rau asa cum ai zis asta nu inseamna ca Maica Domnului te-a parasit sau nu iti asculta ruga..sunt ISPITE iar tu trebuie sa treci peste ele..iar de altfel rugaciunile sunt canoane nu trebuie sa renunti a te ruga la Maica Domnului.

Anonim spunea...

eu am citit aceasta rugaciune de 5 ori pe zi timp de 10 zile,si intradevar sa indeplinit cea ce am cerut,trebui doar sa ai credinta.

Bălulescu iliana spunea...

Da, asa este...Dumnezeu are grije de noi...va mai scriu o rugaciune frumoasa..
TATA.
Ma abandonez in mainile tale.Fa cu mine orice iti place.
Orice ai face cu mine,Iti multumesc.
Vreau numai sa se implineasca vointa Ta in mine,in toate fapturile tale,si nu doresc nimic altceva,Dumnezeul meu.
Imi asaez sufletul in mainile Tale.Ti-l daruiesc,Dumnezeule,cu toata dragostea inimii mele,caci te iubesc si aceasta iubire ma indeamna cu putere sa ma daruiesc,sa ma asez in mainile tale,fara masura,cu nemarginita incredere,fiindca Tu esti Tatal meu.
(Charles de Foucauld).AMIN!

Anonim spunea...

anonim
est o rugaciune f frumoasa si chiar face minune.

JokerCostin spunea...

Eu imi doresc din inima sa intru la Colegiul Militar Liceal
Campulung Moldovenesc

Bălulescu iliana spunea...

Dumnezeu si Maica Domnului sa te ajute! sa fii ce iti doresti...

Anonim spunea...

Se poate ca cineva sa incarce ROZARUL SFINTEI FECIORE MARIA ?

Anonim spunea...

Eu doresc ca Sf. Fecioara Maria, Maica lui Dumnezeu, sa imi creasca credinta mea in Domnul Iisus Hristos, Fiul ei si Dumnezeul nostru. Imi doresc ca Sf. Fecioara Maria sa se roage pentru mine, robul sau Radu, dimpreuna cu voi toti, pentru aflarea credintei neclinitite in Iisus Hristos, ca astfel sa fiu fericit. Marturisesc ca nu imi trebuie nimic altceva pentru aceasta viata, decat credinta fara margini si neclinitita si neispitita in Invierea Domnului Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu, ca astfel sa aflu Mantuirea, Adevarul si Viata.

Ruga-ti-va pentru mine, fratilor si surorilor, si iertati-ma pe mine pacatosul.

Anonim spunea...

Maica iubita,sfanta fecioara din Juguila,fecioara a sperantei noastre,iart-mi pacatele pentru ca sant multe viata noastra e a ta, fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona ! Maica iubita protejeaza pelerinii,fi alaturi de noi in toate drumurile noastre ! Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata,da-le-o inapoi ! Fi langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat ! Amen ! Ai multumesc fecioarei din Juguila pentru toate favorurile primite Amen ! Se spune de 9 ori bucura-te Marie . Bucura-te Marie cea plina de har Domnul este cu tine binecuvantata esti tu intr-e femei si binecuvantat este rodul pantecului tau Isus. Sfanta Marie maica lui Dumnezeu, roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amen !

Anonim spunea...

crede in dumnezeu cu toata fiinta ta si sigur te ajuta! dumnezeu sa te binecuvinteze pe tine si familia ta

Anonim spunea...

cred ca ar fi bine sa incerci sa fii buna. blanda si intelegatoaresa ai multa rabdare in tot ceea ce faci si zici in prezenta sotului tau incearca sa nu te certi cu el chiar daca nu-ti pac anumite lucruri iar daca in conditiile astea sotul tau nu te respecta , PROBLEMA o are el nu tu asa ca tu fi aproape de fetita ta si continua sa-ti respecti sotul dar nu uita sa ai credinta si incredere in dumnezeu ca in viata asta are scari de urcat si de coborat pentru fiecare. FI BUNA ASTA E O CALITATE

Anonim spunea...

Buna. Sant casatorit de 9ani de 4 luni de zile sotia mea a plecat si nu mai stiu nimic de ea.O iubesc foarte mult si nu as putea sa o pierd.Ajutati-ma va rog simt ca imi pierd mintile.Ce rugaciuni trebuie sa citesc sa ma ajute Dumnezeu sa se intoarca la mine.Ma rog cu lacrimi in fiecare zi dar nu stiu ce sa mai fac sa ma ajute bunul Dumnezeu.Va rog ajutati-ma.

Bălulescu iliana spunea...

Mergeti la un preot ,spovediti-va, impartasiti-va ,si preotu va v-a invata mai bine...lasa-ti un pomelnic pentru 40 de sfinte Liturghii ,si specificati pentru impacare...Dumnezeu sa te ajute!

Anonim spunea...

babylenuta, ce contine 'pomelnicul pentru 40 de sfinte Liturghii"?

Bălulescu iliana spunea...

Doamne ajuta! In pomelnicul pentru 40 de Sfinte Liturghii se scriu persoanele din familia ta , sau streinii care vrei sa fie pomeniti la biserica , se trec cu numele de botez, sau daca nu sti numele de botez , se trece cel din buletin.De exemplu daca esti suparat cu cineva scri pentru impacare, sau daca e cineva bolnav scrii in dreptul lui bolnav, etc. Sfintele Liturghii se citesc in fiecare duminica , sau la sarbatori , la noi la biserica se citeste si miercurea , sau la manastiri se citesc in fiecare zi...scrii POMELNIC DE VII SAU POMELNIC DE MORTI...apoi treci persoanele care vrei si spui sau scri 40 de Sfinte Liturghi . SANT SLUJBE DE LA CARE NU TREBUIE SA LIPSEASCA NICI UN CRESTIN, IN FIECARE DUMINICA

Anonim spunea...

De unde as putea sa iau rugaciunea CRUCEA LUI ISUS e scrisa ca pe o poezie daca o are cineva puteti sa mi-o trimiteti pe adresa kakardes@gmail.com va multumesc dumnezeu sa va ajute.

Anonim spunea...

Vreau si eu rugaciunile de la Parintele Arsenie Boca!!! va rooog frumosss!!! :( Am mare nevoie de niste rugaciuni facatoare de minuni! :(

Anonim spunea...

Si cam in cat timp se indeplinesc dorintele si ce se intampla in privinta necazurilor? Multumesc anticipat de raspuns! :)

Bălulescu iliana spunea...

ASTA NUMAI DUMNEZEU ITI POATE RASPUNDE...ROAGA-TE CU LACRIMI, DIN SUFLET SI AI SA VEZI MERGI SI DISCUTA CU UN PREOT...SPOVEDESTE-TE ...

Anonim spunea...

Serios? si cam in cat timp ti s-au indeplinit dorintele? Multumesc frumos!

Anonim spunea...

Cate dorinte iti poti pune? Nu are foarte mare importanta culoarea lumanarilor,nu? Cand se da de pomana saracului acele lucruri,in ultima zi? Multumesc mult!

Bălulescu iliana spunea...

Draga mea..asta nu e un ritual, faci cum poti , nu conteaza culoarea , si cand dai saracului...Saracilorf poti sa dai tot timpul...De rugat trebuie sa te rogi tot timpul, si cand stai in pat, si cand mergi in tramvai sau pe strada , si cand te culci , si cand te scoli, si cand te asezi la masa, cand ai necazuri sau bucurii...Trebuie sa multumesti tot timpul prntru bune si rele . Crezi ca daca citesti o rugaciune si aprinzi o lumanare ,Dumnezeu iti indeplineste toate dorintele? sau daca citesti rugaciuni si gandul tau e in alta parte acele rugaciuni sant auzite .? Trebuie sa te rogi din suflet ,cu credinta , si doar pentru lucruri folositoare ,nu sa faci rau altcuiva ...Poti sa te rogi cu cuvintele tale din suflet si tot e bine...Dumnezeu sa te ajute !

Anonim spunea...

dragilor,cei care credeti cu adevarat in minunile PREA CURATEI MAICII DOMNULUI,vreau sa va spun ca ele chiar exista si daca va rugati cu tot sufletul si cu credinta,minunile nu se lasa asteptate!o spun cu toata sinceritatea,sunt o femeie normala,credeti-ma ca nu bat campii,eu personal aflandu-ma intr-o situatie foarte grea,un mare necaz,dupa savarsirea acestei rugaciuni,pret de 10 zile si facand exact asa cum scrie la finalul rugaciunii,minunea chiar s-a infaptuit,iar de atunci imi impartasesc experienta tuturor celor care cred in puterea rugaciunii catre Maica cea Sfanta,DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI SA VA AJUTE,asa cum si eu am fost ajutata!!!!!

Unknown spunea...

bunå ziua sunt o femeie care suferå foarte mult . acum 4ani mam cåsåtorit cu un bårbatul pe care lam iubit dar nu am stiut adevårul cå are niste pårinti care îi controleazå viata si acum cå ståm toti în aceasi caså si a început så mi facå råu si mie så må vorbeascå de råu si såmi facå råu tot timpul . vå rog ajutatimå cu un sfat cå plîng si må consum mereu ,

Anonim spunea...

Daca am nevoie neaparat de maine,sunt eleva si nu pot indeplinii aceste sarcini.sper sa ma ajute domnul!

Anonim spunea...

Buna ziua se aprinde si luminari /eu nu am luminari se pun mai mute dorinte ori numai una multumesc mersi mult

Anonim spunea...

Doamna Elena este important sa dau in biserica de pomana eu nu pot sa plec sunt la serviciul si daca dau la un sarac de pe drum e bine multumesc

Bălulescu iliana spunea...

E foarte bine, oricand sa dai de pomana , nu doar cand ai probleme...si nu e musai la biserica...

Anonim spunea...

multumesc mult sanatate si o seara frumoasa

Anonim spunea...

Bunä ziua
Cine poate sä mä ajute cu un sfat bun? Am un fecior. Este cäsätorit si are doi copii. Sotia lui este foarte cum se cade si copiii sint ca doi ingeri dar el nu pretuieste. Bea foarte mult. In fiecare zi vine beat acasä si face scandal. Eu fac tot ce pot pentru familia lui. Nu stiu la care sfint sä mä rog si cum sä mä rog ca sä pot sä-mi salvez feciorul si familia lui.

22 aprilie 2014, 07:51

Anonim spunea...

Bunä ziua
Cine poate sä mä ajute cu un sfat bun? Am un fecior. Este cäsätorit si are doi copii. Sotia lui este foarte cum se cade si copiii sint ca doi ingeri dar el nu pretuieste. Bea foarte mult. In fiecare zi vine beat acasä si face scandal. Eu fac tot ce pot pentru familia lui. Nu stiu la care sfint sä mä rog si cum sä mä rog ca sä pot sä-mi salvez feciorul si familia lui.

22 aprilie 2014, 07:51

Anonim spunea...

Bunä ziua
Cine poate sä mä ajute cu un sfat bun? Am un fecior. Este cäsätorit si are doi copii. Sotia lui este foarte cum se cade si copiii sint ca doi ingeri dar el nu pretuieste. Bea foarte mult. In fiecare zi vine beat acasä si face scandal. Eu fac tot ce pot pentru familia lui. Nu stiu la care sfint sä mä rog si cum sä mä rog ca sä pot sä-mi salvez feciorul si familia lui.

22 aprilie 2014,

Anonim spunea...

Rugaciune facatoare de minuni

Maica Iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta -mi pacatele pentru ca sunt multe.
viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot Raul Si,daca ,in aceasta lume de nedreptate,mizerie Si pacat,vezi ca viata noastra a luat o razna nu ne abandona
Maica Iubita protejeaza pelerinii Si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.
Acopera -i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea ce le a fost luata da-le-o inapoi.
Fii langa noi in toata viata noastra Si elibereaza-ne de orice tip de pacat

se spune de 9 ori Bucura Te Marie,in timp ce iti spui in gand trei dorinte:Una de bani Si doua imposibile
se citeste rugaciunea noua zile la rand,cu o lumanare aprinsa,iar in a noua zi se publica pentru a o face cunoscuta Si altora

Anonim spunea...

Frumoase sfaturi...multumesc

Anonim spunea...

Va rog sa ma ajutati cu un sfat
sotul a plecat de acasa a lasat 2 copii si s-a si recasatorit cu o doamna cu 8 ani mai mare ca el
ce sa fac sa il reintorc acasa si sa fim iar o familie fericita?

Anonim spunea...

Pentru doamna care are un fecior care bea: Rugati-va mult la Sfantul Mina, luati apa sfintita si mir sfintit de la biserica, puneti icoana Sf Mina in casa fiului, dati cu tamaie, spuneti fiului sa bea aghiasma dimineata pe nemancate si sa se inchine, macar, dar sa se roage la Sf Mina ar fi foarte bine, si la Sf Fecioara Maria, si la toti Sfintii, Domnul Iisus Hristos

Beatrice spunea...

Rugaciune pentru ideplinirea dorintelor
Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate ,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.Amen!Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amen!.Se spune de 9ori "Bucura-te Marie!Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus!Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu ,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin.... se spune 9zile la rand si se aprinde in fiecare zi o lumanare alba...a noua zi se publica

Beatrice spunea...

Rugaciune pentru ideplinirea dorintelor
Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate ,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.Amen!Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amen!.Se spune de 9ori "Bucura-te Marie!Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus!Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu ,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin.... se spune 9zile la rand si se aprinde in fiecare zi o lumanare alba...a noua zi se publica

Anonim spunea...

Rugaciune pentru indeplinirea dorintelor.SeSPUNE 9 ZILE LA RAND SI SE APRINDE IN FIECARE ZI CATE O LUMANARE ALBA.In a 9 a zi se publica ruga ciunea.Maica iubita,Sfinta Fecioara din Juquila,Fecioara sperantei noastre,iarta_mi pacatele pentru ca sunt multe,vita noastra e a ta,ferestene de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat_o razna,nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii.Fiialaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera_i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da_le_o inapoi.Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza_ne de orce tip de pacat.AMEN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMEN.Se spune de 9 ori Bucura-te Marie.Bucura_te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine,Bine cuvantata esti tu intre femei si bine cuvantat este rodul pantecelui tau Isus.Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu,roaga_te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre Amen.

Alexandra spunea...

Maica iubita,sfanta fecioara din juquilla,
Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
Viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul,si daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona!
Maica iubita,protejeaza pelerinii,fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi
Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice pacat.
Amin
Ii multumesc fecioarei din Juquilla pentru toate favorurile primite
Amin
-se spune aceasta rugaciune urmata de 'Bucura-te Marie' pe care o spunem de 9 ori
Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine
Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat e rodul pantecelui tau,Isus
Sfanta Marie,maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre. Amin

-rugaciunea se spune 9 zile la rand,in timp ce aveti aprinsa o lumanare alba.
-se pun 3 dorinte,una de bani,iar celelalte 2 dupa cum vreti
-trebuie sa publicati aceasta rugaciune in a -9-a zi pentru a o face cunoscuta si altora
Acum voi astepta sa vad daca se vor indeplini.

Anonim spunea...

sa va spun si eu o rugaciune!
Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de bani, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia sou pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.

Anonim spunea...

Rugaciune facatoare de minuni.Se face 9 zile la rind si in fiecare zi se aprinde o luminare alba.In a 9 zi publica rugaciunea.Se pun 3 dorinte,1-de BANI, si 2 dorinte imposibile.Ele se vor indeplini chiar daca nu credeti. Maica iubita,sfinta Fecioara din Juquila,fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sint multe.Viata noastra e ata.Fereste-ne de tot raulsi daca in aceasta lume de nedreptate,mizerie si pacat,vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita,protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia sou pe toti sarmanii fara de ajutor si piinea care le-a fost furata,dale-o inapoi.Fii linga noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.AMIN.Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite.AMIN. SE SPUNE DE 9 ORI:Bucura-te Marie,bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu TINE.Binecuvintata esti tu intre femei si binecuvintat este rodul pintecelui tau Isus.Sfinta Marie, Maica lui Dumnezeu,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.AMIN.

Unknown spunea...

Rugaciune pentru ideplinirea dorintelor
Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate ,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.Amen!Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amen!.Se spune de 9ori "Bucura-te Marie!Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus!Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu ,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin.... se spune 9zile la rand si se aprinde in fiecare zi o lumanare alba...a noua zi se publica

Anonim spunea...

Rugaciune pentru ideplinirea dorintelor
Maica iubita,Sfanta Fecioara din Juquila,Fecioara a sperantei noastre,iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe,viata noastra e a ta,fereste-ne de tot raul si daca in aceasta lume de nedreptate ,mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna,nu ne abandona.Maica iubita protejeaza pelerinii.Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor si painea care le-a fost furata da-le-o inapoi!Fii langa noi toata viata noastra si elibereaza-ne de orice tip de pacat.Amen!Multumesc Fecioarei din Juquila pentru toate favorurile primite!Amen!.Se spune de 9ori "Bucura-te Marie!Bucura-te Marie cea plina de har,Domnul este cu tine!Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus!Sfanta Marie,Maica lui Dumnezeu ,roaga-te pentru noi pacatosii acum si in ceasul mortii noastre.Amin.... se spune 9zile la rand si se aprinde in fiecare zi o lumanare alba...a noua zi se publica

Anonim spunea...

noihMaica Iubita,Sfanta Fecioara din Juquilla,Fecioara a sperantei noastre,iarta -mi pacatele pentru ca sunt multe.
viata noastra e a ta.Fereste-ne de tot Raul Si,daca ,in aceasta lume de nedreptate,mizerie Si pacat,vezi ca viata noastra a luat o razna nu ne abandona
Maica Iubita protejeaza pelerinii Si fii alaturi de noi in toate drumurile noastre.
Acopera -i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea ce le a fost luata da-le-o inapoi.
Fii langa noi in toata viata noastra Si elibereaza-ne de orice tip de pacat

se spune de 9 ori Bucura Te Marie,in timp ce iti spui in gand trei dorinte:Una de bani Si doua imposibile
se citeste rugaciunea noua zile la rand,cu o lumanare aprinsa,iar in a noua zi se publica pentru a o face cunoscuta Si altora

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ