DACA DORESTI SA ASCULTI PARACLISUL MAICII DOMNULUI, POTI SA PORNESTI DE LA BUTON...DOAMNE AJUTA!

PARACLISUL MAICII DOMNULUI!

8 decembrie 2010

RUGACIUNEA PUTERNICARugăciunea este atât de tare şi de puternică încât poţi să te rogi şi să faci ce vrei, căci rugăciunea te va povăţui spre o lucrare adevărată şi dreaptă.

Pentru ca să fii plăcut lui Dumnezeu n-ai nevoie de nimic altceva decât să iubeşti – “iubeşte şi fă ce vrei”, spune Fericitul Augustin – căci cine iubeşte cu adevărat, acela nu poate şi nu vrea să facă ceva ce nu este plăcut fiinţei iubite… cum însă rugăciunea nu este decât revărsarea şi lucrarea dragostei, atunci se poate spune cu toată dreptatea despre ea acelaşi lucru: pentru mântuire nu este nevoie de nimic altceva decât de rugăciunea neîncetată. Roagă-te şi fă ce vrei, şi vei atinge ţelul rugăciunii, vei dobândi iluminarea (odihnirea Duhului Sfânt în tine)!…

Pentru ca să putem desfăşura mai amănunţit înţelesul acestei chestiuni o vom lămuri prin pilde:

1. Roagă-te şi gândeşte ce vrei, şi gândurile tale se vor curăţi prin rugăciune. Rugăciunea îţi va lumina mintea, va izgoni şi va linişti toate gândurile necuviincioase. Asta o întăreşte Sf. Grigorie Sinaitul: “Dacă vrei – ne sfătuieşte el – să-ţi alungi gândurile şi să-ţi cureţi mintea, atunci izgoneşte-le cu rugăciunea, căci în afară de rugăciune, cu nimic nu putem opri gândurile.” Sfântul Ioan Scărarul spune în această privinţă acelaşi lucru:“Caută să biruieşti vrăjmaşii ce ţin de gânduri prin Numele lui Iisus. Afară de această armă nu vei găsi alta.”

2. Roagă-te şi fă ce vrei, şi faptele tale vor fi plăcute lui Dumnezeu, iar pentru tine folositoare şi mântuitoare.

Rugăciunea deasă, chiar şi atunci când nu ţine seama de cererea ce o faci, nu va rămâne fără rod (Marcu Ascetul), pentru că în ea însăşi se află o putere plină de dar. “Sfânt este Numele Lui, şi oricine va chema Numele Domnului se va mântui.” Aşa de pildă, cel ce s-a rugat multă vreme fără să simtă vre-o îmbunătăţire în viaţa lui vicioasă a primit in cele din urma, prin rugăciunea lui, o înţelepţire şi o chemare la pocăinţă.

3. Roagă-te şi nu prea te trudi să birui patimile prin propriile puteri. Rugăciunea le va dărâma în tine: “Căci Cel ce este în voi, este mai mare decât cel ce este în lume”, spune Sfânta Scriptură, iar Sf. Ioan Carpatinul învaţă că dacă tu nu ai darul înfrânării să nu te întristezi, ci să ştii că Dumnezeu cere de la tine silinţă spre rugăciune, şi rugăciunea te va mântui.

Bătrânul descris în Pateric, care “căzând a biruit”, adică poticnindu-se de păcat nu s-a deznădăjduit, ci s-a întors cu rugăciunea spre Dumnezeu şi s-a ridicat în picioare, slujeşte drept dovadă printr-o pildă.

4. Roagă-te şi nu te teme de nimic, nu te înfricoşa de necazuri, nu te spăimânta de năpaste, căci rugăciunea te va apăra, le va înlătura. Adu-ţi aminte de puţin-credinciosul Petru care se îneca, de Pavel care se ruga în temniţă şi de alte cazuri asemănătoare. Toate aceste întâmplări arată puterea, tăria şi întinderea atotcuprinzătoare a rugăciunii făcută în Numele lui Iisus Hristos.

5. Roagă-te oricum, numai mereu, şi nu te nelinişti de nimic. Fii vesel şi liniştit cu duhul, căci rugăciunea va rândui toate şi te va înţelepţi. Ţine minte că despre puterea rugăciunii vorbesc Sfinţii Ioan Gură de Aur şi Marcu Ascetul; cel dintâi spune că: “Rugăciunea, chiar atunci când este făcută de noi, care suntem plini de păcate, ne curăţă numaidecât” iar al doilea vorbeşte astfel: “Ca să te rogi într-un fel oarecare stă în puterea noastră, dar ca să te rogi curat este un dar de sus.” Prin urmare jertfeşte lui Dumnezeu ceea ce îţi stă în putere, adu-I la început măcar cantitatea, adică un număr cât mai mare de rugăciuni şi puterea lui Dumnezeu se va revărsa în neputinţa ta, devenind o deprindere şi făcându-se una cu firea, va ajunge o rugăciune curată, luminoasă, înflăcărată, şi aşa cum se cuvine.

6. Apoi, în sfârşit îţi mai spun că dacă vremea vegherii tale ar fi însoţită de rugăciune atunci, în chip firesc, nu ţi-ar ajunge timpul nu numai pentru faptele păcătoase, dar nici pentru gânduri necurate.

Vezi câte idei adânci sunt înmănunchiate în această înţeleaptă vorbă: “iubeşte şi fă ce vrei”. Roagă-te şi fă ce vrei!… Cât de îmbucurătoare şi mângâietoare sunt toate cele zise mai sus pentru un păcătos, îngreuiat de slăbiciuni, pentru cel ce geme apăsat de povara patimilor care îl luptă!…

Rugăciunea, iată totul! Ea ne este dată ca un mijloc atotcuprinzător ce duce la mântuirea şi desăvârşirea sufletului? Aşa e! Dar cu numele rugăciunii este aici strâns unită şi condiţia ei: “neîncetat vă rugaţi” porunceşte cuvântul Domnului. Ca urmare, rugăciunea îşi va arăta toată puterea ei lucrătoare şi roadele numai atunci când va fi rostită des, neîncetat, căci repetarea deasă a rugăciunii ţine fără nici o îndoială de voinţa noastră slobodă, pe câtă vreme osârdia, desăvârşirea, ca si curăţia rugăciunii este un dar de sus.

Ne vom ruga prin urmare, cât mai des cu putinţă, vom închina întreaga noastră viaţă rugăciunii, chit că ea va fi risipită la început. Practica repetată des de tot ne va învăţa să fim cu luare aminte, cantitatea ne va conduce negreşit la calitate.

Ca sa învăţăm să facem un lucru bun trebuie să-l săvârşim cât mai des.DOAMNE IISUSE HRISTOASE , FIUL LUI DUMNEZEU , MILUIESTE -NE PE NOI PACATOSII!

CITESTE SI AICI..CLIK  PE LINC


Rugăciune către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu
„Împărăteasa mea cea preabună şi nădejdea mea, Născătoare de Dumnezeu, primitoarea săracilor şi ajutătoarea străinilor, bucuria celor mâhniţi, acoperirea celor necăjiţi, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul; ajută-mă ca pe un neputincios, hrăneşte-mă ca pe un străin. Necazul meu îl ştii, dezleagă-l precum vrei, că nu am alt ajutor afară de tine, Maica lui Dumnezeu, ca să mă păzeşti şi să mă acoperi în vecii vecilor.
Amin!“


99 de comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. DOAMNE ISUSE HRISTOASE,IARTA-MI PACATELE MELE CA MULTE SUNT.FA DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU SA MA IMPAC CU SOTIA SI AI GRIJA DE COPIII NOSTRI.TE ROG DOAMNE!

   Ștergere
 2. ORZAN LILIANA MONICA1 decembrie 2011, 11:18

  DOAMNE ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU TOT CE-AI FACUT PENTRU MINE SI FAMILIA MEA ITI MULTUMESC CA EXISTI DOAMNE ISUSE HRISTOASE MILUIESTENE

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. PURUREA FECIOARA MARIA SI MULT MILOSTIVA,TE ROG DIN SUFLET,ROAGAL PE FIUL TAU SA-SI INTOARCA FATA CATRE NECAZU MEU,SA MA IERTE DE PACATE,FACUTE CU STIINTA SI FARA STIINTA.SI TE MAI ROG MAICA MEA,SA AI MILA DE COPII MEI DAVID SI DUMITRU,CA PRIN GRABNICA TA SOLIRE CARTE SCUMP FIUL TAU,ISUS HRISTOS...SA LE LUMINEZE MINTEA,SA NU APUCE PE CAI GRESITE,SA NU UITE DE D-ZEU.EU SINT DEPARTE DE EI,SI NU STIU CE FAC.DE ACEIA MA ROG VOUA,MAICA MILOSTIVA SI PRUREA FECIOARA MARIA, SI LUI ISUS HRISTOS SA VEGHEATI ASUPRA LOR NE-CONTENIT,SI PRINTILOR MEI LINISTE SUFLETEASCA,SI ZILE CIT MAI MULTE SI USOARE,IAR NOUA,SA NE AJUTATI SA PUTEM MERGE ACASA,SA FIM APROAPE DE EI...CA DEPARTAREA-I GREA ...AMIN

   Ștergere
  2. AMIN! DUMNEZEU SĂ ITI ASCULTE RUGĂCIUNILE...

   Ștergere
  3. Doamne te rog dami putere sa fac ce miam propus si aparama de tot cei rău si îndurate de familia mea ,ai grija de ei si fa k totul sa fie bine si alunga orice rău din inimile lor....iti multumesc tata din ceruri k mă asculti de fiecare data ....slavit fie numele tău...amin

   Ștergere
 3. DOAMNE ISUSE HRISTOASE, APARA, OCROTESTE, MILUIESTE SI MANTUIESTE
  CASNICIA NOASTRA A ROBILOR TAI ALIN DAN SI DOMNICA DE
  DUHUL INTUNECAT CE NE FACE RAU IN TOT CEASUL SI NE MANTUIESTE PE NOI DE TOT RAUL SI NECAZUL. AMIN

  RăspundeţiȘtergere
 4. AMIN! DUMNEZEU SA VA ASCULTE RUGACIUNILE...

  RăspundeţiȘtergere
 5. Doamne Isuse ,iti multumesc din suflet pentru toate darurile primite si tie Maica Domnului ca de fiecare data mi-ai ascultat rugaciunile si m-ai ajuta sa trec cu bine peste toate obstacolele vietii.Amin,,,

  RăspundeţiȘtergere
 6. DOAMNE,ISUSE HRISTOASE,DUMNEZEULE SI MAICA DOMNULUI,VEZI BOALA MEA SARACIA SI DUREREA TE ROG SA MA MANTUIESTI..SI DE VOIESC SI DE NU VOIESC..NU TINE SEAMA DE VOINTA MEA...AJUTA-MA SI IUBESTE-MA, PENTRU CA SI EU SANT COPILUL TAU...AMIN!

  RăspundeţiȘtergere
 7. DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA ITI ASCULTE RUGACIUNILE...IULIAN

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ne.a parasit ,avem un baietel impreuna.Se apropie data divortului.Sunt disperata.

   Ștergere
  2. Savetama rog doamne isuse hristoase aratami calea cea buna in privinta omului ce lam cunoscut da mi puterea de a vedea calea buna dami puterae sa vad lucrurile adevarate si sanatate copiilor mei .noroc in viata am ales o cale ca ma simtiam singura si trista iartami pacatele si aratami calea cea spre dumnezeu

   Ștergere
 8. cristiyola---fan Dalida, iubitoare de arta; arta e din inspiratie divina. / ma ajuta mult rugaciunile, documentarele spirituale;am perceput dragostea universala, care e transmisa prin mesaje, vibratii. acest loc imi place, ca e clar, asta e adevarata fata a lui Dumnezeu. multumiri cui a creat aceasta pagina.

  RăspundeţiȘtergere
 9. DUMNEZEU SA TE BINECUVANTEZE...SI SA FIE ALATURI DE TINE IN TOT CE FACI!

  RăspundeţiȘtergere
 10. DOAMNE,TE ROG AJUTAMA SI PE MINE,SI FAMILIA MEA,PAZESTENE DE TOATE RELELE SI MULTA SANATATE SA NE DAI MIE SI FAMILIEI MELE,MULTUMESC TIE DOAMNE.

  RăspundeţiȘtergere
 11. DOAMNE DUMNEZEULE,TATA CERESC,PENTRU JERTFA FIULUI TAU ISUS HRISTOS IN CARE MA INCRED SI CARUIA MA ROG,IARTA-MA CA TI-AM GRESIT ATAT DE MULT SI DE ATATEA ORI,AI MILA SI VINDECA DUREREA SUFLETULUI MEU SI DA CE STI TU CA E DE FOLOS SA CUNOSC SI EU IAR FERICIREA,BUCURIA DE A TRAI SI IMPLINIREA!AI MILA DE MINE ,FAMILIA SI PRIETENII MEI,INTOCMESTE-LE FIECARUIA DUPA NEVOIE,IN VIATA ASTA SI CEA CARE VA SA FIE,CU UMILINTA TE IMPLOR,DUHUL SFANT SA-L POGORI IN AJUTORUL NOSTRU!BINECUVANTAT FIE NUMELE TAU DOAMNE DUMNEZEUL NOSTRU SLAVITA SI MARITA PUTEREA SI MILA TA NEMARGINITA,ACUM SI-N VEACUL VEACULUI!AMIN!

  RăspundeţiȘtergere
 12. Doamne Isuse ,iti multumesc din suflet pentru toate darurile primite si tie Maica Domnului ca de fiecare data mi-ai ascultat rugaciunile si m-ai ajuta sa trec cu bine peste toate obstacolele vietii.Ajuta-i pre copii nostrii sa fie ei sanatosi, fericiti si sa traiasca in pace alaturi de noi.Fereste-i Maicuta de pericole si protejeaza-i.Ajuta-ne pre noi sa ii putem creste si sa facem oameni de soi cu care sa ne putem mandri.Ajuta-ne Maicuta sa putem trece de necazurile vietii...si da-ne si noua un pic de soare.....Multumim maicuta...Amin...

  RăspundeţiȘtergere
 13. Eugenia,DOAMNE ISUSE HRISTOASE SI Miculita domnului rugativa pentru familia mea de a scapa de datorii si a reveni la o cale mai buna,te rog doamne ajutama la examenele de stat de ale sustine bine,ferestenede greutati,dusmani si boli,Doamne Maica Domnului ajutane de a vinde masina mai repede.FIE VOIA TA DOAMNE,IN NUMELE TATALUI SI FIULUI SI SFINTULUI DUH AMIN.

  RăspundeţiȘtergere
 14. DOAMNE ISUSE HRISTOASE AJUTAMA SA SUSTIN EXAMENELE DE STAT CU BINE,AJUTANE SA SCAPAM DE DATORII SI SA VINDEM MASINA CIT MAI REPEDE,MAICA A DOMNULUI MA ROG TIE DE A NE FERI DE GREUTATI BOLI SI DUSMANI,FIE VOIA TA DOAMNE.

  RăspundeţiȘtergere
 15. Dumnezeu si Maica Domnului sa va ajute si sa va indeplineasca dorintele , sa va binecuvanteze..Doamne ajuta!

  RăspundeţiȘtergere
 16. ajuta-ne Doamne sa trecem peste aceste clipe grele...da-i putere mamei mele fii langa ea iart-o pt greselile facute fata de Tine...Fecioara Maria fii langa noi da-ne putere,credinta,ajuta-ne sa depasim momentele grele...iarta-ne Doamne greselile si pacatele...da-ne sanatate,rabdare,fericire si de fratele meu ai grija acolo unde e sunt sigura ca langa Tine si iarta-i pacatele...iti multumim pt ce Ne dai si Ne iarta ca uneori Ne pierdem credinta in Tine si doar la greu ne amintim de Tine vino in sufletele noastre si in mintea noastra nu Ne lasa sa pleci de langa noi...Amin

  RăspundeţiȘtergere
 17. Buna ziua,
  Am gasit acest blog in incercarea mea de cautare a unei carti Maica Domnului Tamaduitoarea.De ce?Pt ca, de curand, am fost la un mic pas de moarte, dupa un accident de masina.Am fost in coma o saptamana, nimeni nu-mi dadea nicio speranta de viata.Parintii mei si sotul meu au fost complect ravasiti!Au inceput toti apropiatii mei sa dea pomelnice la manastiri, inclusiv pe Muntele Athos si sa-mi aduca sotul meu un preot, un fost coleg de-a lui, in acea seara.El fiind de asemenea teolog...Si, mama mea, dupa vreo doua zile mi-a adus un alt preot!
  Dar, cel mai mult era o lovitura mare in suflet pt mama mea...care a inceput sa citeasca zilnic o carte de rugaciuni - Maica Domnului Tamaduitoarea.
  Spre minunea tuturor m-am trezit din coma.
  Medicii spuneau ca voi ramane cu sechele.A zis mama catre sora mea:nu-i nicun bai! important e si cel mai de pret lucru ii ca traieste!Eu voi avea grija de ea, cat timp voi avea zile!Eram cu pampers in acel moment, nu puteam sa umblu, nu-mi puteam tine trunchiul si gatul drept.Dupa cca o luna de la accident, umblam greu si mergeam singura la baie.In tot timpul asta, mama se trezea dimineata si se ruga din carticica aceea...Dupa vreo 2 luni de la accident mama mi a povestit cum a intrat in posesia acelei carti si ce mare miracol a facut!Ca a mers intr-o zi, pe cand eram in coma la manastirea din apropierea casei, la care mergea ea de obicei, o manastire de maici....si a inconjurat biserica, plangand, in genunchi...Si i-a spus unei maicute ce necaz are si i-a cerut o carte de rugaciuni.Maicuta i-a dat cartea aceea Maica Domnului Tamaduitoarea din care a inceput sa se roage zilnic!
  Atunci i-am cerut-o mamei si i-am spus ca acum a venit randul meu, pt ca pot, sa o citesc zilnic.Intamplarea facut ca am citit-o vreme de cateva zile si apoi am mers la recuperare,din nou.Acea carticica disparuse fara urma!Am fost la acea manastire sa vad daca o mai are si nu o mai avea.De ce? Pentru ca ea isi facuse "datoria" si disparuse!M-am uitat si pe internet si nu o gasesc niciunde...Acum sigur are nevoie altcineva de ea si sigur eu ma pregatesc de sfanta spovedanie citind alte rugaciuni si multumind Maici Domnului!
  De ce va spun asta?Pt ca in mod sigur Maica Domnului vrea sa povestesc de minunea pe care a facut o Ea in viata mea!

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Impresionanta poveste, Domnul sa va ajute.

   Cu mult drag
   Maria

   Ștergere
 18. DA , AM SCRIS SI EU ARTICOLE DESPRE MAICA DOMNULUI TAMADUITOAREA , CARE SE SARBATORESTE LA IZVORUL TAMADUIRII, DAR DE O RUGACIUNE ANUME , NU STIU...AM SA CAUT POATE GASESC VREO CARTICICA LA BISERICA SI NEGRESIT O SCRIU AICI...PUN LINCUL AICI SA VEDETI ICOANA..
  http://babylenuta.blogspot.ro/2012/04/izvorul-tamaduirii.html
  SI PE MINE M-A AJUTAT MAICA DOMNULUI DE NENUMARATE ORI, SI ASI PUTEA SPUNE CA A FACUT SI MINUNI CU MINE...EU TOT TIMPUL VORBESC CU MAICA DOMNULUI, CAND AM O TREABA IMPORTANTA , MERG LA ICOANA SII SPUN,MAICA DOMNULUI AZI AM NEVOIE DE TINE, AJUTA-MA! SI SIMT AJUTORUL EI...APOI NU UIT SA-I SPUN ..SARUT MANA ,MAMA MEA , ITI MULTUMESC CA MAI AJUTAT...AM MULTE ICOANE IN CASA CU MAICA DOMNULUI..SI SFINTII DRAGI SUFLETULUI MEU, SF. NECTARIE, IOAN RUSUL...SF.STELIAN ,PENTRU SI PAVEL PE CARE IAM PRIMIT LA CUNUNIE SI POT SA ZIC CA MI-AU APARAT CASNICIA , LA ANUL AM 40 DE ANI DE CASATORIE...SAU SF. IOAN BOTEZATORUL... SFANTUL PANTELIMON..POT SA SPUN CU MANA PE INIMA CA MAICA DOMNULUI SI SFINTII PETRU SI PAVEL M-AU AJUTATA SA MA LAS DE FUMAT DUPA 25 DE ANI DE FUMAT...CAND S-A LASAT POSTUL DE SFANTUL PETRU SI PAVEL , AM LASAT SI TIGARILE SI CU RUGACIUNI ZILNICE SI CU POST AU TRECUT 5 ANI SI NU AM MAI PUS MANA PE TIGARA...MARE E PUTEREA LUI DUMNEZEU , A MAICII DOMNULUI SI A SFINTILOR...

  RăspundeţiȘtergere
 19. Doamne Maiculita Domunului si tie sfiente NECTARIE ajutama pe mine pacatoasa PENTRU AMI GASI GRABNIC UN LOC DE MUNCA PENTRU A MUNCI CINSTI PENTRU FAMILIA SI COPILASII MEI DOAMNE AJUTA !

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne ajuta la tot poporul care se afa in sferinta si necazuri.

   Ștergere
  2. Doamne ajusta ma sa trec peste necazul asta ajusta.ma sa ies cu bine si sea pot munci sa o cresc PE Ana un liniste si intr.o familie.ajuta.ma sa ma intorc PE drumul cel buen si sa las total trecutul urat in urma.amin

   Ștergere
 20. DUMNEZEU SI MAICA DOMNULUI SA VA AJUTE IN TOT CE DORITI...AMIN!

  RăspundeţiȘtergere
 21. briazu tatiana20 august 2012, 11:42

  scumpa doamna am o rugaminte puteti sa-ti trimiteti prin email audio braul maicii domnului?va multumesc din suflet si doamne ajuta!

  RăspundeţiȘtergere
 22. DOAMNE AJUTA! CU PLACERE...SA VA FIE DE FOLOS SUFLETESC..

  RăspundeţiȘtergere
 23. Te rog Bunule Dumnezeu si Maicuta Sfanta da-mi si mie mangaiere sufletului meu.Te rog frumos fa o minune in viata mea sa nu ajung sa pic in deznadeje.Amin.

  RăspundeţiȘtergere
 24. DOAMNE ITI MULTUMESC CE AI FACUT PENTRU MINE SI PENTRU FAMILIA MEA. TE ROG DOAMNE AJUTAMA IN CONTINUARE SI MA ROG LA TINE CA SA NU SE DE A CASA UNDE STAM .TE ROG DOAMNE.

  RăspundeţiȘtergere
 25. Sf. Maica, ajuta-ma si pe mine. Ma rog neincetat dar se pare ca nu imi este auzita rugaciunea.... Sper din tot sufletul sa mi se implineasca dorinta cea mai arzatoare si ma tog necontenit pt ea

  RăspundeţiȘtergere
 26. Va rog sa va rugati si pentru mine, poate astfel ma va ajuta Bunul Mantuitor si Maica Domnului sa reusesc sa ma impac cu prietena. O iubesc mai mult ca pe viata mea. Va tog! Doamne ajuta, sfinteste si miluieste!

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Trimite-mi numele de botez...si ma voi ruga...Dumnezeu sa te ajute!

   Ștergere
 27. Doamne Iisuse Hristoase, Maica Domnului, aduceti-va mainile si puterea asupra mea si asupra sotului meu in aceste momente de durere, de disperare. Ajuta-ne Doamne sa trecem cu bine peste incercarea aceasta la care numai nu reusim sa gasim rezolvare. Da-ne Doamne Sfinte putere, intelepciune pentru a lua deciziile corecte, ajuta-ne sa ne intelegem, pentru ca vrajmasii nostri sa nu isi atinga scopul. Esti singura noastra speranta Doamne Sfinte, Te rugam nu ne uita pe noi pacatosii, dar cu mare credinta in suflet. Amin

  RăspundeţiȘtergere
 28. Raspuns pentru ADI ..Dumnezeu sa te ajute , sa te impaci cu prietena...sa nu mai spui niciodata ca iubesti pe cineva mai mult, decat ,,VIATA" ta , viata ne-a dato Dumnezeu si tot el ne-o ia , atunci cand doreste,in viata astea santem trecatori,si trebuie sa ne multumim cu ce avem...bune, sau rele...pentru toate trebuie sa multumim, si sa spunem ..DOAMNE FERESTE DE MAI RAU...

  RăspundeţiȘtergere
 29. nu stiu Doamne ce se intampla in familia mea...de 3 saptamani incoace numai necazuri avem...nu stiu ce sa mai fac Doamne Iisuse...ma simt pierduta si nu mai am nici o speranta....hotii ne-au furat din casa toate economiile, toti banii, ne-au lasat fara nimic, ecomomiile stranse pentru a scapa de datorii au disparut, insa datoriile au ramas, bani de mancare abia mai avem, sotul meu a fost anuntat ca va ramane fara loc de munca...Doamne Sfinte, nu stim ce sa facem, cum sa trecem peste aceasta durere, peste acest necaz...Te rugam juta-ne Doamne Sfinte sa trecem cu bine peste acest mare necaz, Fii alaturi de noi, da-ne intelepciune, credinta in ziua de maine, ca doar TU Doamne esti alinare in sufletele noastre, numai Tu ne poti ajuta.... va implor rugati-va pentru noi

  RăspundeţiȘtergere
 30. Doamne maicuta domnului ajuta-ne sa rezolvam cat mai repede problemele legate de casa. Amin

  RăspundeţiȘtergere
 31. Am gresit si ma rog din tot sufletul ca persoana careia i-am gresit sa ma ierte sa-si potoleasca maniasi sa-mi lase familia in pace.

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. FA UN POMELNIC PENTRU 40 DE SFINTE LITURGHII ,CU ACEEA PERSOANA CARE VA NECAJESTE SI PREOTUL SE V-A RUGA PENTRU EL ,SA IL IMBLANZEASCA DUMNEZEU SI SA VA LASE IN PACE...DECI TREBUIE SA NE RUGAM PENTRU DUSMANII NOSTRII NU SA-I BLESTEMAM...

   Ștergere
 32. DUMNEZEU SA VA BINECUVANTEZE SI SA FITI IERTATA !AMIN !

  RăspundeţiȘtergere
 33. Doamne te rog fii alaturi in aceste clipe grele de mama mea care are probleme de sanate . Maica domnului ajut o . Analizele si tomografia sa iasa bine. Doamne nu pot trece peste asa ceva. Va rog rugati va pentru mama mea .amin

  RăspundeţiȘtergere
 34. Sunt in casnicia asta ca si singura.Ma doare ca nu am un sot sa ma iubeasca.sa ma inteleaga.Ce sa fac Maicuta mea cea buna.Tu cunosti durerea sufletului meu si cunosti si leacul rabdare daruieste-mi!
  .

  RăspundeţiȘtergere
 35. Doamne Maica lui Dumnezeu iarta-ne pacatele care le facem zilnic cu lucrul cu cuvantul si cu gandul si ajuta-ne sa ne intelegem da-ne spor in casa ajuta-ne sa scapam de datorii care ne apasa si ne macina din ce in ce mai mult in ultimul timp.M ILUESTE-NE DOAMNE si ne apara pe noi de toate necazurile si nevoile. DOAMNE AJUTA!

  RăspundeţiȘtergere
 36. Maicuta Sfanta iti multumesc ca ai avut grija de fica mea si ai tinut=o in viata ,te rog acum ajut-o si lumineazai mintea si sufletul si intoarce-o la parintii ei .MULTUMESC MAICUTA !

  RăspundeţiȘtergere
 37. Maicuta Sfanta iti multumesc pentru grija fata de copiii mei,dar mai ales,pentru grija avuta fata de fiica mea, pe care ai scapat-o de la cea mai cumplita boala, pe langa alte maini miluitoare intinse, ajuta-ne sa avem intelepciune, sa ne cinstim unii pe altii, sa ne sprijinim, de putem, lumineza rogu-te a noastra cale, ale noastre minti, indepartreaza, multmiluitoare, negura si vicleniile necuratului. Acopera-ne cu sfant acoperamantul tau.Iti multumesc Maicuta Sfanta Preacurata Preanevinovata, pentru ruga ta neincetata

  RăspundeţiȘtergere
 38. "Maica Iubita, Sf Fecioara din Juquila
  Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe
  Viata noastra e a ta , fereste-ne de tot raul
  Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat
  vezi ca viata noastra a luat-o razna
  Nu ne abandona!
  Maica iubita protejeaza pelerinii
  Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre
  Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor
  Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi!
  Fii langa noi toata viata noastra si
  Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amen!
  Iti multumim Fecioara din Juquila pentru toate favorurile primite. Amen!"

  Apoi de 9 ori se spune " Bucura-te Marie"
  "Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine
  Binecuvantata esti tu intre femei
  Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus
  Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu
  Roaga-te pentru noi pacatosii
  Acum si in ceasul mortii noastre. Amen!"

  Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba. In a 9-a zi publica rugaciunea sa fie de folos si altora. Pune 3 dorinte - una de bani si 2 imposibile - ele se vor implini chiar daca nu-ti vine sa crezi. Sa va fie de ajutor !

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. (Una de bani)? La Dumnezeu ne rugam pt probleme grave nu sa-i cerem bani.Si inca ceva..(Binecuvantata esti tu intre femei si binecuvantat este rodul pantecului tau ca ai nascut pe Hristos mantaitorul sufletelor noastre)Asa este corect.Nu mai duce crestinii in eroare sa se roage la Dumnezeu pentru bani.

   Ștergere
 39. buna ziua ma numesc giorgio savioli incep prin a spune ca de tre luni si jumatate mam despartit de sotia mea e foarte greu ea sa dus si a bagat divort neam prezentat la prima infatisare si acum urmeaza a doua pt pensie alimentara la copil dar povestea e alta copilul nostru are numai 5 luni si vreau sami recastig sotia nu vreau sa divortez asa ca am inceput sa citesc zeci de rugaciuni nu stiu ce sa mai fac zi de zi rugaciuni nu stiu ce se petrece dar nu miam pierdut increderea in maica domnului daoamna babylenuta spunetimi ce rugaciuni sa fac sami recastig familia e foarte greu fara ei mai ales pentru ingerasul ala mic al meu va rog mult ajutatima datimi un sfat

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SPER CA V-ATI GASIT LINISTEA ...RUGATI-VA SINCER LA MAICA DOMNULUI SI CU CUVINTELE VOASTRE SI CU RUGACIUNI SIMPLE DAR SPUSE DIN SUFLET ...

   Ștergere
 40. "Toate cate cereti, rugandu-va, sa credeti ca le-ati primit si le veti avea. Iar cand stati de va rugati, iertati tot ce aveti impotriva cuiva, ca si Tatal vostru din ceruri sa va ierte greselile voastre."
  Orice rugaciune e bine primita daca e spusa din suflet...citeste acatistul si paraclisul Maicii Domnului...depinde de ce a plecat sotia, ca de bine, nu cred...Dumnezeu sa te ajute sa iti indeplinesti dorintele...

  RăspundeţiȘtergere
 41. Te rog Doamne Dumnezeul meu si pe tine Sfinta fecioara Maria nascatoare de Dumnezeu sa il ajutati miine pe copilul meu Nicolaie-Ovidiu sa reuseasca la examenul pe care il va da Amin

  RăspundeţiȘtergere
 42. Maica Domnului ajutane pe mine si familia mea,da-ne sanatatea de care avem nevoie ,Miluieste-ne Sfanta Fecioara ca mare este puterea Ta!
  iti multumim din suflet pentru tot binele pe care il faci in fiecare zi pentru noi!Te laudam si tre slavim sfanta fecioara!

  RăspundeţiȘtergere
 43. Preasfinta Nascatoare de Dumneezeu , iti multumesc pentru tot ajutorul acordat pana acum , mie si familiei mele . Maica Domnului nostru Isus , mijloceste pentru mine pentru obtinerea unui loc de munca .Ajuta-ma Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu precum vei voi . Domnul fie laudat si cinstit .
  Amin

  RăspundeţiȘtergere
 44. Nascatoare de Dumnezeu, te rog din tot sufletul si din toata inima mea sa-mi luminezi mintea si calea si sa ma ajuti sa iau decizia corecta sa-mi limpezesc mintea si sa-mi mantuiesti sufletul care acum este intunecat si ma simt pusa l grea incercare, iarta-mi pacatele caci ma caiesc din suflet si imi doresc sa ma schimb, intareste-ma si Fi alaturi de mine caci mare necaz ma paste, Doamne ajuta-ne si iarta-ne pe noi robii Tai..

  RăspundeţiȘtergere
 45. domne te rog ai mila de familia mea vindecane de boli de rau care este ne cojoara de baguba de netelegeri amin

  RăspundeţiȘtergere
 46. Preasfanta fecioara Maria facatoare de minuni,ajuta-ma, binecuvanteaza zilele mele si iarta-ma de pacate,ajuta-ma sa nu mai sufar atat,da-mi sanatate mie si la familia mea,apara-ne de rele, te rog ajuta-l pe barbatul meu sa vada calea ce-a buna si sa fie bine ,sa ne impacam si sa avem pace si liniste in casa.Binecuvanteazane pe noi toti,si miluieste-ne.Amin

  RăspundeţiȘtergere
 47. Maica Domnului ajutama in necazurile care le am ,ajutama ,ajutama .

  RăspundeţiȘtergere
 48. Maica Domnului ajutama in necazurile care le am ,ajuta-ma . Doamne ajutane!

  RăspundeţiȘtergere
 49. Maica Domnului ajuta-ma sa-mi gasesc un loc de munca .Ajuta-ma in necazurile care le am ,ajuta-ma numai la tine am scapare numai tu ma poti ajuta.Fereste-ma de dusmani vazuti si nevazuti Doamne. Doamne ajuta pe toata lumea ,in necazuri si suparari.Doamne ajutane!

  RăspundeţiȘtergere
 50. Suntem inime pacatoase care cerem un dar,eu mai mult decit toti si chiar daca pacatele mele sunt nenumarate sper ca bunul si induratul Dumnezeu ma va ajuta in necazul meu.Doamne nu privi la multumea pacatelor ci la ibirea ta de oameni si ne ajuta noua nu dupa faptele noastre ma dupa multimea indurari tale si ne da noua tuturor noroc,putere,vedere,sanatate si iertare de pacate. DOAMNE AJUTA TUTUROR CELORA CE TI CER AJUTORUL TAU!

  RăspundeţiȘtergere
 51. ITI MULTUMESC DOAMNE!!!...stiu ca esti acolo pt a ma ajuta si iti sunt recunoscator!!!

  RăspundeţiȘtergere
 52. doamne te rog fami ca fata care tin eu la ia persoana care o iubesc mult sa ma iubeasca enorm si ia si sa ramanem impreuna pt totdeauna amin

  RăspundeţiȘtergere
 53. MAICA NOASTRA BUNA, MA ROG PENTRU LINISTEA MEA SI A FAMILIEI MELE.TATA ESTE ALCOOLIC SI ACUM SI FRATELE MEU ARE ACEASTA EMBLEMA. VAI DE NOI!!!!!
  SUNT VIOLENTI SI VIETILE MAMEI SI A CUMNATEI MELE CATEODATA SUNT IN PERICOL!!
  MA ROD MAICA BUNA PENTRU LINISTIREA SUFLETELOR LOR ZBUCIUMATE..MAICA BUNA DU RUGACIUNEA NOASTRA LA BUNUL TAU FIU SI DUMNEZEUL NOSTRU. DOAMNE AJUTA-NE

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Maica Domnului sa iti asculte rugaciunile, si sa-i scape de PATIMA BETIEI...

   Ștergere
 54. doamne sfinte isuse hristoase si tie maica domnului,ma rog pentru iertarea pacatelor mele,pentru gasirea linistii sufletului meu prin gasirea unui serviciu stabil si placut mie,pentru a mi asigura painea cea de toate zilele,IARTA MA !IARTA MA!IARTA MA!maica a lui dumnezeu si tu doamne pe mine pacatoasa Maria...Amin

  RăspundeţiȘtergere
 55. Doamne Iarta ma de pacate ca zilnic fac pacate.si te rog ai grija de familia mea doamne ajuta te rog.

  Amin .te iubesc doamne.

  RăspundeţiȘtergere
 56. Doamne dumnezeu meu ,IARTA MA de pacate ca pacatuiesc mereu .si fama mai bun mai credicos .mai calm cu sotia mea .sa ne grijim cu drag fetita.sa avem antelegere an familie .sa reusesc sa ma las de fumat si .sa fiu un crendicios.si sa nu mai fac pacate te rog Doamne .Ajuta-ma.

  RăspundeţiȘtergere
 57. MAICA LUI DUMNEZEU TE ROG AI MILA SI AJUTAMA IN NEVOILE MELE,IN SUFERINTELE IN TRISTETEA MEA . TE ROG MAICA LUI DUMNEZEU LUMINEAZ-MI DRUMUL IN VEATA ,SI AJUTAMA SI FI TOT TIMPUL CU MINE.

  RăspundeţiȘtergere
 58. Doamne Dumnezeul meu ajutama stiu ca am pacate dar te rog din inima ajutama sa-mi aduc fiul Edvin acasa sa inteleaga ca nu-i vreau raul ,si sa nu o ia pe calea gresita ,a cunoscut o fata s-au mutat anpreuna la fata acasa pe mine fata ma face in toate felurile(handicapata proasta etc) dar problema este alta a devenit batjocura lor a slabit foarte mult, i s-a interzis sa vorbeasca cu mine,l-au schimbat total ,nu mi-am vazut copilul de 5 saptamani te rog Doamne Dumnezeule dai minte si ochi sa vada unde a ajuns sa deosebeasca binele de rau sa vada batjocura lor te rog Doamne Isuse sa-i iei ceata de pe ochi te rog Doamne ajuta o mama necajita te rog doamne fa-mi familia fericita din inima te rog este singurul meu copil te rog Doamne nu suntem bogati dar el este singura mea comoara te rogMAICA LUI DUMNEZEU ajutama fane fericiti

  RăspundeţiȘtergere
 59. luci iti multumeste din suflet maicuta sfinta pentr ajutor

  RăspundeţiȘtergere
 60. Doamne Dumnezeul meu ajutama stiu ca am pacate dar te rog din inima ajutama. Va rog sa va rugati si pentru mine, poate astfel ma va ajuta Bunul Mantuitor si Maica Domnului sa reusesc sa ma impac cu prietena. O iubesc mult Va rog! Daoamna babylenuta va rog mult ajutatima si pe mine.

  RăspundeţiȘtergere
 61. ROAGATE MAICUTA SFANTA PREA CURATA , NASCATOARE DE DUMNEZEU,PENTRU NOI PACATOSII , SA NE IERTE BUNUL DUMNEZEU PACATELE SI GRESELILE NOASTRE, SI ROAGATE MAICUTA SFANTA PENTRU MAMA MEA AURELIA, SORA MEA IULIANA HAJNALKA,PENTRU COPILASII MEI ADRIAN SI DALIDA, PENTRU GINERELE MEU ANTONIO, SI NEPOTICA MEA ANTONIA, SA LE DEA BUNUL DUMNEZEU SANATATE SI PUTERE DE MUNCA , PACE SI LINISTE LA CASA, SI TE ROG MAICUTA SFANTA PREACURATA FECIOARA MARIA ROAGATE PENTRU TOATE PERSOANELE BOLNAVE SI PENTRU COPII SI ORFANI,. DOAMNE DUMNEZEULE NU NE PARASI SI NU NE ABANDONA, SI NE ARATA CALEA CEA DREAPTA PE CARE TREBUIE SA PASIM. DOAMNE AJUTA. AMIN

  RăspundeţiȘtergere
 62. DOAMNE DUMNEZEULE ,MANTUIESTENE SI PAZESTENE DE CEL RAU SI NE IARAT PACATELE SI GRESELILE NOASTRE , SI DANE PUTERE SI TARIE DE A MERGE MEI DEPARTE, SI DANE SANATATE SI PUTERE DE MUNCA , SI TE ROG DIN SUFLET ALUNGANE GANDURILE NECURATE DE LA NOI, SI DANE GANDURI BUNE SI ARATANE CALEA SI DRUMUL PE CARE TREBUIE SA MERGEM. DOAMNE DUMNEZEULE FERESTE DE ORICE RAU PE MAMA MEA, SORA MEA COPILASII MEI , NEPOTICA MEA,GINERELE MEU SI PE MINE ROABA TA ELISABETA. MULTUMIM DOAMNE PENTRU TOT AJUTORUL PE CARE NI LAI DAT , SI INTOTDEAUNA NEAI INTINS O MANA DE AJUTOR.DOAMNE AJUTANE. AMIN

  RăspundeţiȘtergere
 63. Dă-mi Doamne harul Tău, ca să mă deprind a-mi stăpâni totdeauna patimile, a mă învrednici de darurile Tale, a păzi legea Ta şi a merita mântuirea. Dumnezeul meu, fă să cunosc cât de mici sunt bunătăţile pământeşti şi cât de mari sunt cele cereşti, cât de scurt este timpul acestei vieţi şi cât de nemărginită este veşnicia. Ajută-mi să fiu întotdeauna gata de moarte şi să nu ma cutremur de judecata Ta, să scap de chinurile cele veşnice şi să dobândesc raiul prin lisus Hristos, Domnul nostru.
  Te rugăm, Mult Milostive Doamne, dă-ne înţelepciune de la Tine de sus, ca să putem deosebi binele de rău, ca să putem să ne ferim de tot ce nu este plăcut înaintea Ta, să ştim cum să vorbim şi să alegem numai cele plăcute Ţie, ca să ne putem mântui, înţelepciune, care să ne facă să dispreţuim toate deşertăciunile lumii acestea. Apără-mi Doamne copii, părinţii, sora şi pe cei apropiaţi de toată amaraciunea şi necazul. Îţi mulţumesc Doamne!
  Amin.

  RăspundeţiȘtergere
 64. Vorbesc cu un baiat plecat din tara, acum nu stie cand se intoarce nu e sigur nici pe ce simte.As vrea si eu o rugaciune care sa ma ajute sa-l vad venit acasa cat mai curand.

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Orice rugaciune spusa din suflet si daca Dumnezeu considera ca ce ai cerut, e bun pentru sufletul tau ...sigur ti se implineste...

   Ștergere
 65. Ma bucur din tot sufletul ca am descoperit acest blog, am avut mult de invatat si sper din toata inima sa ne ajute BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI in tot ceea ce facem, sa ne dea putere sa-L ascultam. Doamne ajuta!

  RăspundeţiȘtergere

 66. "Maica Iubita, Sf Fecioara, Fecioara a sperantei noastre, iarta-mi pacatele pentru ca sunt multe .Viata noastra e a ta , fereste-ne de tot raul Si daca in aceasta lume de nedreptate, mizerie si pacat vezi ca viata noastra a luat-o razna Nu ne abandona! Maica iubita protejeaza pelerinii Fii alaturi de noi in toate drumurile noastre Acopera-i cu mantia ta pe sarmanii fara ajutor Si painea care le-a fost luata da-le-o inapoi! Fii langa noi toata viata noastra si Elibereaza-ne de orice tip de pacat! Amin! Iti multumim Fecioara pentru toate favorurile primite. Amin!" Apoi de 9 ori se spune " Bucura-te Marie" "Bucura-te Marie plina de har, Domnul este cu tine Binecuvantata esti tu intre femei Si binecuvantat este rodul pantecelui tau Iisus Sfanta Marie Maica lui Dumnezeu Roaga-te pentru noi pacatosii Acum si in ceasul mortii noastre. Amin!" Aceasta rugaciune se spune 9 zile la rand, aprinzand o lumanare alba.
  RăspundeţiȘtergere
 67. DOAMNE, TE ROG SA MA MANTUIESTI..SI DE VOIESC SI DE NU VOIESC..NU TINE SEAMA DE VOINTA MEA...AJUTA-MA SI IUBESTE-MA, PENTRU CA SI EU SANT COPILUL TAU...AMIN!

  RăspundeţiȘtergere

 68. Adeseori cerem de la Dumnezeu lucruri bune şi de cele mai multe ori El ne ascultă, chiar dacă nu imediat sau în chip izbitor şi ne mâhnim atunci când dintr-o pricină sau alta, numai de El ştiută, nu ne ascultă. Dacă l-ar asculta pe om când blesteama, ar fi inimaginabil de rău, mai ales că uneori le cere mai cu ardoare, mai cu pasiune decât rugăciunea bună; -să moară cutare? Doamne fereşte! -să fie cutare de ruşine? Ce este mai de nesuferit în ochii oamenilor şi ai lui Dumnezeu decât ruşinea? -să ardă focul? Să trăsnească? Să mănânce câinii? Toate acestea sunt spre pagubă şi spre pierzare şi de bună seamă că îndemnurile acestea vin din partea celui rău. Nu în zadar zice, de Dumnezeu insuflat, psalmistul David: “Pune, Doamne, strajă gurii mele şi uşă de îngrădire împrejurul buzelor mele. Să nu abaţi inima mea spre cuvinte de vicleşug… “

  RăspundeţiȘtergere
 69. Ne-a parasit, avem un copilas impreuna.Va rog,rugati-va pentru noi toti,trei.Doamne ajuta!

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dumnezeu sa va ajute ,si sa va lumineze mintea , ca sa va cresteti copilul impreuna ! Trimite numele vostru de botez ...prin mail daca vrei...

   Ștergere
 70. Doamne Dumnezeule ,in numele Fiului Tau Isus Hristos,te rog ai grija de familia mea si de cei dragi noua dupa neputinta si necazul nostru.Apara-ne .milueste-ne si ne pazeste~ Te rog Doamne Dumnezeule alunga de la sora mea Irina patima pe care o are,pentru ca stii ca ea este un om bun,alunga demonii de la ea.Ajuta sa aiba o viata frumoasa ,linistita si in sanatate.Ma rog Doamne Dumnezeule pentru prietenul familiei noastre Dorin.Ajuta-l Doamne sa treaca cu bine prin operatia pe care o va avea.Binecuvinteaza doctorii din jurul lui!Ajuta-ne Tata Ceresc sa fim si sa ramanem si in continuare o familie iubitoare care traieste in pace si iubire.Doamne Dumnezeule,Stapinul nostru ,te rog primeste rugaciunea mea! Multumesc/ Amin

  RăspundeţiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamne,iti multumesc pentru tot ce faci in fiecare zi pentru mine si te rog din suflet ai grija de mine si de familia mea si pune bunătate in sufletele lor si alunga raul in pustiu,...slavit fie numele tău.amin

   Ștergere
 71. Doamne da-ne putere multumim doamne

  RăspundeţiȘtergere
 72. oameni buni...daca aveti pacate si vreti sa va rugati ...mergeti la biserica in fata altarului si la icoana Lui Iisus Hristos si Maica Maria...pe Dumnezeu acolo il gasiti nu pe internet ...ma indoiesc ca dumnezeu va va citi postarile voastre si va va ajutat ....fara macar sa dati pe la o biserica ....sunt atatea bisercii unde puteti intra si aprinde o lumanare si sa va rugati din suflet ....

  RăspundeţiȘtergere
 73. laudati pe domnul isus cristos si pe maica lui cea sfanta,fiti buni si milostivi caci ajutorul din cer va veni negresit,.amin

  RăspundeţiȘtergere
 74. Doamne,iti multumesc pentru tot ce faci in fiecare zi pentru mine si te rog din suflet ai grija de mine si de familia mea.Maica lui Dumnezeu te rog ai mila si ajuta-l pe Victor sa-si gaseasca service .Doamne ajuta!

  RăspundeţiȘtergere
 75. IARTA-MA DOAMNE;
  -pt tot ce puteam sa vad si nu am vazut,
  -pt tot ce puteam sa aud si nu am auzit,
  -pt tot ce puteam sa simt si nu am simtit,
  -pt tot ce as fi putut sa inteleg si nu am inteles,
  -pt tot ce as fi putut sa constientizez si nu am constientizat,
  -pt iertarea pe care as fi putut sa o dau si nu am dat-o,
  -pt bucuria pe care as fi putut sa o traiesc si nu am trait-o,
  -pt visele pe care le-as fi putut implini si nu le-am implinit,
  -pt necunoscutul in care as fi putut pasi si din teama nu am putut sa pasesc,
  -pt iubirea pe care as fi putut sa o exprim si nu am exprimat-o,
  -pt tot ce puteam sa creez bun si frumos si nu am creat, pt Gloria Ta Doamne si a Imparatiei Tale Divine.
  -pt tot ce stiu si nu stiu ca am gresit, pe Tine Doamne, care esti mila si iubirea infinita, TE ROG, IARTA-MA si ma imbraca cu nesfarsita ta iubire si lumina,
  -iti multumesc Doamne, pt toata frumusetea pe care am vazut-o izvorand din Tine,
  -pt muzica tacuta a inimii tale pe care mi-ai dezvaluit-o auzului,
  - pt tot ce am simtit bun si minunat in viata mea,
  - pt tot ce prin harul tau am inteles,
  - pt lumina pe care am sorbit-o in adancul meu,
  - pt bucuria fiecarei clipe traite in tine, Doamne,
  - pt toate cadourile spirituale care mi-au imbogatit fiinta,
  - pt viata mea care este a Ta,
  - pt visele care au prins forma prin armonia iubirii Tale pt mine,
  - pt necunoscutul in care am pasit plin de curaj, regasindu-te,
  - pt iubirea coplesitoare cu care ma dezmierzi clipa de clipa,
  - pt tot ce am creat prin Tine bun si frumos, aducand cu umilinta lauda Imparatiei Tale,
  DUMNEZEU, TATAL NOSTRU, plimbandu-se prin casa mea, imi va lua toate grijile si va vindeca toate bolile mele si ale familiei mele, in numele lui IISUS. Amin

  RăspundeţiȘtergere

DOAMNE, TE ROG SA MA MANTUIESTI..SI DE VOIESC SI DE NU VOIESC..NU TINE SEAMA DE VOINTA MEA...AJUTA-MA SI IUBESTE-MA, PENTRU CA SI EU SANT COPILUL TAU...AMIN!

Facebook Share

CATEGORII

''CEI CARE VORBESC DESPRE VREMURILE DE PE URMA LA TIMPUL VIITOR NU STIU CE SPUN'' (1) 100 POVETE ORTODOXE (1) 486 Întrebări din Biblie cu răspuns (1) ABECEDARUL VIETII DUHOVNICESTI (1) Acatist al Sfintei Icoane a Maicii Domnului Ognevidnaia din Areovind (1) ACATIST PENTRU COPII AVORTATI (1) Acatistul Acoperamantul Maicii Domnului (1) ACATISTUL MAICII DOMNULUI – Bucuria tuturor celor necajiti (1) Acatistul Nașterii Maicii Domnului (8 septembrie) (1) Acoperamantul Maicii Domnului (2) ADORMIREA MAICII DOMNULUI (4) Adormirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (1) AICI 24 ORE ORTODOXE -PROGRAMUL UNEI ZILE (1) AICI GASESTI CANTARI BISERICESTI (2) AICI GASESTI ICOANE CU MAICA DOMNULUI (5) AICI GASESTI INTREBARI SI RASPUNSURI (16) AICI GASESTI POVESTIRI ORTODOXE (5) AICI GASESTI RUGACIUNI SI ACATISTE (10) AICI GASESTI SFATURI PENTRU SPOVEDANIE (6) AICI-NOUL TESTAMENTIN FORMAT AUDIO (1) ALTARUL ORTODOX (1) Altă minune a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu (1) APOCALIPSA (2) ASCULTAREA DE PREOTUL DUHOVNIC (1) Aș colinda…POEZII DE ANUL NOU (2) BIBLIA CEA ADEVĂRATĂ (1) BISERICA ORTODOXA WIENA (3) BISERICI (48) BLESTEMUL (1) BOBOTEAZA (10) BUNA VESTIRE (1) CANDELĂ ŞI MÂNTUIRE (3) CANTEC DE SLAVA CATRE MAICA DOMNULUIM. CANTA CORUL APOSTOLIA (1) CARTI (1) CE SANT ICOANELE? (10) CELE 10 PORUNCI (1) Cele 500 de nume ale Maicii Domnului şi semnificaţiile lor (1) Cele 7 cauze care duc la aparitia bolilor (1) Cine a fost Fecioara Maria? (1) Cinstirea Maicii Domnului (1) CITATE DIN SF. EVANGHELIE (7) Completare la cateheza „Despre Pururea Fecioria Maicii Domnului“ (1) Completare la cateheza despre Lumânare (1) Completare la cateheza „O mamă creştin ortodoxă“ (1) Convorbiri Duhovnicesti (1) Credinta fara fapte de credinta nu e credinta. (1) CREŞTINISM şi YOGA ÎN TOTALĂ CONTRADICŢIE UNA CU ALTA!!! (1) CUGETARI SI CITATE ORTODOXE (1) Cum arata ingerii? (1) CUM SA NE RUGAM (13) CUM ÎNŞEALĂ DIAVOLUL PE OM (1) CUVANT CATRE CRESTINII ORTODOCSI DUMNEZEU ŞI OMUL (1) Cuvine-se cu adevarat. (1) Cuvinte alese - Maica Gavrilia (1) CUVÂNT DESPRE NEVOIA DE SPOVEDANIE ŞI DE POVǍŢUITOR DUHOVNICESC (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE B O A L Ă ŞI SU F E R I N Ţ Ă (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE I N V I D I E (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE PURUREA FECIORIA MAICII DOMNULUI (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE VEŞNICIE (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE POMELNIC ŞI ACATIST (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE AGHIASMA MARE (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE CELE 3 MARI MINUNI DIN SFÂNTA BISERICĂ ORTODOXĂ (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE E G O I S M (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE I S P I T Ă (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE INFLUENŢA COMPUTERULUI (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE INIMA OMULUI (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE LUMÂNARE (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE M I N C I U N Ă (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE R Ă B D A R E (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE S M E R E N I E (1) CUVÂNT CĂTRE CREŞTINII ORTODOCŞI DESPRE SMINTALĂ (1) Cuvânt către creştinii ortodocşi – Despre omul leneş (1) Dacă o şopârlă poate (1) De ce o iubesc pe mama (1) DESPRE BLESTEM ŞI IERTARE (1) DESPRE M I N C I U N Ă (1) DESPRE LUMÂNARE (1) DESPRE VRǍJITORIE (1) DESPRE CREDINTA (1) DESPRE ACOPERĂMÂNTUL MAICII DOMNULUI (1) DESPRE ATEISM (2) DESPRE AVORT (7) DESPRE B L Â N D E Ţ E (1) Despre blesteme . (1) DESPRE BOALA (4) DESPRE CLEVETEALA SI JUDECATA (1) DESPRE CLEVETEALĂ ŞI JUDECATĂ (1) DESPRE CREDINȚA CEA ADEVĂRATĂ (1) DESPRE CRUCE (3) DESPRE CULTELE RELIGIOASE (1) DESPRE CULTUL BAPTIST (1) DESPRE DIAVOLI (8) DESPRE EUTANASIE (1) DESPRE FRICA DE DUMNEZEU (1) DESPRE GANDURI (1) DESPRE IERTARE (3) DESPRE INGERI (1) DESPRE IUBIRE (2) DESPRE JUDECATILE LUI DUMNEZEU (4) DESPRE MAICA DOMNULUI (26) Despre mama creştin-ortodoxă (1) DESPRE MANDRIE (1) DESPRE MINCIUNA (2) DESPRE MOARTE SI POMENIREA MORTILOR (12) DESPRE OZN-URI (1) DESPRE PACATE (1) DESPRE PECETE SI ACTELE CU CIP (1) DESPRE POCĂINŢĂ (1) DESPRE POST (10) DESPRE PRIETENIE (1) DESPRE PĂCAT (1) DESPRE RUGACIUNE (4) DESPRE SECTARI..POCAITI (1) Despre Sfanta Impartasanie (1) DESPRE SFANTA LITURGHIE (1) DESPRE SFANTUL BOTEZ (1) DESPRE SFINTELE MOASTE (1) DESPRE SFINTELE PASTE (5) DESPRE SFINTENII SI FARMECE (3) DESPRE SFINTI (33) DESPRE SFÂNTA ŞI FALSA TRADIŢIE (1) DESPRE SMERENIE (1) DESPRE STAREA ACTUALĂ A STILISMULUI ÎN ROMÂNIA (1) DESPRE TALISMAN (1) DESPRE TAMAIE SAU SMIRNA (1) DESPRE TATUAJE (1) DESPRE TROITE (1) DESPRE VISE SI VEDENII (1) DESPRE VISUL MAICII DOMNULUI (1) DESPRE ZODIAC SI HOROSCOP (1) DIVERSE ÎNVĂTĂTURI CORECTE SI ÎNVĂTĂTURI GRESITE (3) Dorinţa mamei (1) Dracuirea - inchinarea lucrurilor celui viclean (2) DRUMUL SUFLETULUI DUPA MOARTE (7) Duminica Orbului (1) DUMINICA SA MERGEM LA SFANTA BISERICA (2) Duminica Tomii sau Pastele Mici (1) DUMNEZEU ŞI OMUL (1) EGOISMUL (1) EXPOZITII (1) FECIOARA CU PRUNCUL (1) FEMEIILE MINOROSITE (1) FERICIRILE PARINTELUI PAISIE ARGHIORITUL (1) Fumatul (1) GHICIT ŞI SPIRITISM (1) Gradina sufletului - PILDA ZILEI ! (1) Gânduri despre Maica Domnului (1) Gândurile unui om smerit (1) Hrănirea prin televizor (1) Icoana Maicii Domnului din Cipru – 9 Iulie (1) Icoana Acoperământului Maicii Domnului (1) ICOANA DIN CASA (7) ICOANA MAICII DOMNULUI ELAIOVRYTISSA (1) Icoana Maicii Domnului Eu sunt cu voi şi nimeni împotriva voastră (1) icoana Maicii Domnului numită "Îmblânzirea inimilor împietrite" sau "Profeţia lui Simeon". (1) Icoana Maicii Domnului Ognevidnaia sau Areovind (10 februarie) (1) Icoana Maicii Domnului – Bucuria tuturor celor necajiti (1) Icoana Maicii Domnului „Cea iubitoare” (1) Icoana Maicii Domnului „de pe Cruce” (Kupiatici) (1) Icoana Maicii Domnului „Prodromiţa” (1) ICOANE BUNA VESTIRE (1) ICOANE FACATOARE DE MINUNI (89) ICOANE MAICA DOMNULUI (2) ICOANE POGORAREA DUHULUI SFANT -RUSALIILE (1) ICOANE RUSESTI (36) IMNUL MAICII DOMNULUI DE LA GIURGENI (1) INAINTEPRĂZNUIREA INTRĂRII ÎN BISERICĂ A MAICII DOMNULUI (1) INALTAREA DOMNULUI (2) INTERVIURI (5) Intrarea in biserica a Maicii Domnului (1) Intrarea în Biserică a Preasfintei Născătoare de Dumnezeu şi Pururea Fecioarei Maria (1) INTREBARI DUHOVNICESTI (2) INVATATURI ORTODOXE (103) ISPITE IN TIMPUL SPOVEDANIEI (1) ISPITELE (1) Istoria icoanei Paramythia (1) IZVORUL TAMADUIRII (3) La Intrarea în Biserică a Maicii Domnului (1) lumina si candela (1) M I L O G U L (1) Maica Domnului in spiritualitatea ortodoxa (1) Maica Domnului MELIKIOTISSA (1) Maica Domnului plânge de Craciun (1) MANASTIREA CALUGARA (1) MARGARITARE DUHOVNICESTI (1) MARTURISIREA UNUI SATANIST POCAIT (1) MILOSTENIE (4) MILĂ ŞI MILOSTENIE (1) MINUNE CU VADUVA ANASTASIA (1) MINUNI IN ROMANIA (15) MINUNI MAICA DOMNULUI (38) Minunile de la Manastirea Calugara (1) moment de bucurie sufleteasca (1) NASTEREA DOMNULUI (1) NASTEREA MAICII DOMNULUI (2) Neurofen duhovnicesc antidepresiv (1) noi de ce n-am putea…? (1) nu celebrare onomastica ... (1) NUMELE DE BOTEZ (1) O ISTORIOARĂ CU FEMEILE CARE FAC AVORTURI (1) O LISTA A PSALMILOR SPRE FOLOSINTA CA BINECUVANTARI (1) O minune a Maicii Domnului (1) O pravila de rugaciune catre Maica Domnului (1) O rugăciune în patru paşi (1) OBICEIURI POPULARE DE LĂSATA SECULUI (1) ORANDUITA DUPA ORDINEA DIN PSALTIRE: (1) OSÂNDIRE DE SINE SI EGOISM (1) PARINTELE ISTODOR GEORGE (4) PARINTELE TEOFIL PARAIAN DESPRE MAICA DOMNULUI (1) PAROHIA VIILE TIMISOARA (19) PATERICUL MAICII DOMNULUI (1) PELERINAJ (9) PELERINAJ 2013 (4) Pilda medicului necredincios (1) PILDE (284) PILDE CRESTIN ORTODOXE (13) PILDE SI POVESTIRI (26) PLANTELE MAICII DOMNULUI (1) POEZII (114) POEZII CU IISUS HRISTOS (25) POEZII CU MAICA DOMNULUI (6) POEZII CU PREOT IOAN DANCI (1) Poezii de Camelia Cristea (1) POEZII DE GABRIEL MANOLESCU (1) POEZIOARE GLUMETE (1) POST RUGACIUNE (1) POVESTITE DE SFINTI (35) Pravila de rugaciune catre Maica Domnului ! (1) PREOT IOAN (4) PRISCENE (7) PROFETII (5) PROHOD (1) PSALMUL 47 (1) PSALTIREA MAICII DOMNULUI (2) Putem să ne cumpărăm singuri icoane? (1) Părintele Arsenie Papacioc despre Maica Domnului (1) RETETĂ DUHOVNICEASCĂ (1) Rugaciune facatoare de minuni catre pururea Fecioara Maria. (1) RUGACIUNE IZBAVITOARE DE BETIE (1) RUGACIUNE LA INTAMPINAREA DOMNULUI (1) Rugaciune pentru binefacerile primite de la Dumnezeu (1) RUGACIUNE PENTRU VRAJMASI (1) Rugaciune puternica pentru momentele grele ale vietii (1) RUGACIUNEA DE DUMINICA (1) RUGACIUNEA LUMANARILOR APRINSE (2) RUGACIUNEA SI VINDECAREA (17) RUGACIUNEA UNEI MAME (1) RUGACIUNI (96) RUGACIUNI CATRE MAICA DOMNULUI (19) RUGACIUNI LA INTRAREA IN BISERICA (1) Rugăciune către Maica Domnului (3) RUGĂCIUNE DE LAUDĂ CĂTRE MAICA DOMNULUI (1) RUGĂCIUNE DE POCĂINȚĂ (1) Rugăciune insuflată de Arhanghelul Gavriil (1) RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI (1) RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI SPORIREA GRÂNELOR (1) RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI CERCETĂTOAREA SAU AFLAREA CELOR PIERDUȚI (1) RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI DIN AREOVIND (1) RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI KORSUN (CHERSON) (9 OCTOMBRIE) (1) RUGĂCIUNE LA ICOANA MAICII DOMNULUI OCROTITOAREA CELOR RĂTĂCIȚI (5 FEBRUARIE) (1) RUGĂCIUNE PENTRU VRĂJMAŞI (1) Rugăciunea de dimineaţă Sfântului Grigorie Palama (1) Rugăciunea cea adevărată (1) RUSALIILE (1) SA FIM OAMENI SA-I AJUTAM (13) SANZAIENELE (1) SARBATORI (37) SARBATORI FERICITE (1) SCOPOLAMINA – „RESPIRAŢIA DIAVOLULUI“ (1) SCOPUL VIEŢII CREŞTINEŞTI (1) Semne ale timpurilor de pe urmă (1) SF. SERAFIM DE SAROV (1) SFANTA EVANGHELIE (1) SFANTUL IOAN BOTEZATORUL (1) SFANTUL EFREM ATONITUL (1) SFANTUL MASLU (1) SFATURI DUHOVNICESTI (61) SFATURI PRIMITE DE LA PARINTELE IOAN (35) SFINTELE TAINE (2) SFINTII APOSTOLI (1) SI TU CREZI IN VIATA DE DUPA NASTERE? (1) Simbolul Credinţei sau Crezul (1) SIMBOLUL NUMELUI IN LIMBAJUL LITURGIC (1) SMERENIE SI EGOISM (2) Soborul Maicii Domnului (1) SPORIREA GRÂNELOR (1) SPOVEDANIA UNUI MONAH DE LA MUNTELE ATHOS (1) SUPERSTITII (3) Să-i mulţumim lui Dumnezeu pentru toate (1) Sărbătoarea de Florii (2) Sărbătoarea Pogorârii Duhului Sfânt (1) Taina Maicii Domnului (1) Tanarul necuviincios (1) TATĂL NOSTRU (1) TRADITII (1) TREPTELE RUGACIUNII (1) UN OM FERICIT (1) URARI DE SARBATORI (1) VEDENII SI MARTURISIRI (1) VENITI SĂ VĂ MĂNTUITI SUFLETELE. (1) VIDEOCLIPURI POSTATE PE YOUTUBE (12) VIETILE SFINTILOR AUDIO SI P.D.F. (1) Zamislirea Sfintei Fecioare Maria (1) ZIUA FEMEII CRESTINE (1) ~O OMULE~~~ Sf.Ioan Iacob Hozevitul (1) Întrebări şi răspunsuri din credinţa creştin ortodoxă şi din Noul Testament (1) Învăţătură despre rugăciune (1) —Care sunt cele 12 vineri din an care se tin; ce semnifica (1)

ARHIVA BLOG

Trimite dacă ti-a plăcut pe Facebook

ICOANA MD

MD. POCEAEV