28 noiembrie 2010

Rugaciune catre Preasfanta Nscatoare de Dumnezeu pentru vremea pe care o traim.




            Preasfanta,Preacurata si Pururea Fecioara Maria,Nascatoare de Dumnezeu ,Maica neamului crestinesc,nadejdea mantuirii noastre si rugatoare neincetata pentru crestini inaintea Milostivului Dumnezeu.
Care dintre fiii oamenilor ai fost cel mai curat vas al Duhului Sfant si te-ai invrednicit a-L naste cu trup pa Mesia-Hristos spre mantuirea noastra ,ramanand pentru totdeauna Fecioara,asculta rugaciunea noastra. De cand ne-a nascut Dumnezeu pe acest pamant romanesc si crestin,ne stim ortodocsi,statornici in credinta cea dreapta,iubitori ai Bisericii, cinstitori fata de tine Preacurata Maica si fata de sfinti. Din cauza pacatelor noastre cele multe si grele,ravna in rugaciune lacrimile caintei,iubirea dintre noi,puterea de stapanire,rabdarea ni s-au imputinat.
Credinta noastra curata si dreapta in Dumnezeu este lovita de ateism ,de secte,de apostati si de tot felul de antihristi din afara si dinauntru.
Diavolul ne loveste cu greu razboi.Mamele isi ucid copiii in pantece si uita de dragostea ta de Mama dumnezeiasca.Fecioarele isi vand cinstea si credinta pentru placeri ucigase de suflet.Tinerii nostri s-au dedat la multe destrabalari si isi cauta alta patrie si alte mame, pentru ca n-au posibilitati sa se realizeze in tara lor.
Cei casatoriti aluneca usor in desfranari,in betii si isi ucid de buna voie rodul sfant al pantecelui lor,uitand de infricosata judecata ce ii asteapta. Cei varstnici iubesc mai mult galcevile ,clevetirile si vorbele fara rost decat biserica.Din toate partile ne coplesesc.Ce vom face dumnezeiasca Maica la cine ne vom duce decat la tine care tii pe sfintele tale brate pe Fiul lui Dumnezeu?Rugaciunile tale imblanzesc mania cea dreapta a lui Dumnezeu,ne usureaza durerile vietii,linistesc pe vrajmasii nostri vazuti si nevazuti si ard pe demoni. Iubirea ta de Mama ne indeamna sa ne rugam tie cu nadejde
.Ai mila de tara noastra de la o margine pana la cealalta margine.Ai mila de poporul nostru care te cinsteste si pentru ca te numim si credem a fi Nascatoare de Dumnezeu,suntem loviti de tot felul de antihristi si de profeti mincinosi care vor sa ne robeasca sa ne tulbure pacea inimii sa ne amestece credinta sa ne dezbine.
Toti vor sa ne rupa de Hristos-Domnul, de Sfanta lui Biserica sa ne rapeasca icoana ta din inimile si din casele noastre,sa ne robeasca prin patimi,sa ne ucida copiii prin ateism si prin desfranari.
 Nu ne lasa orfani,Maica lui Dumnezeu ci roaga-te Milostivului tau Fiu sa piarda ateismul sa smereasca pe cei tari si hulitori de Dumnezeu,sa rusineze pe apostati si pe toti sectantii bolnavi de mandrie.
 Izbaveste Prea Sfanta Fecioara pe mame de ucidere de prunci,pe barbati de patima betiei pe tineri de desfranari.Izbaveste casele crestinilor de certuri si de toata faradelegea
Scapa-ne tara Biserica si neamul de cei de alt neam,care ne urasc credinta,limba si sufletul. Mijloceste Maica a neamului crestinesc inaintea iubitorului de oameni Dumnezeu ca sa ne trezeasca din somnul mortii pacatelor sa ne dea iarasi taria dreptei credinte sa sporeasca dragostea si unirea dintre noi. sa ne daruiasca pastori sufletesti buni rugatori adevarati duhovnici plini de har mame sfinte rabdare in ispite biruinta impotriva diavolului pace in lume si tuturor mantuire.Amin!

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ