1 iunie 2010

Icoana a Maicii Domnului "înmuiere inimile a răului

  Maicii Domnului "înmuiere inimilor a răului"
Pictograma de înmuiere inimile rele ("Semistrelnaya) Fecioara Maria este înfăţişată cu săgeţi străpuns familia sa.  Pentru o lungă perioadă de timp ea a fost la rândul său, scara de la biserică în cinstea Sfântului Ioan Divin (lângă Vologda).  Răsturnat cu faţa în jos icoana a fost luată de un consiliu de ordinare, care a fost păzită, în timp ce nu a existat nici o viziune de paralitic în Kadnikove că a fost vindecat după ce sa rugat înainte de această pictogramă.    Înainte de pictograma  servit rugăciune, după care pacientul recuperat 1830. Mai ales celebrul icon în timpul unei holerei furios în Vologda. In-revoluţionar ediţie înainte de icoane minunată a "Maicii Domnului" indică diferenţa dintre icoanele "înmuiere inimile rele" (cunoscut sub numele de "prorechenie Simeon" ) şi Semistrelnaya ", care constă în faptul că săbii, strapunge inima Maicii Domnului, situat în moduri diferite: pe icoana de" inmuiere inimile rele "(Simeon prorechenie) - trei la dreapta şi stânga, şi unul (a şaptea) de mai jos; şi pe simbolul "Semistrelnoy" - trei şi patru cu unul pe de altă parte.   . Aici, de asemenea, sunt diferite din zilele de sărbătoare: icoana "înmuiere inimile răului" - 2 / 15 februarie şi o săptămână de la Tuturor Sfinţilor; pictograma "Semistrelnoy - 13/26 august.  х. În practică liturgică modern al Bisericii Ortodoxe Ruse este considerat a fi enumerate soiuri de icoane de tipuri iconografice şi, în consecinţă, să se unească în timpul festivităţilor - februarie 2 / 15, 13/26 august, şi o săptămână de Tuturor Sfinţilor.
  . În prezent, există Mir Streaming Icoana Maicii Domnului Semistrelnaya în templu al Arhanghelului Mihail, la clinicile de la Virgin's Field (oraşul Moscova, metrou "Sport", "Frunzenskaya").
  Înainte de icoana Maicii Domnului "Semistrelnaya", sau "înmuierea inimilor rele" se roage pentru vindecarea de holeră, şchiopătat şi relaxare, pacificare a aflate în conflict şi pe înmuiere inimile rele, ostilitate sau persecuţie.

Niciun comentariu:

ARHIVA BLOG

BIBLIA ORTODOXĂ